![]() |
spor kulübüne aidat toplamak zorunda mıyım?
okulumdaki spor kulübüne para toplamazsam yani aidat herhangi bir skıntı yaşar mıyım?Bu konuda bilgi edinmek istiyorum.yada bunu toplamamak için ne yapmalıyım?
|
Hocam il lig heyetleri her sene spor kulüplerine toplanan paranın %10'unun katılım payı olarak hesaplarına yatırılması için okullara baskı yapıyor ve hatta toplamayan okul yönetimine ve sorumlu öğretmene soruşturma açabileceği yönünde tehdit ediyor. Ben şahsen geçen sene okulun malzeme ihtiyacı olmadığı için toplamamıştım ve bir sıkıntı yaşamadım. Sizin de okulunuzda malzeme sıkıntısı varsa, malzeme almak için toplarsınız. Malzeme ihtiyacınız yoksa da toplamayabilirsiniz.
|
Hocam lig heyetlerine artık para ödenmiyorki..Gençlik ve spor müd.organizasyonu yapıyor..Katılım payı ödemedik geçen sene..
|
Alıntı:
|
Okulumda her turkü malzeme var.Simdi para toplamazsam müfettisler ya da okul idarecileri bir sey diyemezler ben bunu merak etmistim. Ya da para toplamassam ne gibi bir mazeret ileri sürmem gerekiyor.Para isleri cok sıkıntılı gibi gözüküyor :( Çok mu soru soruyorum ?? :(((
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:17. |