![]() |
iki okulda egzersiz
meraba arkadaşlar bi sorum olucak iki okulda egzersiz çalışması yapabilirmiyiz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
|
yapabilirsiniz ama tek ücret alırsınız
|
yeni genelgede iki okulda yapılamaz diye bir şey demiyor ancak haftada 6 saati geçemez diyor. yani bir okulda haftada 6 saat alırsan diğer bir okulda yapma şansın yok. dediğim gibi genelge bu konuyla ilgili net birşey yazmamış bunu netleştirecek idarecilerdir bu konularda genelde negatif düşünüleceği için hiç şansın yok diyebilirim.
|
İki okulda birden mevzuatları gereğince Ders Dışı Eğitim Çalışması yapmak mümkün değildir.
Ancak yerinde ve uygun bir çalışma ile (örneğin üniversiteler ile birlikte yapılacak bir anket çalışması) Beden Eğitimi Dersi, Ders Dışı Eğitim Çalışma sayısını haftada azami 6 saat yerine haftada 12 saate çıkartılmasını sağlamaya çalışabiliriz. Bu arada duyarlı ve sorumlu vatandaşlar özellikle de memleketimin aydın insanı olan öğretmenler keyfi uygulamalara bir şekilde müsade ediyorlarsa onlara söyleyecek sözüm yok. Ücret alırsın ya da almazsın bunun bir önemi yok. Mevzuatları gereğince iki okulda birden Ders Dışı Eğitim Çalışması yapılamaz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:21. |