![]() |
Spor Etkinlikleri Yıllık Plan (Hentbol) Gönderen: Ayla KARAKULLUKÇU http://www.bedenegitimi.gen.tr/images/ayla.jpg align=justify ="style15">Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Görevlisi Ayla KARAKULLUKÇU. Ayla Hocamızın göndermiş olduğu slaytları, planları, yazıları ve dökümanları sitemizin forum bölümünde bulabilirsiniz. Sitemize büyük katkılarından dolayı Sayın Ayla KARAKULLUKÇU'ya teşekkür eder ve desteklerinin devamını bekleriz. İndirmek için linki tıklayınız... http://www.bedenegitimi.gen.tr/upload/w1l3d4/paspas/hentbol_spor_ etkinlikleri_ayla.rar Edited by: webmaster |
hocam teşekkürler siteyede hoş geldiiz
|
teşekkürler.
|
rica ederim umarım işinize yarar
|
ayla hocam sağolun... basketbol ve voleybol un da programını gönderirseniz sevinirim... iyi günler...
|
elime geçtiği zaman yollarım sayın hocam
|
tekrar merhaba... (bu arada ilginiz için tşk ed.)!!!!!!!, önemli bir sorum olacak!!! zorunlu ders saatleri 28 olduğundan, seçmeli ders olarak sadece 2 saat bulunmaktadır. bizim okulda bilgisayar laboratuvarı olduğundanbilişim teknolojileri dersinin seçilme ihtimali var ama bilgisayar öğretmenimiz yok!!!,bu durumda sporsal etkinlikler dersini alma ihtimalim olabilir mi????? cevaplarsanız sevinirim.... iyi günler...
|
YENİ İLKÖĞRETİME ATANDIM ,(LİSEDEN)YENİ MÜFREDETTA 4,5,6,7'DE TEK SAAT BEDEN EĞİTİMİ DİĞER DERS SPOR ETKİNİĞİ DERSİ OLUCAK DENİYOR .
4,5, TEK SAATLİ YILLIK PLANINI HİÇ BİR YERDE BULAMADIM .DOĞRUMU? |
hocam 4 ve 5. sınıflarda beden eğitimi dersi 2 saat
|
Hocam Haftalık ders çizelgesi yönetmeliğin sçöyle diyor, Seçmeli dersin seçilebilmesi için öncelikle çevre şartları, okul şart vb. gibi şartlar var. Buradaki çevre şartları dersken öncelikle o dersin öğretmeni olması lazım. 4 ve 5. sınıflarda branş öğretmenin girebileceği dersler dışındaki derslere hiç bir öğretmen giremez. (Müdür, Müdür yardımıcısı ve sınıf öğretmeni hariç). Bu durumda öğretmeni olan bir dersin seçilmesi lazımdır. Eğer seçilmiyorsa hakkınızı arayınız. İlçe MEB yda İl MEB dilekçe ile başvurda bulunup şikayetinizi dile getiriniz. |
gruba yeni uye oldum.spor etkinlikleri hentbol yıllık planının günlük planları var mı acaba.şimdiden teşekkürler.
|
hocam bu planların günlükleri varmı.kısa sürede cvp verebilrseniz memnun olurum.tesekkür ederim
|
malesef şuan için yok, kısmetse seneye tüm branşlardan hazırlamayı düşünüyorum.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:31. |