![]() |
="walltext">BAHÇEŞEHİR KOLEJ' lerinde çalışmak ister misiniz? BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "ALANYA" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "ANTALYA" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "AYDIN" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "BURHANİYE" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "BURSA" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "DİYARBAKIR" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "GAZİANTEP" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "ATAKÖY" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "BAHÇEŞEHİR" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "FLORYA" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "YEŞİLKÖY" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "KASTAMONU" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "KOCAELİ" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "KONYA" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "UŞAK" BAHÇEŞEHİR KOLEJİ "VAN" 4-7 yaş grubu öğrencilere, Sportif Beceri ve Koordinasyon Eğitimi (SBK) ve özel üretim ahşap malzemeler ilebirlikte,branşlaşmaya yönelik alt yapı çalışmalarını uygulayabilecekantrenörler arıyoruz... bilgi ve cv gönderimleriniz için: ="walltext">BAHÇEŞEHİR KOLEJİ Sportif Beceri ve Koordinasyon (SBK) Eğitmeni Gamze ERSOY e-posta: gamze.ersoy@bahcesehir.k12<WBR></WBR>.tr |
ben konyadayım bir arkdasım var 2001 mezunu niğdeden futbol B lisans antrenör kendisi calısmak isterse sizinle nasıl irtibata gececeğiz
|
verdiğim e-posta adresine bir cv göndermeniz yeterli. bu şekilde önümüzdeki eğitim öğretim döneminde değerlendirilmek üzere dosyamıza dahil edebiliriz. iyi günler. |
aradığımız antrenörlerin nitelikleri ile ilgili birkaç ipucu; Kendi branşında uzman, antrenman bilimine-spor fizyolojisine-spor sakatlıkları ve ilk yardım konularına hakim, çocukları seven, kontrollü ve sabırlı, alt yapı antrenörlüğü yapabileceğini düşünen, ileride elit sporcular yetiştirebilmiş olmayı hedefleyen, lider, idealist, titiz, disiplinli fakat aynı zamanda eğlenmeyi bilen, rutinantrenman programlarındançocukları uzaklaştırabilecek antrenörler arıyoruz. 4-7 yaş grubu çocuklarla çalışıyoruz ve performans sporcusu yetiştirebilmeyi hedefliyoruz. bu şartlara uygun olduğunu düşünen herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır. cv gönderimleriniz için verdiğim e-posta adresini kullanabilirsiniz. iyi günler... |
ne kadar acı;
antrenörler iş bulamıyoruz diye ağlarken burada fırsatların en büyüğünü değerlendirmeleri için olanak sunuyoruz ama geriye dönen antrenör sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor... demekki açız diye dolaşanlar hakettikleri gibi yaşıyor:) ilginçççhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley24.gif |
hocam biraz daha sabır edin size müraacat edeceklerınden eminin
|
umarım webkenan benimde dileğim antrenörler ve antrenör adaylarıyla çalışıp bu işi çok güzel yerlere getirebilmek, dilerim en yakın zamanda geri dönüşler gerçekleşir;)
|
merabalar hocam ben sivs cunhuriyet üniversitesi beden egitimi ögretmenligi mezunuyum antrönör arkadasların bu ilana basvurmadıklarını görüm ki bizler ögretmen olarak bircok alanda aynı sayılabiliriz onlar bi konuda uzmanlık alırken biz bircok spor dalını seciyor ve ögerniyoruz ve bu alnda kolejlerinizde ki kurumunuzda calışmaktan büyük onur duyarım cv için burdan yada posta yoluylada ulaştırabilirim....
kolejinizde antrenör ve beden eğitimi ögretmenlik alanındada sizin gibi saygın bir kurumda gözüm kaplaı calışmaya hazırm hocam saygılarımla.. osman AYDIN 0544 5533444 0554 2380544 |
gamze hocam tüm üyelerimize mail attım, inşallah başvurular bundan sonra artar. |
teşekkür ederim webmaster çok sağol;))
ve osman merhaba; biz bir çok spor branşını almış olan beden eğitimi öğretmenleriyle değil antrenman bilimine hakimantrenörlerle çalışmayı daha uygun buluyoruz çünkü yıl içinde çeşitli eğitimlerimiz oluyor, çocukların yıl içinde alınmış ölçümleri ve değerlendirmeleri yapılıyor, sadece antrenmanı uygulamakla kalmıyoruz sportif branşa yönlendirilebilecek çocukları da kategorize etmeye başlıyoruz beden eğitimi öğretmenleriyle bir noktaya kadar uyum gösterebileceğimize inanıyoruzfakat belli bir noktadan sonra iş fizyolojiye kadar inince tıkanacağımızı düşünüyoruzfakat yinede nemaalesef kiantrenörlerimiz ya mezun değil ya da antrenörlüğü okumuş olmak için okuduklarından olsa gerek gelen cv lerin çoğunluğu beden eğitimi öğretmenliğinden oluşuyor.. bizde değerlendirmelerimizi bu alanda kendini geliştirmiş öğretmenleri davet ederek ön görüşme yapıyoruz ve öğretmenlik vasıflarından çok antrenörlük yapabilirler mi antrenman bilimine hakim mi gibi özellikleri üzerinde duruyoruz;)) bu şekilde 3 öğretmen ile görüştük fakat üçüde bizim için yeterli değildi umarım sizler ön görüşmeye davet edildiğiniz süreç içerisinde aradığımız nitelikleri taşıyor olursunuz;))) herkese şimdiden hayırlı olsun diyelim;)) iyi günler. |
mrb hocam ben kırıkkaleden yasin uysal .. ben kırıkale sporda oynuyorum eger olur diyosanızz ben bu işde varım.. yaşım:19 her türlü kordinasyon tekniklerini bilrmm şu an boştayım ... şunuda bildirymm elimde hiç belge yok ama lisansım var kabul edrsenz memnun olurm saygılar
05468956860 tl noo |
umarım bahçeşehir kolejllerine hak edecek antrenörleri bulursunuz .http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley16.gif
|
merhabalar
adım nazlı gazi ünıversıtesı antrenörlük bölümü mezunuyum.. iki yıldır ücretli öğretmenlik yapıyorum... branşlardaki açıklarınız ne bilmiyorum.. cimnastik branşım.. halk oyunları yan branşım :) görüşmek isterim.. nazli_nazli_24@hotmail.combu adresten ulasabilirsiniz... saygılar |
merhaba gamze hocam ben dicle üniversitesi antrenörlük bölümü mezunuyum, sizinle çalışmak bana onur verir DİYARBAKIR DA İKAMET ETMEKTEYİM UZMANLIĞIM BASKETBOL YARDIMCI UZMANLIĞIM KORT TENİS (7-15 yaş arası çocukları çalıştırmaktayım) mail:assatanat_a@hotmail.com |
ankarada olmasını çok isterdim yazan illerin hiçbirine maalesefki işe çok ihtiyacım olduğu halde gidemiyorumhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley6.gifankarada olursa bilgilendirirsiniz diye umuyorum şimdiden teşekkürler. |
merhaba ben dilek manisadan.Gazi üniversitesi
Antrenörlük Eğitimi mezunuyum.3.kademe tenis antrenörlük belgem var.e-mail:dilekortac.1401@hotmail.com [img]smileys/smiley20.gif[/img] |
Gamze Hocam cv yollanmasını istediğiniz mail adresiniz hata veriyor yanı maille cv yollayamıyorum.. serkan demir 0532 208 22 81 mail adresim demirs@bilkent.edu.tr
|
merhabalar hocam ben daha mezun olmadım ama 2. sınıfı okuyorum...niğde üniversitesi Besyo Antrenörlük eğitimi bölümündeyim...10 senelik sporculuk geçmişimde var ayrıca...bana ulaşmak isterseniz kadirakgun_05@hotmail.com .... alanyadaki kurumunuzda çalışabilirim...15 yıldır alanyada yaşıyorum...tabi cv hazırla derseniz...mutlaka cvp bekliyorum...
|
öncelikle bu denli ince düşüncelerinizden dolayı teşekkürü borç bilirim gamze hanım. biz, antrenörlük mezunları olarak sizinde bildiğiniz gibi iş bulabilme konusundaciddi sıkıntılar yaşamaktayız.
okul süresince aldığımız bilgi, beceri, tecrübe vs. bizler için iyi olmasının yanında iş hayatında bunlardan daha fazlasının istendiğini okullu dönemlerimizde malesef kestiremeyişimizin üzüntüsünü yaşıyoruz. inancım odur ki düşüncelerimi destekleyen arkadaşlarım azımsanmayacak çoktur. vermiş olduğunuz iletişim adresine cv gönderdim... hepimize hayırlı işler ve hayırlı kazançlar diliyorum. |
mrb hocam ben ercıyes unıversıtesı beden egıtımı ve spor yuksek okulu antrenorluk bolmunde okumaktayım bu sene 3.sınıfım ant bılgısı,spor ve genel fizyoloji derlerını basarılı bı sekılde gectım bransım kayak yan brans olarakta futbolla ılgılenıorum okulumu bıtırmemıs olmama ragmen bu ısı basaraılcegıme ınanıorum ırtıbata gecebılırsek sızıble sevınırım hocam ıı gunler tel no:0506 557 34 30 0534 839 78 09
|
iyi günler
çalışma koşulları nelerdir ? |
slm
arkadaşlar:) benim 1.kadme fitness antrenörlük belgem var |
Sevgili Gamze Hocam öncelikle sunmuş olduğunuz iş imkanı için tüm spor camiasındaki arkadaşlar adına teşekkürü borç bilirim. Lakin;4-7 yaş arası çocuklarla çalışılacaksa antrenman biliminden çok yetenek seçimi önem taşımakta değilmidir? Ayrıca yıllık bir antrenman periyotlaması yerine çocuklara spor bilincini aşılamak ve spor yapmayı sevdirmek gerekmezmi? Yanlış bir bilgim varsa lütfen düzeltiniz. Saygılarımı sunarım.
|
Alıntı:
bu arkadaşada katılıyorum.o yaştaki çocuğa neyin antrenmanını uygulayabilirizki. amaç oyunlarla çocuğa biraz koordinasyon kazandırmaktan öteye gitmez ama bence bu yaş grubunda yapılacak en güzel şey yüzme ve cimnastik çalışmalarıdır. |
ben Uşak'taki kolejinizdeki kadronuzla ilgileniyorum hocam. kısa zamanda cv mi belirttiğiniz mail adresine gönderirim. saygılar.
|
ben memet bekmez 20n yasındayım 10 seneden berı voleybol oynuyorum hataylıyım hatay da mıllı takım alt yapı calısmalında calısıyom voleybolda hatayda ıyı oynayanların arasında tek dıebılırım kendım ıcın zaten arastırdıgınızdada gorceksınız ve ıl mudurluklerın verdıgı voleybol kurs hocalıgınıda ben yapıyorum ıstersenenız ben burdayım fıattada anlasırız onemlı olan voleyboldur benım ıcın ve ayrıyeten cok ıyıde masa tenısı bılırım ırtıbat numaram 05383106564
|
selcuk unv beden eğitimi öğretmenliği 2007 yılı mezunuyum, yuzme antrenöruyum aynı zamanda halk oyunları hocalıgı yapıyorum sıze cv mı yollayacagım.konyada aydında usakta calısmayı dusunuyorum
mail adresım emelll_45@hotmail.com |
mrb bende antrenörlük mezunuyumm ve cv mi belirtilen adrese gönderdimm bu imkanı yarattığınız için tşklerr inşlh herkezin gönlüne göre olur saygılarr...
|
merhaba öncelıkle tşkr etmek gerekır böle bir imkan saglandıgı için en azından boşta olan arkadşalar için çok iyi olur.ben 7 yıllık ögretmenım ve 10 yıldan beridir de voleybol antrenörlügü yapıyom özellikle 7-12 yaş arası çocuklarla çalışıyom bu yaşlar bile çocugun önce hareket becerisi kazandırılmalı çocugu oyunlarla ve fizyolojık dengesını bozmayacak şekilde antrenman vererek yetenegını ortaya çıkarabilirsiniz.gerçekten eski dönem çalışma sistemleri kalmadı artık herşey bilimsel hadi koş al topu duvarda çalış mantıgı yanlış bir mantık her anlamda bilgili ve gereçekten çocugun ihtıyacını karşılayabilecek bilgi birikimi ile iyi sonuçlara ulaşırız.
kadrolu çalıştıgım için özellikle şuan boşta olan arkadaşların başvurması daha amntıklı olur dıye düşünüyom ama genede bana ihtıyaç olursa her şekilde yardım etmeye hazırım. bu imkanları verdigi için hocamıza tekrar teşekkür ederim.....http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley20.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif |
merak ettiğim bir şey var beden eğitimi öğretmenleri de size başvurabilir mi? |
kardeşim yorumumu niye siliyosunuz. kolejin böyle bir iş ilanından haberi yok dedim sadece milletin umutlarıyla oynamayın.
|
İş ilanı olmayabilir, belki olabilir, bunu bilmiyoruz, gallardo_tr belki arkadaşımız iyi niyette bulunup buradaki arkadaşları önümüzdeki yıl içerisinde değerlendirme yapabilir,oradakiyöneticilere bizim arkadaşlarımızdan birini yada bir kaçının ismini verebilir.Belki ilan vermemişlerdir, arkadaşımız buraya gelirse bu yazdıklarınıza yanıt verir herhalde, yoksa biz buluruz ip numaralarınız, forumda kayıtlıdır. buda Gamze hanımın Bahçeşehir kolejinde çalıştığını gösteren link;
http://www.bahcesehir.k12.tr/anaokul...tay.asp?id=137 http://www.bahcesehir.k12.tr/anaokul...ler/sbk_03.asp Bahçeşehir Koleji Sportif Beceri ve Koordinasyon (SBK) Eğitim Merkezi olduğunu vurgulayan duyuru. http://www.bahcesehir.k12.tr/anaokul.../duyurular.asp sonuç olarak eğer buradaki Gamze ERSOY değilse o zaman dediğiniz haklı, ama buradaki GamzeERSOY ise o zaman lütfen insanların umutlarıylada siz oynamayın. |
Ad/Soyad:muratUZUN Mezun OlunanÜniversite:GaziOsmanPaşa Mezuniyet Tarihi: 2001 Uzmanlık Branşı:Bedminton Yardımcıuzmanlık Branşı:Güreş Yazışma Adresi: M.Sinan Mah.Esin Sok.M.Sinan Yapı Koop.Apt.No:16,Kat:4,E/Blok TURHAL/TOKAT CEP TELEFONU:05374436066 EVTELEFONU:(0356)2758619 Münhal bulunan antronörlüğüne başvurumum hakkında gerekli işlemlerimin yapılmasını arz ederim. |
*** çocuklara karşı ilgim vardır.. daha önce bi yaz okulunda sadece çocuklarla ilgilendim. spor okulu mezunuyum. yeri geldiğinde disiplinli yeri geldiğinde eğlenceli olabilirim. iş imkanlarının daha çok izmit te olmasını istiyorum.izmitteki kurumunuzda çalışabilirm.bütün bir senem orda geçiyor.9 senedir aktif voleybol oynuyorum.antrenörlük tecrübem var.aynı zamanda ilk yardımla ilgili bilgim de var. aktif bir takımı çalıştırıcak kadar başarılı olacağıma eminim.. cv m ile başvurdum. değerlendirirseniz sevinirim. teşekkür ederim***(KOCAELİ/KARAMÜRSEL BEDEN EĞİTİMİ SPOR YÜKSEK OKULU 2. SINIF ÖĞRENCİSİYİM) bjkli_zeyno05@hotmail.com 05544016598 |
arkadaşlar yeniden herkese merhaba; ben iki günlük şehir dışı işimden dolayı burada değildim fakat burası bayağı bir yoğunlaşmış mail adresime gelen cv lere teker teker dönüyorum inanın herkese teşekkür ediyorum.. burada yazılanları teker teker okudum hiç birini atlamadan ;) öncelikle belirtmek istediğim durumlar var onları sıralamalıyım ki sonrasında açıklığa kavuşmasını beklediğiniz durumlara da açıklık getirebileyim:) 1. cv leriniz inboxumda yığılma yarattığı için kimilerinin ki iletilmiyor olabilir ben sadece şu iki gün hariç her gün kontrol ettiğim için sorun olmuyordu fakat 100 mb lık bir kotam var dolmuş bu yüzden geri dönmüş olabilir cv leriniz..takdir edersiniz ki aynı anda ortalama 40 kişiye dönmesi çok kolay olmuyor:)) 2. sorunlardan ikincisi cv lerinizi lütfen e-posta adresime gönderiniz çünkü cv leriniz kendisine döndüğüm cv gönderen tüm arkadaşların bilgi sahibi olduğu üzere ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİM ve ÖĞRETİM döneminde değerlendirilmek üzere dosyamıza dahil edilmektedire-postamı almaktadırlar:)) lütfen buradan cv adı altında msj atmayınız e-posta adresi bırakmayınız. word ortamına aktarılmış bir cv iletiniz;) gamze.ersoy@bahcesehir.k12.tr 3. arkadaşlar bahçeşehir kolejleri olarak 16 ilde okulumuz var fakat sbk merkezi olarak sadece bahçeşehir, florya, yeşilköy, antalya, alanya, beykent bölgesinde çalışıyoruz. her yıl diğer illerdeki okullarımızda 1 2 merkezimizi daha açıyoruz bu yüzden de cv lerinizi şimdiden sizlerden istiyorum ki geç kalınmış bir başvuru süreci yaşamayın diye;) takdir edersiniz ki normalde cv ler kurumlara gönderilir kurumun birim yöneticileri değerlendirir ve üst düzey yöneticilere açık olan pozisyon bildirilerek kişi alımı gerçekleştirilir, fakat; SBK merkezi olarak alacağımız antrenörler tamamen benim vekoordinatörümleön görüşme yaptığımız ve bizim seçtiğimiz antrenörler olacaktır. kolejin bu durumla bir ilgisi yoktur ve bu yüzden lütfen okullarımıza telefon ederek bu ilanın gerçek yada gerçek dışı olup olmadığını telefon ederek ispatlamaya çalışmayınız. sizlere burada açık adres veriyoruz açık bir e-posta adresi veriyoruz ayrıca da o adresten cv gönderenlere de muhakkak teşekkür ederek dahi olsa dönüyoruz. bu anlamda bir gerçek dışılık yaşatacağımız sonucunu çıkartmanız en azından şahsım adına beni üzmüştür. 4. kurumun linkini paylaşan arkadaşıma teşekkür ederim:) aynısından yeşilköyde bahçeşehirde antalyada ve floryada da var dileyenler oradan da bakabilirler:) 5. gelelim sbk eğitimiyle ilgili arkadaşların kafasını kurcalayan sorulara:)) 4-7 yaş grubu çocuklara antrenman periyotlaması değil antrenman planlaması düzenlenir:) biz 4-7 yaş grubu çocuklarla branşlaşmadan tamamen motorik özelliklerini geliştirici uygulamalarla çalışıyoruz. 4 yaş grubu elbetteki oyunlarla, 5-6 yaş grubu özel üretim malzemelerimizle, 7 yaş grubu da tamamen hem malzemelerimizle hemde kendi ağırlıklarıyla çalışıyorlar. yıl içinde belli dönemlerde verilerini toplayıp raporluyoruz. bunları velilere sunuyoruz. sportif branşa yönelecek yada spora devam edecek yada motorik özelliklerini geliştirecek özellikteki çocukları kategorize ediyoruz. branşlaşmaya yönelik alt yapı çalışmaları yapmış oluyoruz. türkiyede ilk kez uygulanan bir uygulama olduğu için de takdir edersiniz ki burada antrenman içeriklerini detaylı olarak paylaşamıyorum ama sizler için bülten yazımızı buraya ekliyorum belki biraz araştırarak biraz okuyarak hazıra konmadan ideal bir antrenör gibi kendinizi geliştirmenize olanak sağlar;) Türkiye’de ve İstanbul’da bir ilk! 5–7 yaş grubu çocuklar için ‘Sportif Beceri ve Koordinasyon Merkezi’ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANAOKULLARINDA açıldı. Ahşap materyallerle oluşturulan parkurlarda, oyun formatındaki etkinliklerle çocukların temel spor eğitimi sağlanıyor. Sportif Beceri ve Koordinasyon Eğitim Merkezinde, çalışmalar yaş gruplarına göre her seansta en fazla 12 çocuk ve 2 eğitmenle yapılıyor. çocukların fiziksel yapı değerlendirilmesi, basış açıları, vertebral kolon (omurga), diz açıları v.b. gibi konularda değerlendirmeler yapılıyor. Uygulamalı derslerde ise çocukların denge, sürat, koordinasyon, çabukluk, kuvvet gibi motor beceri özelliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Ayrıca dönem içinde tekrarlanan motor testlerle çocuklardaki motor becerilerin gelişimi izleniyor ve skorlaştırılarak velilere gelişim raporu bildiriliyor. = o ns = /> Bunun sonunda yapılan genel değerlendirmelerle 7 yaş grubu çocukların, spor branşlarının özelliklerine göre yönlendirilmeleri sağlanıyor. ;))) 6. bu eğitim bütününün içerisinde çocuklara spor kültürü, ahlakı, liderlik ve özgüven gibi özellikleride yerleştirmemek kaçınılmaz olurdu herhalde değil mi:)sadece koordinasyon geliştirmekten öteye gitmez bir durum olsaydıtırmanma duvarına dokunduğu ilk gün ağlayan çocuk, son günde duvarın yetmediği ve tepesindekihunileri aşağıya atar durumda olmazdı:) bu sbk içerisindeki 1000 örnekten sadece 1 tanesi hatta 1 tanesi bile değil maalesef:) sanırım şimdi biraz biraz netleşmiştir kafanızdaki düşünceler:) herkese yeniden iyi akşamlar ve ben bana gelen cv lere yeniden dönmeye devam etmeliyim:) hoşçakalın. |
http://www.bahcesehir.k12.tr/anaokul...gretmenler.asp
bu da kadrom bunu da ispat etmek zorundaymışım gibi:) bazen iyilik yap denize at derler ya doğruymuş gerçekten:) |
GAMZE hocam biz sizlere inanıyoruz desteklerınız için tesekkürler
|
rica ederim asıl ben buradaki yöneticilerime teşekkür ederim bu kadar cv nin bana ulaşmış olmasını sağladıkları için;)
|
tüm illerde var bir izmirde yok çalışma imkanı ben başvurmayı çok isterdim ama malesef izmirde yok! umarım izmirdede böyle iş imkanları olur...
|
bahçeşehir kolejleri olarak izmirde bulunmuyoruz ama kurumun ne zaman nerede okul açacağı inanın belli olmayabilir ben işe başladığımda sadece 9 okulduk şuan 16 okuluz bu size bir fikir verebilir:) sbk merkezi olarak ise 1 merkezdik 1.5 yıl içinde6 merkez olduk:) bakarsınız önümüzdeki yılveya yıllardaizmirde bir bahçeşehir koleji açılırsatalep doğrultusunda da anaokulumuzda merkezimizin açılması istenirse izmirde de seve seve eğitim merkezimizi açmayı isteriz;)
siz yine de cv nizi şimdiden yollayın öncelik hakkınızı kazanmış olursunuz;) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:49. |