![]() |
İlköğretimde sınav ve performans görevi
Arkadaşlar her yerden farklı cevaplar aldığım için ayrıca sormak istedim. Ben yeni atandım. İlköğretimdeyim. İlköğretim sınıflarına bir dönemde kaç sınav ve kaç performans görevi uyguluyoruz. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.
|
Arkadaşlarımızın öncelikle ek’te bulunan “Mütalaa” yazısını dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Mütalaa uyarınca beden eğitimi derslerinde öğrenci başarısı şöyledir:
- 2 sınav notu (yazılı yada uygulama size bağlı) - En az 1 performans görevi (sayı artabilir size bağlı) - En az 1 Ders ve etkinliklere katılım notu (sayı artabilir size bağlı) Bu durumda en az 4 adet not gireceğiz. Sınav + Sınav + P.B.Y.Ç.’ın Ortalaması : “Öğrencinin Dönem Puanı” Örneğin : 1. Sınav Puanı (90) + 2. Sınav Puanı (80) + P.B.Y.Ç. Ortalaması (70) : 80 puan Ø Sınav: Beden eğitimi derslerinde kullanılan anlamı uygulama sınavıdır. Öğretmen arkadaşlarımız isterlerse uygulama sınavlarından birini zümre öğretmenler kurulunda karar alarak yazılı sınav olarak gerçekleştirebilirler. Ø P.B.Y.Ç. : Performans belirlemeye yönelik çalışmaları ifade eder. Bu başlık iki alt başlık içermektedir. a) Ders ve Etkinliklere Katılım: Öğrencilerin derslere hazırlıklı gelmeleri ile ders ve etkinliklerde sergilemiş oldukları performansları vb. için aldıkları puanı ifade eder. b) Performans Görevi Ek: Mütalaa indirmek için tıklayınız... Özel Haber Beden Eğitimi.Gen.Tr |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:26. |