![]() |
Siteyi her gezdiğimde gurur duyduğumu yinelemek istiyorum.Hiç bir kapris yapmadan birbirini destekleyen bu arkadaşalara herkes adına gönülden çok tesekkür ediyorum.
Ben su an Askerlik görevimi yapıyorum ,bu sebebten dolayı fazla ilgilenemiyorum sitemizle ..site kurucularımıza ve tüm üyelerimize sewgiler |
:)) EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER...
|
:)) Her şey vatan için.. , her türk asker doğar.. Akan kan bayrak içinn :D
|
HOCAM SAĞ SALİM DÖNÜN İNŞALLAH
|
bir yolcuya..
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın, Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda, Gördüğüm bu tümsek, Anadolu’nda, İstiklal uğrunda, namus yolunda, Can veren Mehmed’in yattığı yerdir. Bu tümsek, koparken büyük zelzele, Son vatan parçası geçerken ele, Mehmed’in düşmanı boğuldu sele, Mübarek kanını kattığı yerdir. Düşün ki, hasrolan kan, kemik, etin Yaptığı bu tümsek, amansız, çetin, Bir harbin sonunda, bütün milletin, Hürriyet zevkini tattığı yerdir. NECMETTİN HALİL ONAN ( Bu şiir Gelibolu yamaçlarında yazıldı.) |
Değerli meslektaşım seni ve tüm TÜRK askerini Allah korusun.Vatan için gittiğiniz her yolda Allah Yar Ve Yardımcınız olsun
|
Bu güzel düşüncelerin için tüm askerler adınaçok teşekkür ediyorum :) |
sevgili tuna kardeşim hayırlıteskereler, en kısa zamanda seni aramızda görmek isteriz.
|
ALLAH BEKLEYENLERINE SABIR VERSIN ...
ALLAH'a EMANET OLUN ... SAFAK 35... BENDE YANINIZDAYIM ALLAHIN İZNİYLE TUNAT ALLAH KAVUSTURSUN YİĞİDİM.... ALLAH SİZİ SEVDİKLERİNİZE KAVUSTURSUN SEVDİGFİ OLMAYAN GARİPLERİDE YANINA ALSIN İNŞALLAH..... AMİNNNNN DİYİN ...... |
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:22. |