![]() |
9.10.11.12 Sınıflar 2012-2013 Beden Eğitimi yıllık planları - Salonlu okullara göre
9.10.11.12 Sınıflar 2012-2013 Beden Eğitimi yıllık planları - Salonlu okullara göre
Plan Konuları: - Atatürk ve Spor - Kuralları öğreniyorum - Atletizmin dalları - Basketbol - Futbol - Voleybol - Hentbol - cimnastik - İlk yardım - Beslenme - Spor Tarihi Yıllık planı indirmek için tıklayınız.... Bu yıllık planın günlük planlarını olduğu sayafa gitmek için tıklayınız... Dergimize destek olunuz. Bizlerden desteğinizi esirgeyemeyiniz. Hem Derginiz olsun, hem eğitim DVD leriniz hemde Bir beden eğitimi öğretmenine 1 yıl boyunca lazım olacak dökümanlara. Spor ve Yaşam Dergisine Abone olan herkese eğitim DVD 'si Yıllık planlar CD 'si Hediye |
Ellerine sağlık Kerem
|
çalışmalarınızın sıkı bir takipçisiyim. çok tesekkür ederim bize kazandırmıs olduklarınız için. lise salonlu okullar için günlük planları ne zaman yayınlarsınız die merak ettim. iyi çalişmalar diliyorum.
|
teşekkürler eline sağlık çok güzel
|
günlük planlar hafta sonu yayınlanacaktır takip ediniz.
|
çok teşekkürler.
|
merhaba arkadaslar ben yıllık planı indiremedim nerden nasıl indirceğim hakkında bilgi verırsenız sevınırım..
|
Alıntı:
|
hocam günlük planlar hafta sonu yayınlanacaktır demişsiniz ama yayınlamadınız planlar hazırsa yayınlarmısınız
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:24. |