![]() |
Egzersizler Hakkında Bilgi İstiyorum
Merak ettiğim bazı hususlar var arkadaşlar yardımcı olacak bilgisi olanlar lütfen cevap versinler. Teşekkürler.
-Ders dışı yapılan egzersizler için planımı hazırlarken okul müdürüm Haziran ayına egzersiz çalışması koyma dedi. Mayısta bitsin dedi. Böyle bir şey istenmesi doğrumu acaba merak ettim arkadaşlar. -Ayrıca egzersiz yapılacak ay 5 hafta çekiyorsa 5 haftayada egzersiz konuluyormu? -Bazı aylar varki örneğin Aralık/2012 veya Şubat/2013 gibi ayın ilk haftasına gelen günler 3 günden veya 2 günden oluşuyor. O günlerin olduğu haftayıda sayarak egzersiz planıma yazabiliyormuyum? |
- Egzersizlerin onayı 2010/49 nolu genelgeye göre müdrünüzün yetkisindedir deme hakkı vardır.
- Haftada 6 saat egzersiz hakkınız vardır. Her haftaya konabilir. - Hafta dediğimiz olay pazatesinden cumaya kadardır. Ay sonu ay başı fark etmez. O haftalarıda sayıp egzersiz planınız haftada 6 saate göre ayarlıyorsunuz. |
Hemen geri dönüş yaptığınız için çok teşekkürler Kerem hocam. Aralık ayını örnek vermek gerekirse Aralık'ın 1. ve 2. günü cumartesi ve pazar günlerine geliyor. Ben Aralık ayı ilk haftası egzersizim için 1. ve 2. gününe 3'er saat egzersiz yazıp ikinci hafta için 6 ve 7 aralığa 3'er saat çalışma ile devam edebiliyorum yani öylemi? Buna benzer bazı aylarda da bu şekilde tarihlere çalışma yazabiliyormuyum?
Teşekkürler. |
Günaydın hocalarım.
Dönem başında hazırladığımız egzrsizi değiştirip başka bir branşta devam edebilme durumumuz var mıdır yoksa bu dönem egzersizi iptal edip ikinci dönem istediğim başka bir branşta egzersiz yapabilir miyim ? |
Hocam egzersizler dönem başında şube öğretmenler kurulunda belli olur. Bu durumu değiştirebilmeniz için tekraradan şube öğretmenler kurulu kararı olması gerekmektedir. 2010/49 nolu genelgeye göre bir numaralı sorumlu okul müdürüdür. Bu durumu müdürünüzle paylaşıp görüşebilirsiniz ve müdrünüz size onay verdikten sonra hiç bir sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum. Saygılarımla
|
Teşekkür ederim hocam yardım için.
|
hocam ben de bişey sormak istiyorum. egzersiz çalışmalarında olan bir öğrenciyi nasıl çıkarırız çalışmadan. çok sorun çıkarmya başladı bir öğrencim ne yapmam gerekir?
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:55. |