![]() |
40 puanla nereler gelir acaba il dışı gelebilirmi ????????? |
gideceğiniz ile bağlı. istediğiniz ilideki okullara başvuranların puanına göre atanırsınız. eğer 40 puan üzeri varsa aynı okulu isteyen o atanır. umarım 40 puan üstü sizin istediğiniz okula başvuru olmaz.
|
teşekkür ederim cevabınız için inşaallah.....
|
hocam nereye istemeyi düşünüyorsun.bende isteyecem uanım 55 ona göre yapalım tercihleri :D
|
bende 45 le ist yazıcam .
|
Benimde 48 puanım var,Marmaristeyim.Burda çalışma sürem doldu.İstanbuldan becayiş yapmak isteyen var mı?Nerden öğrenebiliriz ki acaba?
|
Hocam benm de 105 civarı bi puanım var ve batı istiyorum . neden göremıyoruz neresi kaç puanla istıyor.? hep boşa gidiyor tercıhlerimiz.. Sonuçlar açıklanınca tühh..!! şurayı yazsam ben gidermişim diyoruz.. Torpil yada şansa mı bağlı işimiz.? Nereleri yazayım bu puanla, geniş çaplı bi araştırma mı lazım..? teşekkürler şimdiden..
|
Hocam merkezde mısın? Benm 105puanm var. Olmaz herhalde. Osmaniyede'yim ben. doğu hizmeti sayılan yerleri var buranın.. uyarsa görüşürz..http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gifHoşçakalın.. |
hocam merkeze bağlı belediyesindeyim fakat istanbul harici bir yer düşünüyorum.teşekkür ederim...
|
düşünmüyorum yani..
|
arkadaşlar benim 103 puanım var çorum düşünüyorum.ama çıkar mı bilmiyorum kolay kolay okul açmıyorlar artık,belki ilçelerinden gelebilir.hepinize saygılar her şey gönlünüzce olsun...
|
ARKADAŞLAR 84 PUANIM VAR SİZCE İSTANBUL OLUR MU? |
hocam 84 puanla şansıh çok yüksek istanbul için ama tercih yaparken dikkatli yapın terih edeceğinizi okullarla görüşün konuşun ona göre tercihinzi yapın umarım hepiniz için hayırlısı olur ....
|
hocam 103 puanla ist mi yazılır ya herkes banamı düşman 2 etti bide 103 vardı iki tercih öldü aman hocam nereleri yazıcğını sitede paylaşmayı sakın unutmayın kalmayayım hakkaride ne olur :))
|
erkansan hocamın 104 müş ilkay akkaya hocamın 84 bende 45 le isticem inş tercih ettiğiniz yerleri siteye yazarsınızda bende oraları yazmam öldürmem tercihlerimi.:(
|
benim 83 puanım var konya akşehir ereğli aydın manisa yı yazacağım şansım var mı diğer buraları yazacak arkadaşların kaç puanı var hangi okulları isteyeceklerse yazarlarsa sevinirim.
|
benim puan 131 denizli merkez gelir mi
|
BENİM 75 PUAN İLE ANTALYA KAŞ IN KÖYLERİ GELİRMİ Kİ
|
değerli arkadaşlarım ben eğer yazarsam b.evler bakırköy taraflarını yazıcam,puanım 105.mecburen yazıyorum oraları.istemeyerek gidicem eğer gidersem.
|
bir de personel meb gov tr de 2007 nin puanları var.ortalam olarak bi fikifr verebilir.saygılar sevgiler :)
|
il dışına balıkesirde kaç tane okul açık(zorulu hizmeti tamamlamayanlar için)bakabilir misiniz.ben balıkesirde oldugum için benim sayfamda gözükmüyor. |
yani sadece D ve E sınıfı okullara bakabili misiniz
|
hocam DENİZLİ MERKEZDE KAÇ OKUL AÇIK BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM SİZİN PUAN GÜZELL HAYIRLISI OLSUN
|
Alıntı:
|
Hocam,benim de puan107 izmir,antalya,muğla yazmayı düşünüyorum ilçe merkezleri gelirmi dersiniz?
|
hocam balıkesirde zorunlu hizmeti bitmemişlere 6 okul gözüküor.balya,bigadiç,dursunbey,ivrindi ilçelerinde. arkadaşlar samsuna isteyecek olan warsa lütfen yazsın puanım 55.
|
51k.maraş yazacam
|
hocam nereleri isteyeceksin ona göre yazalım 83 puanım var benimde
|
85 puanım var manisa yazacam
|
zeliha hocam peki balıkesir de toplam kaç okul açık görünüyo.
|
arkadaslar 93 puanım var .kilisi yazacağım.
|
114 karaman ermenek yazacağım
|
arkadaşlar 83 puanım var bütün tercihlerimi istanbuldan yana kullancağm,90 küsür yada 100 üstü olan arkadaşlar hangi okulları tercih edecekler acaba?yada hangi ilçeleri?paylaşırsanız sevinirim,bizde ona göre önceliklerimizi belirleyelim..
|
deni<z hocam ben istanbul olurmu die bi forum açtım iste isticek arkadaşlar oraya yazarsa daha rahat ederi sizde nereleri tercih ediceğinizi yazarsanız memnun olurum bende ist yazıcam durum vahim 45 puanım var.
|
ÖLÜ TERCİH YAPMAYIN
|
ARKADAŞIM VAR 74 PUANI KARAMANI YAZACAK
|
balıkesirde toplam kaç okul açık görünüyo bakabilir misiniz zorunlu hizmete tabi olanlara 6ymış toplam okul sayısını yazabilir misiniz. |
http://atamatercihi.com/default.asp
ARKADAŞLAR TERCİHLERİNİZİ BU ADRESTE TEKRARLARSANIZ BOŞA TERCİHLERİ EN AZA İNDİREBİLİRİZ.TEŞEKKÜR EDERİZ... |
MERHABA ARKADAŞIM BEN İLK KAĞITHANE YAZACAĞIM
|
bblueee hocam puan kaçtı sizin ben esenlerle başlamayı düşünüyorum istanbul için forum açtım .
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:06. |