![]() |
slm arkadaşlar benim acil yardıma ihtiyacım var.1 hafta içinde beden eğitimi dersinin işlenişi için bir materyal icat ediptaslağını milli eğitime göndermem lazım.bu konuda yaratıcı fikirleri olan arkadaşlardan yardım istiyorum.herkese şimdiden çok teşekkürler.
|
mrba benimde aynısından hazırlamam gerekiyor nasıl hazırlandığıyla ilgili fikri olan var mı? |
arkadaşlar eğitsel oyunlarda kulanılan araç gerçelerde olabilir.bu konu üzerinde düşünün...
|
slm arkadaşlar benimde futbolda ders anlatım ile ilgili materyale ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim
|
banada lazım
|
slm arkadaşlar bu materyal konusunda yardım alan oldumu ne yaptınız bende materyal bulmalı ve millieğitime göndermelıyım
|
arkadaşlar aynen banada lazım
|
üzgünüm ama bende bulamadım
|
neden böyle birşey istediklerini de anlamadım
|
arkadaşlar fikri olan varsa lütfen paylaşsın
|
materyal konusunun ne olduğunu sölerseniz belki biraz yardımcı olabilirrim arkadaşlar.bu dönem dersim oluyor materyal çünkü aynı şeyle bende uğraşıyorum....
|
BENİM DE İHTİYACIM VAR TŞK
|
öğretim teknolojleri ve materyal tasarımı dersinden konu anlatımım var arkadaşlar mesaj tasarımı ve görsel tasarım ilkeleri ile ilgili beden eğitimine yönelik materyaller hazırlayacağım nasıl bir şey yapabilirim fikri ilginç yaratıcı fikirleri olanlar varsa lütfen bana yardımcı olsun...teşekkürler...
|
banasa lazım cumaya kadar
|
Arkadaşlar materyaller ile ilgili binlerce haber var,hatta üniversitelerin son sınıf öğrencileri okullarında yaptıkları materyaller ile ilgili sergin ile açıyorlar.facebook adresimizi eklerseniz sizle paylaşırız,
Facebook: seltemkulup |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:37. |