![]() |
Halk Eğitim Kurs İle ilgili
Merhaba bugün halk eğitime gidip okulumda basketbol kursu acmak istediğimi söyledim.Bana cevap olarak kendi öğrencilerinize acamazsınız vermiyoruz dedi.Böyle birşey olabilir mi? ben kendı ogrencıme kurs acamıyorsam ne yapayım? anlayamadım..Zorlayınca okulumda salon var mı dedı.Yok dedım.Acamazsınız dedi..
Yorum?? |
öyle bi şey yok. haftalık 10 saate kadar kendi okulunun öğrencisine kurs açabilirsin. Halk eğitim kurs dilekçesini çocukların velileri imzalayacak. Kurs açmama gibi bi durum söz konusu değil.
|
benim ne yapmam gerek bu durumda bana yardımcı olur musunuz?
|
değerli hocam ben 6 senedir kendi öğrencilerimle hem okul egzersizi hemde halk eğitimde kurs açıyorum herhangibir sorunla karşılaşmadım.sadece halk eğitimden alacğınız dilekceleri velilere imzalat ve müdürlüğe gönder .
|
sevgili hocam bende halk eğitimde öğretmenlik yaptım bir dönem.Müdürün kaba tabirle canı isterse zamanına denk gelirseniz dilediğiniz kadar kurs açabilirsin.size tavsiyem bulunduğunuz il yada ilçedeki milli eğitim müdürüne öğrencilerinizin tam listesi ve veli imzasıyla birlikte başvurmanız.milli eğitim müdürü aracılığıyla denerseniz daha etkili olucaktır..Ancak birde yaş sınırlaması getirildi artık.tam emin değilim ancak sanırım 17 yaş altı öğrenci kayıt edemiyoruz..o büyük bir sorun olmuştu bende aynı sorunu yaşamıştım..sistem kabul etmiyordu 17 yaş altı çocukları..bu yaş sınırlaması 15 veya 16'da olabilir(tam emin değilim)
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:40. |