![]() |
11. Ve 12. Sınıflarda beden eğitimi
Arkadaşlar ben lisede öğretmenim ve 11-12. Sınıflarda beden eğitimi 1 saat ama seçmeli olarak bir saat daha seçmek istiyoruz. Seçmeli olarak görebileceğimiz ttk kararı gerekli bilen varsa lütfen bana göndersin.
|
15/10/2009 tarih ve 181 sayılı talim Terbiye Kurulu Kararı ile 11 ve 12 sınıflarda seçmeli beden eğitimi derslerini okutabilirsiniz. Başarılar ...
|
arkadaşlar ben öğrendim. lise 11 ve 12 lerde seçmeli değil zorunlu 2 saat beden eğitimi dersi var. çalıştay kararlarında var. yinede teşekkürler
|
ben imam hatip lisesindeyim bırak 11 ve 12 leri 10.sınıflar bile 1 saat.sadece 9 lar 2 saat.varsa bi çözüm bizde öğrenelim...imam hatip müfredat programına göre (meb deki) 1 saat seçebiliorsun 10-11 ve 12 lerde.yani geçen seneye göre değişen hiç bir şey yok.bende şaşırdım kademeli artış beklerken 10 ları 1 saat görünce...bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim....
|
11 ve 12. sınıflarda seçmeli beden eğitimi için plan yapan var mı varsa paylaşır mısınız?
|
serkan arkadaşım aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum çünkü İHL böyle imiş.müdür yardımcım müfredatı gösterdiğinde aynı şoku bende yaşadım.yapabileceğimiz hiç bir şey malesef
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:03. |