![]() |
arkadaşlar tam olarak bilmiyorum ama yeni yayınlanan bir habere göre satranç egzersizleri iptal edilmiş. ve bundan sonra satrançtan egzersiz yapılamayacakmış. bilgisi olan arakaşlar paylaşırsa sevinirim.
bilgi paylaştıkça güseldir. |
bencede olması gereken bu zaten ders olarak verilebiliyor satranç neyse satrançta önemli bir ders olduğunu düşünüyorum
|
bizde yapılıyor.problem yok
|
bu arada kıdemli selçuk,zonguldak ın neresi |
ereğli dostum soner turgut reis ilköğretim okulu ya sen
|
arkadaşlar ben satrançtan egzersiz yapmıyorum. bnim karşı olduğum bişey var. 10 günlük kurs sonunda satranç sertifikası alan kişiler egzersiz yapıyor. kendisi satrancı tam olarak bilmiyor bu kişi nasıl egzersiz yapacak. birde bunların yüzünden bizim egzersiz saatlerimiz düşüyor. ben şuan 5 saaat egzersiz yapabiliyorum onların yüsünden.
|
bizim okulumuzda da satranç egzersiz yapıyor ve duyduğuma göre bir okulda 20 öğretmen yaptığı için beden eğitimi öğretmeninin egzersiz saati düşürülmüş
|
arkadaşlar bırakın bunları en azından az da olsa egzersiz yapıyosunuzdur biz hiç egzersiz yapamıyoruz okul müdürü spor karşıtı bir adam yapmamıza izin vermiyor il milli eğitime kadar aradım kinse karışamıyormuş halinize şükredin
ama takım çıkartmaya gelince yazılar şu mecburi bu mecburi diye geliyor çalıştırmadan takım götürüyoruz |
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gifslm kardeş bende devrekten
|
selam sahip isim ne dostum ilköğretimdemisin yoksa ortaöğretimdemi hangi okuldasın alikemal i tanıyormusun beden eğitimi öğretmeni oda
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:26. |