![]() |
SAYIN SİTE SAHİBİMİZ YANİ webkerem arkadaşımız, sitemiz için yardım kampanyamızı kabul etmiyor sanırım. Fakat kendisi alçak gönüllük yapıyor sitemize yardım konumuzda...
faydalandığımız bu nacizane siteyi göz göre göre bırakamayız değil mi??? farkımızı ve BEDEN EĞİTİMCİ bağlılığımızı gösterelim... vefasızlık yapmayalım... BİLGİ LAZIMKEN KULLANDIĞIMIZ SİTEMİZE ZOR GÜNÜNDE DE ARKA ÇIKALIM... HAYDİ ARKADAŞLAR İNANCIMIZ TAM VE KUŞKUSUZ OLARAK YARDIMA... |
hocam bu site hepimizin sahip cıkmalıyız. BEDEN EĞİTİMCİLER birbirine bağlılığın öncüleridir.arkadaşlar bu siteyi kaybedersek hepimiz kaybetmiş oluruz. GÜCÜMÜZÜ GÖSTERELİM ARKADAŞLARR ...
|
Tam destek, birlik olmalı ve gücümüzü göstermeliyizbu site hepimizin ve ona sahip çıkmalıyız...
|
Arkadaşlar bencede bu site kapanmamalı. Daha somut şeyler konuşarak neler yapabiliriz bi bunu belirlersek çok sevinirim ben payıma düşeni canı gönülden yapmak isterim. Allah bizlere bu siteyi kazandıran ve bizlerden bilgilerini esirgemeyen meslektaşlarımızdan emek harcayan herkesten razı olsun. BUNU YİTİRMEYELİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM |
|
SAYIN HOCAM webmaster SİZDEN RİCAM BİZE Bİ HESAP NUMARASI VERMENİZ YADA BURADA YAYINLAMANIZ. ALÇAK GÖNÜLLÜ BİR İNSANSINIZ BİLİYORUM AMA GERENK YOK BUNA ŞUNA...
HAKKI BÜYÜK BİZDE BU SİTENİN VE KAPANMAMALILI... HAK BİLEN HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAKTIR.. |
yardım amaçlı neler yapmalıyız
|
yardıma hazırız ne yapmamız gerektiğini söyleyin
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:32. |