![]() |
2011-2012 Beden eğitimi dökümanları hazırlanıyor
Değerli üyelerimiz,
2011-2012 yıllık planları Ağustos aynın sonuna doğru sitemizde yayınlanacaktır. Hersene olduğu gibi bu senede tüm dökümanlar sitemizden ücretsiz olarak yayınlacaktır. Hemde üyelik girişi yapmadan indirebileceksiniz. Dökümanlarımız şuan hazırlık aşamasındadır. Bu sene planları indirmekte zorlanan üyelerimize de bir müjdemiz var!!! Yanlız her sene yaşadığımız sıkıntı var. Dökümanları indiremekte zorlanan arkadaşlarımız olmaktadır. Bu sene planları indirmekte zorlanan üyelerimize bir müjdemiz var, hem sitemize destek olmanız hemde indirmekte zorlanan arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla bu yıl ki tüm dökümanları CD şeklinde arzu eden üyelerimize Kargo parası + cd masrafı+siteye destek dahil= 15 TL herkese gönderilecektir. Cd içeriği: - Yıllık plan ve uyumlu günlük plan - Egzersiz planı - Spor kulübü dökümanları - Zümre toplantısı - Şube toplantısı - Veli toplantısı - ve daha istediğiniz dökümanları Bunların hepsi: Kargo parası + cd masrafı + siteye destek herşey dahil= 15 TL Yukarıdaki dökümanların hepsi sitemizden ücretsiz yayınlanacaktır. Fakat indiremeyen arkadaşlar için böyle bir kolaylık düşündük. Arzu eden herkes CD şeklinde alabilir yada sitemizde ücretsiz olarak indirebilir. İletişim için: 0505 635 63 05 www.bedenegitimi.gen.tr yönetimi |
teşekkürler hocam
teşekkürler hocam atletizm de koşular ünitesine biraz daha ağırlık verirsen sevinirim.özellikle engelli kosular hız koşuları. ayrıca bunları ocak ayı sonuna ve şubat ayının ilk haftalarına korsanız sevinirim teşekkürler...
|
hocam hentbol ayrıca salonu olmayan kısıtlı imkanları olan okullara göre günlüğüne uyumlu planlar olursa sevinirim
|
konu ile alakası yok ama bayan futbolu ile ilgili döküman vs yer verilmeli
|
etkinlikler çoğaltılırsa sevinirim,ayrıca sportif etkinlik planlarında sene boyunca iki branş öğrencileri sıkıyor branşların arttırılması mümkünmü teşekkürler
|
Hocam Öncelikle ilginiz ve duyarlıığınız için teşekkür ederim benim sizden istediğim yıllık ve günlülerde hava şartlarını göz önünde bulundurmanız çünkü kış ayında mesala basketbol dersi işlenemiyor bir hafta oyun kuralları ve saha bilgisini anlatıyoruz dier hafta nasıl ders işleyeceğimiz konusunda tıkanıyoruz ve öğrenciler bu durumdan bir hayli sıkılıyor üstelik önümüzdeki yıl dersler 2 saate çıkarılırsa bu sorun başımızı ağrıtacak gibi duruyor bunuda dikkate alırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler,iyi çalışmar
|
Okulların durumları malum sayın hocam.Bu yüzden planlar daha cok salonsuz okullara yönelik olsa güzel olur diye düşünüyorum.Ayrıca emekleriniz için teşekkür ederim.Allah yardımcınız olsun. M. Ali
|
Arkadaşların dile getirdiği hava koşullarına bende katılıyorum.Ayrıca salon konusuda çok önemli.
Bu planlar hazırlanırken Branşlara özel sınıf içi etkinlik örnekleri hazırlayabilirmiyiz? |
Bence 2 çeşit planlar oluşturulsun salonu olan okullar ve salonu olmayan okullar..
Böylece isteyen kendine en uygun olan planı indirir.. |
Farklı spor branşlarının da seçmeli olarak plana koyulması daha iyi olablir
mesela badminton da, hentbol da, masa tenisi de hazırlansa ve isteyen badmintonu, isteyen hentbolu, isteyen masa tenisini alsa planına. Bir de konu anlatımında daha fazla etkinlik ve egzersiz çeşidi olsa çok faydalı olur. Her okulun imlanları ve her beden eğitimi öğretmeninin yetenekleri, ilgi alanları farklı bu şekilde daha fazla arkadaşa hitap edilebileceğini düşünüyorum. |
Sevgili Kerem! Çalışmalarınız için teşekkürler. 2. dönem sınav tarihlerini biraz öne çekerseniz sınav yapacak öğrenci bulabiliriz. Ayrıca üniteleri ikişer haftalık ve dönüşümlü de yapabilirsiniz.
|
kerem ben ata geçen seneki planlarını kullandım ve gerçekten çok güzeldi bu sene sadece dikkat edilmesi gereken konu beden eğitimi dersi 2saat oldu yeni müfredata uygun olsun yeter arkadaşların çoğu hava koşulları demiş birazda zahmet edip kendileri düzenlesinler plan hazırlanması o kadar kolay değil ders planı (klavuz kitabımız berbat) hazırlarkende etkinlik eklenebilir isteyen istediği kadar eklesin
|
ders saati iki oldu galiba bir saati teorik olacak diye duydum yani olimpiyatlardaki branşlar spor kültürü gibi konular olacak galiba, belki buna özgü bir kitap da yapabilirler bence yapılan yıllık planlar buna göre olmalı
|
hocam yıllık planlar günlük planlara uyumlu olsun
|
hocam müfredat değişmedi mi?
|
hocam elinize sağlık gerçekten teşekür ediyorum çalışmalarınızdan dolayı..........tüm sporların alt yapısı atletizm le oluşur bu anlamda atletizme bir iki hafta daha fazla yer verebilirsiniz geçen yılki program çok iyiydi......
|
2010-2011 şablon eklerseniz bizde kendimize göre yapar ekleriz. teşekkürler.
|
Mrb hocam
Şimdiden ellerinize sağlık. Planları yeni öğretim müfredatımıza göre hazırlayabilirsek aramızda farklılıklar tamamen ortadan kalkar. Teşekkürler
|
hocam bu gibi çalışmalar arkadaşlara ve bizlere çok yarar sağlıyor çok teşekkürler,salon ve kış ayları dikkate alınırsa sevinirim çünkü bu gerçekten Ülkemizin beden eğitimi konusunda büyük sorunu,,,hava şartlarından dolayı zamansız konular olarak algılanıyor ve öğretmen zor durumda kalıyor.ilginizden dolayı teş.
|
Sayın Hocam,
Öncelikle tüm çalışmalarınızdan dolayı çok çok teşekkürler. Benim planlarda dikkatimi çeken konu şu oldu. Genelde planlarda konular aynı oluyor ve öğrenci sevyeleri düşünülmüyor. Bu duruma planlarda ve tüm öğretmenler olarak daha özen gösterirsek daha sağlıklı olur kanısındayım. Saygılar, İyi çalışmalar... |
hocam geçen yıl sizin planlarınız ve başka planlardan faydalanarak bir plan yaptım.sizlerden ricam atletizmde özellikle atıcılı branşlerına önem vermeniz.birde mevsim ( hava şartları ) şartlarına daha fazla önem verirseniz çok seviniriz.
ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN HOCAM.EMEĞİNİZE SAĞLIK. |
öncelikle çalışmalarınız için teşekkürler.planları salonu olmayanlara görede ayarlayabilirseniz harika olacak.
|
arkadaşlar planları nasıl indirebiliyoruz ?
ben özel okulda çalışıyorum ve havuz olduğundan dolayı içinde yüzme dersininde olduğu bi plan lazım.geçen yıllarda kullandığım planlarda farklılık yapmak için değişik planlara ihtiyacım var.elinizde varsa paylaşırmısınız.şimdiden teşekkürler. |
direk branşa yönelik çalışmaları ifade etmesinden ziyade genel anlamda okuldaki sportif çalışma aşamalarını içerse daha kapsamlı olur zaten bizler branşlara yönelik esnetebiliriz...
|
Tenis ve badminton branşlarınında artık yıllık planda yeri olması gerektiğini düşününüyorum...
|
tesekkurler
|
hocam ilkyardım konularını ilk haftaya alsanız ve badminton,masa tenisi veee kışın salonumuz olmadığı için teorik neler yapabiliriz bunlara bir eğilirseniz seviniriz.
|
hocam öncelikle tüm çalışmalarınızdan dolayı tebrik ve teşeekkür ederim.2010 2011 eğitim öğretim yılından itibaren yeni kabul edilen talim terbiye kurulunun31.12.2009 tarih ve 339 sayılı Kararı ile kabul edilen öğretim programı uygulanacak bununla ilgili bir çalışmanız var mı ?varsa ne zaman yayınlarsınız.
|
hocam bugüne kadar yaptığınız ve bu yıl yapacağınız çalışmalar için teşekkür ediyorum.gerçekten bize gönderdiğiniz kaynakların hepsinden çok faydalanıyorum.beden eğitimi öğretmenleri arasında beden eğitimi dersleri ile ilgili çalışmalarda maalesef bir bütünlük yok.bunun için özellikle yıllık planlarda ve spor kulüplerinde yaplıması gerekenler için daha fazla evrak olursa daha faydalanabiliriz.tekrar teşekkürler emeğiniz için
|
hocam bugüne kadar yaptığınız ve bu yıl yapacağınız çalışmalar için teşekkür ediyorum.gerçekten bize gönderdiğiniz kaynakların hepsinden çok faydalanıyorum.beden eğitimi öğretmenleri arasında beden eğitimi dersleri ile ilgili çalışmalarda maalesef bir bütünlük yok.bunun için özellikle yıllık planlarda ve spor kulüplerinde yaplıması gerekenler için daha fazla evrak olursa daha faydalanabiliriz.tekrar teşekkürler emeğiniz için
|
hocam her şey için elinize sağlık geçen yıllki programınız çok güzeldi yerleri ve zamanı çevre iklim koşulları açısından iyiydi.....
|
Hocam herşey için teşekkürler sizin hakkınızı ödeyemeyiz biz. planlar yapılırken salonu olan ve olmayan diye ayırabiliriz tabi salonu olmayanlar için havalar soğumaya başladığında sınıfta ders işlemek zorunda kalıyoruz bu şartlar göz önüne alınırsa seviniriz.
|
Sayın Kerem hocam.2010-2011 yılı beden eğitimi yıllık planları hem kağıttan hem yerden tasarruf olması hem kullanım kolaylığı açısından aylar üçer üçer tek bir sayfada yapılarak (toplam 3 sayfada) hazırlanırsa çok daha kullanışlı oluyor..çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor teşekkür ediyorum :)
|
planlar aynı olmasın yeter geçen sene 6/7/8 aynıydı ben kullanmamıştım planlar güzel ama tek sınıfa hitap edeiyo
|
HOCAM calısmalarınız vee ılgınız ıcınn tesekkurler ... branslara özgü sınıf içi egıtsel oyunlar hazırlayabılırsenız cokk yardımcı olursunuz... okulumda salonum yokk ve alan sorunum var cogu bransı derslerde uygulamada problem yasıyorumm .. yardımcı olursanız tesekkurlerr ...
|
sağlık bilgisi ve beslenme eğitsel sportif oyunlar eline koluna sağlık teşekkürler.
|
yıllık planlarda badminton konularına da yer verirseniz sevinirim
|
beden eğitimi dersi 2 saat olan sınıflarda planlar hazırlanırken bence şunlara dikkat edilmeli. amaç örencilerin sıkılmasını engellemek ve katılımı artırmak olmalı.
1. her hafta farklı banşlar verilmeli.( 1 ay boyunca futbol veya basketbol vb. verirseniz futbolu sevmeyen diğer öğrenciler sıkılır) 2. 2 dersin,1 dersi atletizm 1 dersi basketbol branşı vb. olmalı.daha sonraki hafta 1 ders voleybol , 1 ders basketbol vb. tabi bunu yaparken branşlar arası bağlantı mümkün olduğu kadar düşünülmeli. diğer olması gerekenleri arkadaşlar belirtmiş.başarılar ve teşekkürler..... |
bencede salonu olan ve olmayanlar diye iki kısımlı planlar yapılsa daha iyi olur. ayrıca planlara değişiklik olarak badminton gibi değişik sporlar da konulursa iyi olur. teşekkürler...
|
kerem hocam ayrıca hentbol yerine farklı bir spor dalı koyarsanız sevinirim.öğrenciler farklı spor dallarını öğrenmelidirler bence.her sene aynı konuları gösterince sıkılıyorlar. konular eğlendirici olursa daha iyi olur. ...teşekkürler....
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:10. |