![]() |
!!! Lütfen Yardım !!!
Saygı deger Beden Eğitmi Öğretmenlerim sizlerden okul sonunda seminer zamanı okulu verilecek hazırlayacagım evraklar nelerdir:g:. Yıl sonunda ne , nasıl hazırlanacak mesela işte okuldakı mazemelerı teslım ettığıme daır evrak gibi varsa bunlar ve yıl sonu verecegim başka evlaraki işler. Çevremde beden eğitmi öğretmeni yok kasabada yapıyorum yeni atandığım için de bilmiyorum hani evrak eksığım cıkmadan sorun yaşamadan dönemi kapatmak istiyorum:nono: yardım eden arkadaşlarıma şimdiden teşekkur ederım.:smil42a4db08c3514:
|
Hocam sene sonunda vermeniz gereken evraklar;
Ders kesim raporu (Varsa girdiğiniz ek dersler de dahil) Spor kulübü yıl sonu faaliyet raporu (Kulüp defterleri, gelir makbuzları vb. evraklar teslim - tebellüm tutanağıyla teslim edilecek) Rehberlik yıl sonu faaliyet raporu (Sınıfınız varsa) Uygulamalı sınav ölçekleri, performans ve proje ölçekleri (Yazılı sınav yaptıysanız yazılı kağıtları) Okulunuzda başka beden eğitimi öğretmeni varsa sene sonu zümre toplantısı tutanağı Tüm bu evrakların örneklerini forumumuzun ilgili bölümlerinden bulabilirsiniz. |
Kazanım Takip Çizelgesi lazım
Beden Eğitimi 4-5-6-7-8 sınıfların Kazanım Takip Çizelgesi lazım diğer işleri yaptım bir bunu bulamadım elınde olan varsa yardım ederse sevınırım:g:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:21. |