![]() |
2007-08 Beden Eğitimi Yıllık ve Günlük Planı 4. Yıllık Plan Dosyayı indirmek için tıklayınız... 4.Günlük Plan Dosyayı indirmek için tıklayınız... 5. Yıllık Plan Dosyayı indirmek için tıklayınız... 5.Günlük Plan Dosyayı indirmek için tıklayınız... 6. Yıllık Plan Dosyayı indirmek için tıklayınız... 6.Günlük Plan Dosyayı indirmek için tıklayınız... 7. Yıllık Plan Dosyayı indirmek için tıklayınız... 7.Günlük Plan Dosyayı indirmek için tıklayınız... 8. Yıllık Plan Dosyayı indirmek için tıklayınız... 8.Günlük Plan Dosyayı indirmek için tıklayınız... Gönderen: Hüseyin ERBAKICI (herbakıcı) Hocamıza çok teşekkür ederim. Desteklerinin devamını dilerim. |
hocam ellerinize yüreğinize sağlık teşekkürler
|
tüm beypazarındaki beden eğitimi öğretmenleri adına size teşekkür ederim
|
eline saglık hocam
|
teşekkürler hocam
|
teşekkürler eline sağlık
|
Hocam çok teşekür ediyorum Beden Eğitimi öğrtmeni olarak bu siteyle gurur duyduk.
|
ellerine sağlık teşekkür ederim
|
emeğinize sağlık
|
allah razı olsn hocam
|
Hocam süpersin
|
ÇOK DEĞERLİ VE TÜRK SPORUNUN DEĞERLİ YAPI TAŞLARI.HAZIRLADIĞINIZ DÖKÜMANLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.....HERŞEYE RAĞMEN ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR....SAYGILAR...
|
Hocam elinize ,emeğinize sağlık. dökümanlarınız bizlerle paylaştığınız için çok müteşekkiriz. Allah razı olsun. |
elinize sağlık hocam
|
eline sağlık.Teşekkür ederim
|
sayın hocam planları paylaştığın için teşekkürler eline sağlık
|
hocam süpersiniz
|
emeğinize sağlık
|
Hocam eline saglik cok makbule gecti tesekkür ederim.......
|
teşekkürler |
emeğinesaglıkhocam teşekkür ederim
|
hocam çok teşekkürler çok faydalı bir çalışma işini gücün rast gitsin
|
ne kadar yoğun site böyle dosya göndermek istiyorum bir türlü olmuyor
|
hocam ellerine sağlık |
hocam cok guzel elınıze saglık fakat bı konu uzerınde sorum olacak 8 sınıf beden egıtımı derslerı 2 saat olması gerekmıyormu eger yanlıs bılmıyorsam 2 saat 2008-09 egıtım ogreetımde 1 saat olacak
|
4.5. sınıflar 2 saat, 6.7. sınıflar 1 saat, 8. Sınıflar 2 saat |
[img]forum_images/post_button_smiley.gif[/img] ellerinize sağlık hocam
|
|
tek kelimeyle muhteşem bi çalışma... teşekkürler..
|
hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim
|
cennete gidecesin hocam çok sağol
|
elinize yüreğinize sağlık hocam,çok teşekkür ederiz
|
teşekür edriz.
|
çok çok çok tşk ederim elinize sağlık.....http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
ellerinize sağlık ve emeğiniz için teşekkürler.hakan bey 8. sınıflar eski müfredet ve 2 saat.
|
Sayın hocam çok emek harcamışsınız.Bu meslekteyeni olanlar için çok değerli bir kaynak.Bilgi birikiminizi bizlerle paylaşdığınız için hakkınızı ödeyemeyiz ancak iyi temennilerimiz size moral verir umarım.Çalışma hayatınızda size başarılar dilerim.
|
ellerinize sağlık hocam :)
|
hocam çok teşekkürler ellerinize sağlık
|
ellerine sağlık hocam |
sevgili hocom planlar icin teşekkürler çok güzel olmuş.Yanlız sizden bir isteğim var.7.sınıf yıllk ve günlük planlarını indiremedim.bilgisayarımda problem gösteriyor.Yorumların hiçbirinde hata vermediğini okumadım ama hata veriyor.açamıyorum.Bir zahmet 7 sınıfların günlük ve yıllık planları m.boran1@hotmail.comgönderebilirsen sevinirim.Şimdiden teşekkürler
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:43. |