![]() |
etkinlik örneği lazım arkadaşlar yollayabilirmisiniz
|
seminer dnemi için etkinlik çalışmasını yapan arkadaşlar burada bir örnek yayınlarsanız sevinirim
|
denizsuyu hocam bu günlük plan örneği ama aslında bu da olur ya teşekkürler ...
|
Biraz değişiklikle hallettim.çok teşekkür ederim...
|
paylaşım için teşekkür ederim
|
böyle etkinlik olmaz...
|
ama yinede eline sağlık...klasik plan...için..
|
çigdem hocam sagolasın ne istediklerini biraz daha açık bi şekilde verseler ne dedikleri belli degil
|
arkadaşlar ben ordudan muhammet... spor etkinliği olarak masa tenisini uygulamayı düşünüyorum... sadece masa tenisi olarak bir yıl boyunca uygulayabilirmiyim ve bunun planlarına nasıl ulaşabilirim ... yardımcı olursanız sevinirim.
|
Hocam benim derste yaptığım tüm faaliyetleri etkinlik olarak görüyorum.kişiden kşiye değişirtabi.etkinlik anlayışımı değiştirecek örnekler verirseniz sevinirim .
|
arkadaşlarkılavuz kitaptan örnek olarak yayınlanmışları sitede yayınladım.bugün bir kaçtanede ben hazırlayacağım aşadaki linkten indirebilrisiniz.
Zaten yaptığımızgünlük planların hepsi bir etkinlikörneğidir. benim hazırladığımgünlük planlar detaylıdır arkadaşlar onlarıda kullanabilirsiniz. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...cs.asp?FID=134 |
ya 1 arkadas cıkıpta işte etkinlik örneği budur..diyemedi daha..walla beden eğitimciler durumumuz hiç ii değil;:)
|
arkadaşlar etkinlik planlarının özgün olmasına dikkat ediyorlar ama yine de etkinlik istiyorsanız öğretim planı we klawuzu kitabımızda bir sürü etkinlik örnekleri war.küçük bi değişiklikle bunu halledebileceginizi umuyorum.ayrıca diğer arkadaşım masa tenisini bir yıl boyunca işleyebilirsin kendi arzuna kalmış ama ben geçensene yaptım tek branş werimli olmuyor hem öğrenciler sıkılıyor aynı branşı görmekten hem kendin sıkılacaksın en azından bunu bir dönem bi branş diğer dönem bir branş olarak yapabilirsin.başarılar.herkese kolay gelsin
|
arkadaşlar etkinlik örneğine ulaşamıyorum
|
yollayan arkadaşlara teşekkürler
|
indim dere ırmağa oyyy nanaydaaaa
cilveloyyyyy nanaydaaaaa |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:00. |