![]() |
Değerli üyelerimiz, 2008-2009 yılı tüm dökümanları sizlerden gelen yoğun istek üzerine planları yayınlamaya başladık. Hazırlanan dökümanlar: 2008-2009 Beden Eğitimi Yılllık Planları 2008-2009 Beden Eğitimi Günlük Planları 2008-2009 Spor Etkinlikleri Yıllık Planları 2008-2009 por Etkinlikleri Günlük Planları 2008-2009 Spor Kulübü Dökümanları 2008-2009 Egzersiz Planları 2008-2009 Zümre Toplantısı Açıklama: - Yıllık planlarla günlük planlar birbirini tutmaktadır. - Yıllık planda tüm kazanımlara yer verildi. - Yıllık planlar tüm okullarda rahatlıkla kullanılabilir. - Yıllık planlarda hava şartları göz önünde bulunduruldu. - Yıllık planlarda resmi tatiller ve bayramlara dikkat edildi. - Yıllık planda konular açık ve net bir şekilde belirtildi. - Yıllık planlar ilk bakışta aynı gibi gözükmektedir, aynısı değildir konular sınıf sınıfyükseltildi. yıllık plan sınıflar arasında incelendiğinde fak edilmektedir, günlük planlar incelendiğinde daha iyi fark edilmektedir. - Yıllık planlar yaklaşık olarak 6 sayfa - Yıllık planlar 4.5. aynı konuları aynı haftalara, 6.7.8 de aynı konuları aynı haftalara yerleştirdim. Sizlere kolaylık olsun diye. İsteyen arkadaşlarım bunların yerlerini kopyala yapıştır metoduyla değiştirebilir. - Günlük planlarda görselliğe önem verildi. - Günlük planlar çok açıklayıcı bir şekilde hazırlandı. - Günlük planyıllık planın aynısıdır. - Günlük planlarda egzersizlere ve oyunlara yer verildi. - Günlük planlar yaklaşık olarak 60 sayfa - Sizlerden tek isteğim 32 bini aşkın üyesi olan bu sitemize sahip çıkalım. - Yeni Eğitim-Öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Kerem BALYEMEZ www.bedenegitimi.gen.tr Türkiye'nin Beden Eğitimi ve SPor Portalı Edited by: webmaster |
kardeş eline koluna yüreğine sağlık teşekkürler
|
valla çok sağol
|
arkadaşım umarım yıllıklarla günlükler birbirini tutar ve tamamını verirsiniz yarım yarım ben pek hoşlanmıyorum o işten
bende agzersiz planları hazırlıyorum saygılar başarılar |
kardeş yeni atanıyorumda bunlar lazım bana ama nasıl ındırecegım bılgı verırmısınız sevınırım
|
teşekkürler bekliyoruz
|
teşekkürler
|
teşekkürler arkadaşlarrrrrrrrrrrr
|
şimdiden teşekkürler umarım yıllıkla günlük planlar birbirini tutar.....
|
Ellerinize kollarınıza sağlık çok teşekkürler..
|
teşekkürler arkadaşlar yıllıklar ve günlükler birbirini tutacak inş.
|
ellerine kollarına sağlık kardeş
|
çalışmalarınız için teşekkürler. bu yılki planlarda değişikler varmı? beden eğitimi için klavuz kitabı hazırlanacak diye duydum doğrumu arkadaslar?http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif |
sagolasın
|
Şimdiden teşekkür ediyorum
herkesin temennisi gibi benimde temennim yıllıklarla günlüklerin birbirini tutması kolay gelsin |
Alıntı:
bunları indirmen çok basit arkadaşlar saolsun büyük özenle hazırlıyorlar sen sadece istediğin dökümanın üzerine gelip tıklıyosun sonra kaydediyosun bu kadar basit |
Ben yurt dışından takip eden bir öğretmen olarak çalışmalarınızı beğenerek yakından takip ediyor ve faydalanıyorum.Allah sizden ve bu siteye emeği geçen herkesten razı olsun.Selamlar, saygılar
|
üye olduğum andan itibaren her yönden faydalandığım bu siteye karşı biraz mahçubum.Çünkü hiç döküman gönderemedim.Bundan dolayı siteye emeği geçen herkesten özr diliyorum.Şunu bilmenizi istiyorum bundan sonra bu siteye faydalı bir kardeşiniz olacağımı söylemek istiyorum.2008-2009 eğitim öğretim yılının tüm arkadaşlara başarılar getirmesini diliyorum.Sevgiyle kalın...
|
teşekkürler
|
tesekkür ederim değerli arkadaşlarım.Elinize sağlık
|
Bu erken çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkürler,
Umarım yeni müfredata uygun olur... |
şimdiden teşekkürler
|
Şimdiden çok teşekkürler.Umarım Spor Kulübü evrakları güncellenerek hazırlanıyordur. Bu yıl için kılavuz kitabımız olacak deniyor o zaman günlük plan yapmamıza gerek yok. bunu nasıl öğrenebiliriz?
|
vallah teşekkürle ödenecek gibi değil ama ne diyelim
çok sağolun emeği geçen herkese minnettarızhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley4.gif |
çok teşekkür ederim emeğinize sağlık saygılar
|
inşallah yılllıklarla günlükler birbirini tutarda bizede kolaylık olur.emeğinize sağlık teşekkürler..
|
TEŞEKKÜRLEER HOCAM.
|
Şimdiden teşekkür ediyorum
|
Anadolu liseleri yıllık planlar varmı elinizde teşekkürler
|
TEŞEKKÜRLER PAYLAŞMAK KOLAY DEĞİL HELAL OLSUN
|
hocam ellerinize sağlık. imkanınız varsa bu dökümanların yayın tarihini öne alsanız iyi olacak.
|
SİTEYİ DÜZENLEYEN DEĞERLİ ARKADAŞLAR BAŞARI VE KATKILARIZDAN DOLAYI SİTE YÖNETİCİSİ VE SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM. SİTEDE EMEĞİ GEÇEN VE ÜYE OLAN ARKADAŞLAR İLE DİYALOGLARI GELİŞTİRMEK AMAÇLI BİR PROGRAMADA YER VEREBİLİRMİSİNİZ.TÜM BEDEN EĞİTİMCİ ARKADAŞLAR SENE İÇERİSİN DE BİR ÇOK İLE GİDİP GELMEKTEDİRLER VE GİTİKLERİ YERDE BİR BİRLERİYLE TEMAS KURMALARI VE YARDIMCI OLMALARINA YÖNELİK ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM A.MURAT GÜLER ESENLİKLER DİLER... |
eline koluna sağlık hocam.
|
Teşekkürler değerli arkadaşlarım, 1 eylül pazartesi günü sitede yayına girecek.Murat hocamızın önerisine gelince sohbet konusunda bir çok bölüm var. Örneğin menüler bölümün de sohbet butonu var, ona tıklayıp arkadaşlarımızı o bölüme çağırabiliriz. diğer bir bölüm sohbet ve tartışma bölümü var orada da konu açıp beraberce sohbet edilibilir. Diğer bir bölümde özel mesaj bölümü, buradanda arkadaşlarımız birbirleri ile temasa geçebilir.
eğer fikri olan arkadşalar var ise bu konu hakkında görüşlerinizi alabilirm. |
teşekkürler hocam |
yeni eğitim öğretim yılı tüm meslekdaşlarıma hayırlı uğurlu olsun.
|
Hocam emeğinize teşekürler en kısa zamanda 2008-2009 futbol egzersiz planını yollayacağım selamlar.
|
Yeni eğitim ve öğretim yılının dökümanlarını hazırlayan arkadaşlar en son yapılan Müfredat değişikliklerinide göze alarak yapıyorlardır İnşallah.Çünkü yeni müfredatta bazı değişiklikler var.Birde planlar sadece bir braştan değilde bir kaç branştan yapılırsa çok daha iyi olur.Nedeni ise her okulun imkanları ve alt yapısı Beden Eğitim dersinin her branşına uygun olmayabilir.Yeni atanan arkadaşlarımıza çok faydası olacak bu çalışmanın.Hazırlayan arkadaşlara teşekkür ederim.Herkes kolay gelsin.
|
Lütfen planları yaparken yapılan değişiklikleri dikkate alınız. Açıkçası yapılan bazı planları çeşitli sitelerde okurken gülüyorum. Yeni müfredat planlarıyla yakından uzaktan ilişkileri yoktur.....
Önemli bir uyarı!!! Beden eğitimi dersi yıllık planlarına etkinlikler alınmıyacaktır. Bu durum çok önemli bir ayrıntıdır.Lütfen dikkate alınız. NOT: Ben mayıs ayında beden eğitimi dersi yeni müfredat programı kursuna katıldım. Yeni planların hazırlanmasında katkıda bulunabilirim. |
arkadaşlar hazırladığım yıllık planlar tüm okullara yönelik, herkes okulunda rahatça kullanabilir. Planlar konusunda herkesten destek bekliyoruz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:37. |