![]() |
2009-2010 Beden Eğitimi 9.10.11.12. Sınıf Yıllık Planları
Yeni sisteme göre hazırlandı. 9.Sınıf Planları indirmek için tıklayınız... 10.11.12. sınıfların linklergün içerisindeeklenecektir, takip ediniz. Anlayışınız için teşekkür ederim. Reklamlar: Voleybol Antrenman Drilleri Kitabı Çıktı!!! Branşlara Göre Eğitsel Oyunlar Kitabı Çıktı!!! |
hocam ben taekwondo yu yıllık planıma koyabilirmiyim..... veya karateyi............
|
sabırsızlıkla bekliyoruz
|
sayın hocam yıllık planları indiremiyorum yardımcı olurmusunuz
|
slm yıllık planları açmıoyor
|
arkadaşlar planları daha eklemedim şimdi 9. sınıfları ekliyorum gün içerisinde 10.1..12 sınıflarıda ekleyeceğim. |
Sayın hocam günlük planlarıda eklersenz çok seviniriz |
günlük planlarda yayınlanacak şu yıllıkları bugün bir bitireyim yaarında günlüklere başlaycağım inş. hepsini yarın yayınlayacağım.
|
tşkler hocam.elinize sağlık |
Çok teşekkürler.
|
HOCAM ELLERİNİZE SAGLIK
|
kerem hocam lise planlarını bekliyoruz..
|
Sevgili Öğretmenim, büyük emekler verip bizlere faydalı olabilmek adına hazırladığınız bütün çalışmalar için size ve katkısı bulunan bütün arkadaşlara sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum.
|
BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİNİN KILAVUZ SİTESİ: EMEĞİ GEÇEN HERKEZE BİNLERCE TEŞEKKÜRLER |
harikasınız hocam emeginize sağlık.
|
arkadaşlar 11 sınıf planlarını sabırsızlıkla bekliyorz:)ne zaman ???????????
|
hocam slm 10-11-12. sınıfların yıllık planlarını da sen den almak istiyorum ama daha yayınlamamışsın ne zaman yayınlayabilirsin kolay gelsin
|
evet ne zaman?
|
Sevgili Öğretmenim, elinize sağlık plan çok güzel olmuş.. Ulusal egemenlik ve çocuk batramı mart ayına yerleştirilmiş ayrıca bu bayramları yazarken ; Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve spor Batramı ve Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı yazıyoruz. Yani başlara 10 Kasık, 23 Nisan ve 19 Mayıs yazmıyoruz..
Arkadaşlarımın dikkatine.. |
Hocam çok teşekkür ederim, kopyala yapıştır tekniğinden kaynaklanan bir hata. ilginize çok teşekkür ederim.
|
teşekkürler emeğinize sağlık devamını bekliyoruz
|
hocam planınız çok güzel emeğinize sağlık devamını bekliyoruzz
|
elinize sağlık
|
hocam devamını ne zaman yüklersiniz... şimdiden çok çok teşekkürler...
|
çok teşekkürler sayın hocam elinize sağlık
|
HOCAM ELLERİNE SAĞLIK ÇOK TEŞEKKÜRLER
|
hocam sabırsızlıkla beklyorum
|
hocam elinize sağlık güzel plan
|
teşekkürler
|
TŞK
|
teşekürler
|
Teşekkürler.
|
sayın hocam lıse 10 11 12 ncı sınıfların yıllk planını ne zaman koyarsınız.
|
vermiş olduğunuz uğraşıdan dolayı sizi kutluyorum. elinize sağlık. kolay gelsin.yeni eğitimve öğretim yılında sağlık,mutluluk ve başarılar dilerim.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
hocam lise 2 lerde bir saate düştü beden egitimi ölcme degerlendirme 3,2 ker olacak dönem içinde onları dikkate alıpmı yapıcaksınız yenilerini
|
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SİZİN HAZIRLADIĞINIZ PLAN TAM BANA GÖRE.AYRICA 10-11 VE 12. SINIF PLANLARINI DA BEKLİYORUZ.ELLERİNİZE SAĞLIK.BENİM GİBİ BİLGİSAYAR KULLANMA ÖZÜRLÜ BİRİ İÇİN SÜPER.
|
TEŞEKKÜRLER HOCAM ELLERİNESAĞLIK...
|
sayın meslektaşlarım lise 10,11 ve 12. sınıflarda ders saati 1'e düştü. biz şimdi plan yaparken buna dikkat etmek zorundayız.bundan önceki planlar üzerinde düzeltme yaparak idareye teslim mi edicez, yoksa tekrar plan yayınlanmasını mı bekliycez?
ilginize teşekkür ederim. çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
düzeltme yapınız hocam, 2 saatleri 1 saat yapınız olsun bitsin hocam. Bu saatten sonra kimsenin canı planda yapmak istemiyor zaten
|
Çok teşekkürler iyi çalışmalar.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:29. |