![]() |
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley7.gifTürk eskrim tarihi ile ilgili eskrim bilgileri eksik.Ben eski bir eskrimciyim.1989 romanyada yapılan gençler balkan eskrim şampiyonasında EPE dalında Balkan 2.'liği Takım halinde kazandık.Ayrıca 1990 yılında Ankarada yapılan Gençler balkan eskrim şampiyonasında Bireysel olarak yine epe'de Balkan 3.'lüğünü kazandım.Bu bilgilerin doğruluğunu Türkiye Eskrim Federasyonunun kayıtlarından alabilirsiniz.Onore edilirsek sevinirim.İbrahim ER Biga Anadolu lisesi beden eğitimi öğretmeni.
|
hocam tebrik ederim
|
Teşekkür ederim Hocam.Konuyla ilgileneceğim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
|
İbrahim Arkadaşımız bu konuda çok haklı benim de sadece Varnada ki Balkan ikinciliğm yazılmış 1990 da ben de Flöre dalında 3 ncü oldum ayrıca 1990- 1998 yıllarınd abirçık uluslar arası başarıya imza attım
|
sezgin ve ibrahim, merhaba arkadaşlar nick genzo isim sinan geniş blk bende burdayım arkadaşlar herhangi birşey ihtiyaçta paslaşalım.. ibrahim ant başladınmı sen baba epeci ler azaldı herkese başarılar
|
SELAM ARKADAŞLAR!
OKULDA ESKRİM TAKIMI ÇIKARMAK İSTİYORUM... BANA YARDIMCI OLURSANIZ TEŞEKKÜRLER MERAL TAŞPINAR DOLAPOĞLU ANADOLU LİSESİ SEKÇUKLU-KONYA |
KOLAY GELSİN SAYIN TAŞPINAR.
|
ibrahim nasılsın.o günleri hala unatamıyorsundur herhalde,benim gibi.
sadettin turan. sezgin senin balkan 2.liğini duymamıştım ama yakışır sana. |
size eski bir eskrimci olarak eskrim federasyonu ile iletişim kurmanızı öneririm.Aynı zamanda konya da eskrim faliyetleri olması gerekir.
Mustafa Kalender federasyon as başkanı tel:505 687 49 29 |
Meral Hanım, eskrim takımını ne yaptınız?
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:23. |