![]() |
harika bir çalışma saol hocam
|
sagol
|
harika olmuş, tebrikler....
|
hocam sağol
|
|
emeğineze sağlık hocam güzel bir çalışma....
|
İşte bizim yönetmeliğimiz.
|
elinize sağlık
|
arkadaşlar bana bugün müfettiş geldi bilanco taslağı istedi o ne kim anlıyor
|
HOCAM LİG HEYETİ İLE İLGİLİ MEVZUATI BULAMADIM |
Hocam lig heyeti spor kulübünün içinde bulunuyor, ayriyeten sitemizde spor kulübü konusunda lig heyetinin kurulması başlığı var oradan bulabilirsiniz.
|
hocalarım bayrak taşırken bayrak askısını öğrencilere nasıl takmamız gerekiyo.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.şimdiden tşkrlr.
|
Okullarda KullanIlacak TÜrk BayraĞI ve Okul FlamasI HakkInda Talİmatname Hamail: her boya göre uzayıp kısalabilecek tarzda kromaj yapılmış madeni tokalı ve köseleden yapılmıştır.Kösele hamali Türk Bayrağ’ı kırmızısı şali ile kaplanmıştır Madde 2- Türk Bayrağı ve okul flaması daima hamail (Bayrak askısı) ile taşınır. Okulu temsil eden bu flama aynı zamanda okul izcilerinin de flamasıdır. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley37.gif Sayın hocam bayrak askısı ( hamail ) genellikle soldan sağa takılır . Törenden önce resmi geçitten sorumlu komutan genelde yönü hakkında uyarıda bulunur. Benim bilgim soldan takıldığıdır. |
hocam teşekkürler çok saolun.saygılar
|
eline sağlık hocam gerçekten güzel bir çalışma herkese lazım olabilecek konular
|
Gerçekten güzel müthiş bir bilgiler.Emeğine sağlık......
|
tebrikler mükemmell olmuşşhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
sağol hocam ellerine sağlık
|
hoca çok teşekkürler [img]smileys/smiley32.gif[/img]
|
teşekkürler
|
arkadasım konuyu ındırmeye calısıyorum fakat yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
|
merhabalar!
linkleri açamıyorum,hata veriyor. yardımcı olur musunuz lütfen! şimdiden teşekkür ederim,iyi çalışmalar... |
çalışmalr çok güzel herkesin eline sağlık
|
hocam linklerde sorun yok, bu konular meb alındığı için belki mebin sitesinde bazen hatalar olabilir ondan dolayı olabilir. tekrar tekrar deneyiniz hocam.
|
elinize sağlık tşk
|
özverili bi çalışma olmuş emeğinize sağlık. Allah razı olsun |
Emeğinize teşekkürler ok sağolun. :9http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
hocam linkler açmıyor haberin ola
|
<h1>The page cannot be found
</h1>teşekkürler ... |
elinize sağlık.çok teşekkürler. Bir sorum olacak:19 mayıs teknik komitesindegörevli olarak bulunanbeden eğitimi öğretmenleri haftada 18 saat ek ders alabilecekler mi? şimdiden çok teşekkür ediyorum |
hocam ellerinize sağlık
|
çok güzel olmuş emeğinize sağlık |
Alıntı:
|
eline sağlık güzel olmuş
|
hocam teşekkürler ama değişiklikler var.yanlış bilgilendirme olmasın saygılar.
|
Alıntı:
çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
Merhaba arkadaŞalar beden eĞİtİmİ notlarini nasil verİyoruz. Ben sadece derse katilim notu verdİm İkİ tane ve bİrde performans notu verdİm ama yazili sinav yerİnede not İstİyor okul İdaresİ tarİh gİrİp not verdİm sİz beden eĞİtİmİne nasil not verİyosunuz. Bİlgİlendİrİrsenİz sevİnİrİm
|
Reklam Alanı arkadaşlar beden eğtimi öğretmeniyim ve eğitim uygulama okulunda ( zihin engelliler okulu) görev yapıyorum.bu okulda görev yapan resim ve el sanatları öğretmenlerinin maaşlarında fazlalık oluyor bu okulda çalıştığı için. bu durum beden eğitimi öğretmenleri için de geçerli mi ? |
hocam linkler çalışmıyor
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:23. |