![]() |
2011-2012 Beden Eğitimi 45678. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre -4
2011-2012 Beden Eğitimi 45678. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre -4
En ucuz ve en kalite malzemeler burada Plan Konuları: - Kuralları öğreniyorum - Basketbol - Atletizm bir kaç dalı - Futbol - Voleybol - Masa tenisi - Badminton - İlk yardım ve spor sakatlıkları - Beslenme - Çeşitli Eğitsel oyunlar - Olimpiyatlar - Spor Organizasyonları - Spor Branşlarını tanıyorum Bu yıllık planın günlük planı için linke tıklayınız... Yıllık planı indirmek için tıklayınız.... Bizlerden desteğinizi esirgeyemeyiniz. Yok Ben tek tek uğraşmak istemiyorum bir eğitim sezonu için gereken tüm dosyaları Cd şeklinde yada mail adresime istiyorum diyorsanız tıklayınız... |
bunlar farklı farklı planlar mı? 1-2-3-4 diye yazmişşiniz
|
evet hepside farklı hocam konulara baktığınızda görürsünüz. Size uyan planı seçiniz
|
ALLAH razı olsun Kerem hocam.Emeklerinize sağlık.Özverili çalışmalarınız için çok teşekkür ederiz.
|
emeginize saglık hocam teşekkürler hocam
|
Hocam bu yıl ilk defa ilköğretimde çalışacağım, 6 yıl lisede görev yapmıştım, ellerinize sağlık, çok teşekkürler..
|
planlar niye naynı 6 sınıf planıyla 8 sınıf planı aynı böyle olmazki.....
|
Alıntı:
Lütfen planları biraz inceleyiniz öyle yorum yapınız... |
hocam emeğiniz için teşekkü
rler ellerinize sağlık |
Allah razı olsun teşekkür ederim hocam ...
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:33. |