![]() |
2008-2009 Beden eğitimi 45678.Sınıf yıllık Planları
http://www.bedenegitimi.gen.tr/indir.gif Hocamızbenim hazırladığım planın excell versiyonun yapmış aşağıda benim hazırlamış olduğum günlük planlar buyrun hocam: 2008-2009 Beden Eğitimi 4. Sınıf Günlük Planı 2008-2009 Beden Eğitimi 5. Sınıf Günlük Planı 2008-2009 Beden Eğitimi 6. Sınıf Günlük Planı 2008-2009 Beden Eğitimi 7. Sınıf Günlük Planı 2008-2009 Beden Eğitimi 8. Sınıf Günlük Planı Gön: Hakan KOKOC Hocamıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. |
EMEGİNE SAGLIK HOCAM TSK LER
|
SSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
|
Allah razı olsun birader
|
çok teşekkürler öğretmenim
|
günlüklerini yaptınızmı tşk
|
ben niye indiremiyorum
|
planlar yeni müfredata göre mi?planların yeni müfredata göre olması zorunlumu hocam?bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. |
eline saglık hakan bey
|
arkadaşlar spor etkinlikleri 2 saat planda 1 saat yapılmış düzeltirseniz daha iyi olur
|
hocam ellerinize sağlık çok teşekkürlerç... günlük planlarınıza nasıl ulaşabilirim
|
hocam ellerinize sağlık çok teşekkürlerç... günlük planlarınıza nasıl ulaşabilirim....
|
eline sağlık Allah(cc) razı olsun . Teşekkürler
|
hocam elinize sağlık çok güzel olmuş,fakat günlüklere nasıl ulaşacağım,cevaplarsanız sevinirim
|
arkadaşlar çok acele günlüklere ihtiyacım var,gönderirseniz sevinirim yalnız busitedekiyle aynı olması lazım simaysuu@hotmail.com
|
spas heval.
|
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM ELİNE KOLUNA SAĞLIK ÇOK HARİKA OLMUŞ
|
teşekkürler hocam
emeğin için sağol |
hakan hocam adaşımhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley4.giföncelikle eline emeğine sağlık teşekürler.irçok arkadaşların istediği gibi benim de bu yıllık lanın ,günlük planı lazım acil olarak hocam nasıl temin ederiz?şimdiden teşekkürler.
|
Hocamızbenim hazırladığım planın excell versiyonun yapmış aşağıda benim hazırlamış olduğum günlük planlar buyrun hocam:
2008-2009 Beden Eğitimi 4. Sınıf Günlük Planı 2008-2009 Beden Eğitimi 5. Sınıf Günlük Planı 2008-2009 Beden Eğitimi 6. Sınıf Günlük Planı 2008-2009 Beden Eğitimi 7. Sınıf Günlük Planı 2008-2009 Beden Eğitimi 8. Sınıf Günlük Planı |
hocam çok sağolun teşekkür ederim
|
teşekkürler elinize sağlık insallah hazır günlük planlarda vardır
|
emeğe saygı. teşekkürler hocam.
|
Çok teşekkürler ellerinize sağlık
|
emekleriniz için teşkrler arkadaşlar
|
emeğine sağlık,teşekkürler hocam
|
TESEKKURLER ELINE SAGLIK HOCAM
|
sağol hakancım ben fatih sivrikaya
|
sağol hakancım ben fatih sivrikaya
|
HOCAM ELLERİNE SAĞLIK ÇOK TEŞEKKÜRLER...http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
emeğenize sağlık adam gibi bir plan buldum sonunda yasin ve kerem hocamıza emeğe gecen herkese saygılar
|
saol |
Hocam çok teşekkürler ediyorum. Elinize sağlık
|
teşşekürler öğretmenim
|
ellerinize sağlık, teşekkürler... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:57. |