![]() |
ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ... ...::** DİKKAT**:: ....2008-2009 Özel Yetenek Sınavı ; Ön Kayıt Tarihi: 20-21-22.Ağustos.2008 Sınav Başlangıç Tarihi: 25-Ağustos-2008 |
arkadaşlar dicle ünv yetenek sınavı çok basit seçtiğin branş + branştan aldığın puan össyle toplanacak kordinasyon yok koşu yok
|
bnım oss puanım 190voleybobolcuyum ve voleyboldan gırcem voleyboldan msala ben en kotu 60 yapsam voleybolu toplamı zaten 70 kaznabılırmıyım lutfen cvp
|
yok baba ya ne kolayı bi gir sınawa anlarsın geçen sene girdim çok zordu zaten millet kolay sanıp yığılıyo boşa gidiyo harcadığın onca emek...http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley18.gif
|
ORTAK YANI BEN KAZANAMAZMIYIM? ONUMU DIOSUN
|
link bende açılmıyo abuk subuk yazılar çıkıyor yardımcı olurmusunuz
|
YA BEN BU KONUDA HIC BISE BILMIORUM NASI BASVURCAM SINAVLARI NASIL NASIL HAZIRLANMAK GEREKIYO YA BIRI BANA YARDIMCI OLABILIRMIII??? BIDE SINAV TARIHLERI BASVURU SURUSI NEKADAR
|
mesela futboldan ne yapman gerekiyo biraz açıklarmısınız bilgisi olanlar için söylüyorm bilgisi olmayanlar azıcık bir şey yazıp birşey yazdım sanmasın ve bizi de yanıltmasın lütfen...
|
ayrıca linkte ölmüş....
|
20 M TOP SÜRME DRİPLİNG _ORTA TEKNİĞİ(4ORTA) _HUNİLER ARASINDA HARAKETLİ TOPLA KALEYE 4 ŞUT HEDEFİ BULAN HER ATIŞ 9 PUAN |
Bende bu yıl giricem dicle ünv sınava bakalım artık hayırlısı basketten giricem 235 ham puan sizce iyi mi cvp bekliyorum |
puanınız iisınavdada ii bir derece yaparsan inş kazanırsınbaşarılar dilerim |
smaç istiyolar yapabilcekmisin tubay?
|
235 çok ii branştan biraz yüksek alırsan kesin girersin başarılar
|
benimde ham 225 futboldan giricem en az kaç puan almam lazım. yardımcı olursanız çok sevinirim...
|
ayrıca asi valeybolcuya çok teşekkür
|
sevgili kaan öss puanın normal.diyarbakırda gireceksin sınava dimi?öss puanın cok ii olmadıgı için brans ve koordınasyondan ii puan alman gerekıyor cünkü sınavda cok yüksek öss li arkadaslar olacak ancak ii derece yaparak onlarla olan öss farkını kapatabilesin sana şimdiden basarılar dilerim
|
evet diclede gireceğim.şimdi branş koordinasyon falan bunlarla ilgili hiç bişe bilmiyorum üstteki klavuzda açılmıyor.neler yapıcağımı (aktivite olarak) söylerseniz sevinirim...ör:koşu,şut vs...yeniden sonsuz teşekkürler...
|
KAAN senin yapman gereken acilen bir beden egitimi hazırlık kursana gitmen ve hocalarıın eşliğinde calışman çünkü sınavlara cok az kaldı elini cabuk tut ve cok calış sınavında basarılar dilerim
|
çok çok sağolun...teşekkürler...
|
kaan KORDİNASYON YOK SENİN Bİ AN ÖNCE GRUPLARLA BERABER ÇALIŞMALARA BAŞLAMAN LAZIM PUANNDA İİ BRANŞI İİ YAPARSAN RAHATLIKLA GİRERSİN BAŞARILAR
|
Alıntı:
|
Dicle üniversitesine gelmeyiniz,otogarda havaalanında yabancıları yakalayıp dövüyorlar...Ona göre! |
dicle üniversitenin tüm branşlarından bilgi verebilirim |
ben dicle ünv sınava giricem alanım basket
|
kendine güvenenler girsin lütfen diğerleri öss ye güvenipte girmesin diyorum
|
össye güvenip giren bi ton insan var sporun S sinden anlamayanlar |
hade ya benm de ham az...:S
|
baranşı ii yapmaya bak deryürek koşu olmaması bu sene avanta
|
vallaha ham puanıdüşük olanlar için diclede sınava girmek dezavantaj umarım kazanırsınız ama barajlı olan yerlerde sınava girmenizi tavsiye ederim
|
öss her yerde etkili
|
arkadaslar baslamak ısteyen varsa dırek gıtsın vakıt yok cunku 25 ınde sınavlar var bne gıdıp basladım kursa bıras zolanıcaksınız ama ısteyen yaparrr
|
zaten koşu yok sadece branştan sorumlu oldukları için çokta geç sayılmaz
|
arkadaşlar selam öncelikle ben d.bakırlıyım ve hazırlanıyorum d.bakırda koşu olmayabilir ama türküyrnin en zor ve aynı zamanda en çok şans isteyen parkurudur hiç tavsiye etmiyorum ayrıca öss etkilidir bilginize...tavsiye edeceginiz bi üni varsa bekliyorum teşekkürler...
|
bana da spor okulu lazm para da anlaşabileceğim :P :D
|
KOŞU OLMADIĞI İÇİN ÖSS ÇOK ÖNEMLİ |
slm ismim oktay diclede sınava girecem puanım 250 ham bransim futbol futboldadan hazırlanıyorım kazanabilir miyim hocam tskler
|
ZATEN BU SENE ÖSS ÇOK ETKİLİ EĞER BU PUAN SENİN HAM PUANINSA BIRANŞIDA İİ YAPARSAN KOLAYLIKLA GİRERSİN |
slm arkadaslar benım öss 194 ve brans 55-60 arası alırım voleyboldan acaba alırsam yerlesırmıyım yardımcı olursanız sevınırım
|
ZOR ÖSS DÜŞÜK
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:34. |