![]() |
Spor parasi
spor parası topladım 3 er TL MÜDÜR BİR SÜRÜ PRESEDÜRDEN BAHSETTİ NASIL MALZEME ALACAĞIMI ŞAŞIRDIM FATURA GEİRSEM YETMİYORMU ACELE
CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM :confused: |
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/201...aki-t9992.html
yukarıdaki linkte yazıyor. Prosüdürü var ama olsun toplayınız malzemeniz yoksa. |
arkadaşım spor parasını sınıflardan ve öğretmenlerden toplayabilirsin.maksimum 2.95 falan toplayabilirsin.sen şöyle yap 2.5 tl sini aidat diğer 0.5 tl sini bağış olarak kaydet
her sınıfa bir matbu hazırla para getiren öğrencilerin imzaları sınıf rehber öğrt. imzası sayman ve başkanın imzaları bu matbuda olsun malzeme alımı konusunda fatura karşılığı her yerden malzeme alımı yapabilirsin ben genelde interneti tercih ediyorum. ha bu arada spor kulubü karar defterine karar alman gerekiyor.önceden piyasa araştırmasıda yapabilirsin. |
para topladığın sınıflaramakbuz kesmen gerekiyor.sonra bu fatura nosunu gelir gider defterine miktarla birlikte sınıf adına kaydedi,yorsun.mesela sınıftan 10 öğrenci parayı getirsin
10*2.5=25 lira aidat 10*0.5=5 lira bağış toplam 30 lira sınıfın adına makbuz kesersin bunu 30 lira olarak o sınıfın adına gelir gider defterine kaydedersin |
malzeme temini için karar alıp defterre işle
bir kaç yerden teklif mektuubu al en uuygun yerden malzemeni okul adına faturalandır sanırım bu kadar yeter |
en az üç teklif alman lazım. il için topladığın paranın yüzde 10'nunu yatırmalısın onu hesapla sonra açıkta kalma. faturaları sakla ve numaralarını gider defterine yaz. kolay gelsin
|
teklif mektuplarıda alman gerekiyor
|
2 lıra zor getrdler;)
|
sadece fatura yetmez.aldığınız malzemelerden uygun olanı yogaltım deftr.kaydetmeniz lazım,
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:22. |