![]() |
Küçükler futbol 1999 doğumlular
2 SENEDİR 2000 DOĞUMLU ÖĞRENCİLERİM AĞIRLIKLI EMEK VERİYORUM.ÇOCUKLARDA MAÇ YAPIP KAZANMAYI VEYA KAYBETMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORLAR.ONLARA NASIL SÖYLEYECEĞİMİ BİLEMİYORUM AMA GSGM NİN YAPTIĞI AÇIKLAMAYA GÖRE SADECE 1999 DOĞUMLU ÖĞRENCİLER MÜSABAKALARA KATILABİLİYOR.ARKADAŞLAR SİZCEDE BU HAKSIZLIKMI YOKSA DOĞRU OLAN BUMU? YORUMLAYIN SESSİZ KALMAYALIM,ÇOCUKLARIMIZIN EMEKLERİ BOŞA GİTMESİN LÜTFEN!!:wallbash:
|
evet hocam.bende de aynı durum sözkonusu.il gsgm ye ve ankara genel müdürlüğe dilekçe yazdım ama henüz cevap gelmedi.hepimiz aynı şekilde dilekçe yazalım.
|
İl veya İlÇeye yazmaniz bİŞey deĞİŞtİrmeyecekler arkadaŞlar ÇÜnkÜ gsgm nİn yayinlamiŞ olduĞu mÜsabaka talİmatlarina gÖre 1999 lar kÜÇÜkler oynayacak. Ayni Şekİlde ersun yanalin aÇiklamasina gÖrede Şenlİk Şeklİnde yapilacak mÜsabakarda 2000 ler oynayamayacak maalesef
|
Bİr kere 2000 ve Üzerİ doĞumlularin yariŞma Şeklİnde mÜsabakalara sokulmasi yanliŞtir. Şenlİk tarzi okul İÇİ veya baŞka okullarla, sonuncu dahİ olsa ÖdÜllendİrİleceklerİ organİzasyonlara dahİl edİlmelerİ daha uygundur.gsdm nİn aldiĞi bİr karar deĞİl tff nİn kararidir. Hepİnİze kolay gelsİn.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:05. |