![]() |
Zorunlu hizmet bölgeleri haritası İl il kaç puan oldukları, hangi yerlşeşim gölgelerin hangi sınıf olduğu hepsi burada Haritayı ve illeri görmek için tıklayınız.... Bu tür dosyaları açabilmeniz için bilgisayarınızda Adobe - Reader yüklü olmalı. |
güzell
|
harika bir çalışma keremciğim ellerine sağlık
|
sağolun hocam, biz ağır adımlarla 10-10 gidiyoruz işte.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley4.gif |
tesekkür kerem hocam |
güzel :D
|
tesekkurler sayın hocam...
|
Teşekkürler hocam
bişe soracaktım 3. bölge ama merkez olsa gene doğu görevimi yapmış olurmuyum şimdiden teşekkürler |
bildiğim kadarıyla yapmış oluyorsun çünkü resmiyette de doğu görevi diye bir şey yok zorunlu hizmet var mesela ben yeni mezunum ve istanbul tercih ediyorum istanbul tüm şehir olarak ikinci bölge hizmeti ve d e sınıfı ilçesi yok yani orada her yer ikinci bölge ve herhangi bir yerinde dört yıl görev yapınca zorunlu hizmeti tamamlamış olacağım diye biliyorum
yine de konuyla ilgili daha çok bilgiye sahip arkadaşlardan katkı beklerim |
slm arkadaslar harıtayı göruntuleyemıyorumm yardımcı olursanız sevınırım :)
|
harita görüntülenmiyor yardımcı olurmusunuz.......
|
sayın hocam haritada hiç bir proplem yok tekrar deneyin
|
beyler bu haritanın 2008 güncel olan hali yokmu 13 ilde bazı ilçelerde değişiklik yapıldı dikkat!!!! |
haritayı görüntüleyemiyorum...yardım ya..!
|
d ve e sınıfı ilçeleri nerden öğrenebiliriz?
|
hocam pdf dosyaları açınız, hangi ili istiyorsanız aşağıya doğru yada arama yaparak yazını illerin tüm ilçeleri yazıyor ve hangi bölge olduklarıda yukarıdaki dosyanın içinde var.
|
teşekkürler
|
ALLAH RAZI OLSUN GERCEKTEN İİİYİ OLMUŞ YUREGINE SAĞLIK ...
|
güzel çalışma
|
tşk ederiz
|
indiremedim sayfa açılmıyor ne yapmam lazım
|
indiremedim açılmıyor ne yapmam lazım
|
haritayı açamayanlar
1 sağ tıkla 2 hedefi farklı kaydet 3 masa üüstüne yolla acılır kolay gelsin |
HOCAM 3. BÖLGEDESİN YA. DAHA NE İSTEYEBİLİRKİ BU DEVLET SENDEN. YA 2. VE 3. BÖLGEDE YA DA 1. BÖLGENİN D VE E BÖLGELERİNDE ÇALIŞMAN GEREKİYOR MECBURU HİZMETİNİ TAMAMLAMAK İÇİN. BEN DE 3. BÖLGEDE GÖREV YAPTIM. ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN. SİZİDE TEZZAMANDA KURTARSIN İNŞALLAH. İYİ ÇALIŞMALAR... |
SAKIN KONYA YUNAK'I YAZMAYIN BENDEN DEMESİ
|
teşekkürler sayın hocam
|
hocam guzel olmus savol
|
Teşekkür ederiz.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
açılmıyor http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley19.gifsırf bunun için üye olmuştum
|
açılmıyor diyen arkadaşlar neden açılmadıgını buldum. bilgisayarınızda Adobe - Reader yüklü olmalı. artık açılıyor. teşekkürler
|
1.hizmet bölgesinin zorunlu hizmet bölgesinde çalışmıyorum bizim durumumuz ne olacak arkadaşlar
|
teşekkür ederim
|
emeğinize sağlık tain dönemi hepimizin arayıpta bulamadığı belge bu. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
teşekkür ederim sayın arkadaşım
|
üstadım teşekkürler....
|
tesekkürler sayın hocam
|
[img]smileys/smiley5.gif[/img] BEN BU SENE MEZUN OLUYORUM.BENİM SORMAK İSTEDİĞİM BİŞİ VAR.BU HİZMET BÖLGELERİ Bİ TARAFA BEN BU 18, 10 FELAN YAZILAN PUANLAR NEDİR ONU ÖĞRENEBİLİRMİYİM.
BİDE BEN EVLİLİK YAPICAM İÇİN ANKARADAN GİTMEM MÜMKÜN DEĞİL.ACABA ANKARANIN ŞARK BÖLGESİ KABUL EDİLEN YERLERE KAÇ PUANLA ATANABİLİRİM.YANİ TABAN PUAN OLARAK EN AZ KAÇ GEREKİR.?.......BİRAZ ABUK Bİ SORU OLDU GALİBA AMA BEN MEZUN OLMADIĞIM İÇİN HENÜZ NE NEDİR TAM BİLMİYORUM.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.[img]smileys/smiley9.gif[/img] GÖREV YAPAN ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN.HALA SINAV SALONLARINDA SÜRÜNEN ARKADAŞLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. |
tşkrler
|
billur hocam toplam üç bölge vardır 1.,2. ve 3. hizmet bölgesi diye üçe ayrılır yine bunların içersinde a,b,c,d ve e diye içlerinde hizmet bölgeleri vardır bunların her birinin bir puan değeri vardır.mesela 2. ve 3. bölgeler zorunlu hizmet bölgeleridir ama 1. bölgenin içinde de zorunlu hizmete tabi bölgeler bulunabilir mesela muğla ili 1. hizmet bölgesi olmasına rağmen kavaklıdere ilçesi zorunlu hizmet bölgesi sayılmaktadır.bölgelere göre hizmet süreleride farklılık gösterir mesela kırklareli ili birinci hizmet bölgesidir ve hizmet süresi 3 yıldır 3 yıl sonunda rotasyona tabi olursunuz ve 2 veya 3. hizmet bölgelerine gitmez zorunda kalırsınız.çok teferruatlı bir konudur uzun uzun açıklamak gerekir aslında ama kabaca budur.
|
illur hocam toplam üç bölge vardır 1.,2. ve 3. hizmet bölgesi diye üçe
ayrılır yine bunların içersinde a,b,c,d ve e diye içlerinde hizmet bölgeleri vardır bunların her birinin bir puan değeri vardır.mesela 2. ve 3. bölgeler zorunlu hizmet bölgeleridir ama 1. bölgenin içinde de zorunlu hizmete tabi bölgeler bulunabilir mesela muğla ili 1. hizmet bölgesi olmasına rağmen kavaklıdere ilçesi zorunlu hizmet bölgesi sayılmaktadır.bölgelere göre hizmet süreleride farklılık gösterir mesela kırklareli ili birinci hizmet bölgesidir ve hizmet süresi 3 yıldır 3 yıl sonunda rotasyona tabi olursunuz ve 2 veya 3. hizmet bölgelerine gitmez zorunda kalırsınız.çok teferruatlı bir konudur uzun uzun açıklamak gerekir aslında ama kabaca budur. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:15. |