![]() |
2008-2009 Beden Eğitimi 8. SınıfGünlük Planı
http://www.bedenegitimi.gen.tr/indir.gif Bu günlük planın yıllık Planı için tıklayınız... Açıklama: - Yıllık planlarla günlük planlar birbirini tutmaktadır. - Yıllık planda tüm kazanımlara yer verildi. - Yıllık planlar tüm okullarda rahatlıkla kullanılabilir. - Yıllık planlarda hava şartları göz önünde bulunduruldu. - Yıllık planlarda resmi tatiller ve bayramlara dikkat edildi. - Yıllık planda konular açık ve net bir şekilde belirtildi. - Yıllık planlar ilk bakışta aynı gibi gözükmektedir, aynısı değildir konular sınıf sınıfyükseltildi. yıllık plan sınıflar arasında incelendiğinde fak edilmektedir, günlük planlar incelendiğinde daha iyi fark edilmektedir. - Yıllık planlar yaklaşık olarak 6 sayfa - Yıllık planlar 4.5. aynı konuları aynı haftalara, 6.7.8 de aynı konuları aynı haftalara yerleştirdim. Sizlere kolaylık olsun diye. İsteyen arkadaşlarım bunların yerlerini kopyala yapıştır metoduyla değiştirebilir. - Günlük planlarda görselliğe önem verildi. - Günlük planlar çok açıklayıcı bir şekilde hazırlandı. - Günlük planyıllık planın aynısıdır. - Günlük planlarda egzersizlere ve oyunlara yer verildi. - Günlük planlar yaklaşık olarak 60 sayfa - Sizlerden tek isteğim 32 bini aşkın üyesi olan bu sitemize sahip çıkalım. - Yeni Eğitim-Öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Kerem BALYEMEZ www.bedenegitimi.gen.tr Türkiye'nin Beden Eğitimi ve SPor Portalı |
teşekkürler hocam
|
tşkler
|
teşekkürler hocam
|
KEREM HOCAM ELİNE SAĞLIK ÇOK TEŞEKKÜRLER
|
Teşekkür az ama çok sağolun...
|
hocam teşekkürler
|
emeği geçen herkese teşekkür ederim . Çok güzel hazırlamışsınız
|
elinize sağlık hocam ,teşekkürler
|
elinize sağlık hocam |
emeğinize sağlık
|
çok sağolun
|
TEŞEKKÜRLER HOCAM
|
teşekkürler hocam
|
hocam çok ama çok teşekkürler.....
|
teşekkürler |
teşekkürler ederim sana ve sitemize,emeği geçen herkeze |
hocam herşey çok güzel ama günlük planları açamıyorum devamlı yıllık planların oldugu sayfa açılıyor. şimdiden teşekkür ederim..
|
Teşekkürler elinize sağlık....................
|
Teşekkürler elinize sağlık
|
Hocam hemen indir butonunu tıklayacaksınız..
|
sağol hocam
|
elinize sağlık çok güzel olmuşhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
KEREM HOCAM ELİNE,YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK TEŞEKKÜRLER
|
emeği geçen herkese teşekür ediyorum.elinize ve emeğinize sağlık.
|
tsk
|
Değerli meslektaşım vermiş olduğun emek için teşekkür ederim.Saygılar
|
sevgili kerem hocam hep ibadet etmekle sevap kazanılmaz sizin yaptığınız çalışmalar bir çok öğretmen arkadaşıma ayna olmaktadır.Özellikle mesleğe yeni başlayanlara müthiş bir rehber öğretmenliği yapıyorsunuz. onlarda bunu fısat bilip tembelcilige kaçmamalı sürekli araştıran ve üretken taraf olmaları tavsiyesinde bulunuyor size sonsuz başarılar ve çalışmalar diliyorum.Umarım ramazan ayında sevapların bir çoğu size yazılır. sevgilerimle iremnehir.
|
hocam teşekkür ediyorum. gerçekkten bu siteden her türlü şhtiyacımı karşılayabiliyorum. emeğinize sağlık. gerçekten çalışmalarınız çok güzel
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar bu samimi duygularınızdan dolayı. Siteyi ilk kuruduğumdan beri amacımızdan ve hedefimizden şaşmadık şaşmayacağızda.
Faydalı olabildiysek ne mutlu bize. Çalışmalarınızda bşarılar dilerim. |
Kıymetlimeslektaşım vermiş olduğun emek için teşekkür ederim ellerine sağlık. |
teşekkürler paylaşım içinhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
sayın hocam çalışmaların için teşekkürler bizlere çok yardımcı oldunhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
|
cok ama cok tesekkurler
|
tşkler gerçekten emek verilmiş bir çalışma...
|
Kerem hocam çok teşekkürler. Emeğine sağlık....
|
Hocam çok teşekkür ederiz.
|
Sitemiz bu dönem her türlü ihtiyacımızı karşılayacak şekilde daha geniş, daha birikimli olmuş giderek daha da başarılı olacağınıza inanıyorum, bilgiyi paylaşmak ve bu yolda kendini yanlız hissetmemek, güçlü olduğumuzu bilmek çok güzel ellrinize ve emeğinize sağlık........
|
çok teşekürler yreğinize sağlık |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:48. |