![]() |
Acil yardım!!!
Sınıf Öğretmenliğinde okuyorum. İlköğretim 2. sınıf "A.1.3. Dengeleme hareketlerini bireysel ve eşli olarak yapar." kazanımı ile ilgili bir sunumum olacak. Ben dengeleme hareketlerinden esnetmeyi yapmayı düşünüyorum. Bunun için bana yardımcı olur musunuz? Neler yapmam lazım ne tür hareketler yaptırabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
- Tek ayak üzerinde bir ayağını dizinden kırıp elini arkada tutup eğilsin.
- yine aynı hareketten yola çıkarak bir ayağını iç kısımdan tutarak karnına doğru çeksin. - Yine aynı hareketten yola çıkarak tek ayağını dizden kırıp dizini kendine doğru çeksin. - Ayaklarını birleştirsin öne doğru eğilsin. Ayak uçlarına değdirmeye çalışsın. - Ellerini yukarı kaldırıp en yüksek noktaya esnesin. - Bacakları açsın eğilsin sağ eli sol ayağa sol elide sağ ayağa değdirsin kelebek diyoruz biz buna. - Bacakları açsın belden eğilerek sağa ve sola doğru yönelerek esnesin. detayları video bakabilrisn |
Bunlar ilköğretim 2. sınıf için uygun değil mi? Ben bireysel ve eşli olarak neler yapılabileceğini sormak istemiştim aslında. Yardımlarınız için teşekkürler. Bunlar bile çok faydalı oldu. Umarım daha da yardımcı olursunuz.
|
tabiki içindeki dengeleme hareketlerini alıp basite indirgeyip öğrencilerinize yaptırabilirisniz.
yürüyüşlerde yapabilirsiniz. Ötneğin Kanguru yürüşü, maymun yüşürü, tavşan yürüşü, ördek yürüşüyü, vs. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:26. |