![]() |
Aksaray da webkerem denince herhalde tanımayan yoktur. Bütün Aksaray BESYO'daki arkadaşlarımı burada görmekten gurur duyarım.
Saygılarımla Edited by: webmaster |
webkerem sen misin :) tanıdım vala selamlar kardeŞ
|
adım eren seninle okulda tanısmıstık ama fazla bi muhabbetimiz olmamıstı.2003 mezunusun sen sanırım gültekin sabanların devresi degilmi |
bikac gün önce yakaladım internetten. güzel olmus begendim tabi sen bilirsin bu işleri
|
hayırlı olsun kerem.
|
MERHABA.ELİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR SİTE OLMUŞ.
|
selam arkadaşlar ben de 2004 mezunuyum.site gercekten güzel olmuş dilerim tüm arkadaşlar gelir ve yad ederiz eski günleri.tekrar selam.
|
selam arkadaşlar ben Emrah AKGÜL 2005 mezunuyum Şuanda Bilecik ili yenipazar ilçesinde öğretmenlik yapmaktayım. Kerem hoca site gerçektende güzel olmuş nedeolsa eniştemiz sayılırsın. aksaray besyoluları burda görmek çok güzel
|
S.A.arkadaşlar ben isa yüksel antalya gazipaşa. 2004 mezunuyum k.maraş elbistanda çalışıyorum. webkeremi kutluyorum bu mükemmel çalışmsından dolayı.inşallah güzelliklere vesile olacağına inanıyorum.tekrar yeniden arkadaşlıklara..... |
isa s.a kardeşim nasılsın?demek maraştasın.ben de van bahcesaraydayım.kendine iyi bak kardeş.görüşmek ümidiyle.
|
Arkadaşlar desteğiniz için çok tşk ederim. Beni çok mutlu ettiniz, sizlerde mutlu olun. Herhangi bir sıkıntınızda bana ulaşabilirsiniz. (Her zamanki gibi) http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley2.gif
|
S.A. arkadaşlar ben emrah eski adımla giremedim yeni hesap açmak zorunda kaldım 2005 mezunu yokmu nerde bunlar yahuuu http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley17.gif |
selam arkadaşlar. ben aksaray BESYO 2003 mezunu. gündüz C sınıfı. mehmet özgür yıldırım. hatay-erzin... kerem kardeşim ellerine sağlık valla çok güzel bir site yapmışsın. herşey var burada... ve de böyle bir forum yapıp arkadaşları buraya toplaman çok güzel birşey.. seni tekrardan kutluyorum... bütün aksaray besyolulara selamlar... herşey gönlünüzce olsun..
|
slm arkadaşlar ben 2005 mezunu osmaniyeli murat keremciğim öncelikle ellerine sağlık güzel bir form sitesi olmuş....herkese slmlar grşmek dileğiyle...
|
Sağolasın murat hocam. Sizlerin desteğiyle dahada güzel olacak inşallah.
|
keremciğim elimdne gelen yardımı yapmak isterim ama dosya yüklerken sorun yaşıyorum onun için başka paylaşım sitesinden yükleme yapıyorum bu konuda yardımcı olursan daha fazla dosya iel sizlere destek omaya çalışacam emrah akgüle slmlar...
|
Keremcigim cok güzel olmus eline saglik
Bizim millet buradayiz yaa ben SeLaHaTtiN 2005 mezunuyum |
muratcığım yüksek mb dosyaları upload edemiyoruz. Sen dosyalarını benim mailime gönder ben sana linki ekleyerim. şuan askerdeyim. 1 eylülde bitiyor. ondan sonralinkleri düzelteceğim. Selahattin çok teşekkür ederim. Bütün arkadaşlarımdan destek bekliyorum. |
tamam keremciğim ben sana yardımcı olmaya çalışacağım görüşmek dileğiyle hayırlı teskereler sana....
|
beyler neredesiniz bizden bu kadar mi var
Nerede 2005 mezunlari............! SeLaHaTtiN |
selocan ne haber bende buradayım |
bende buralardayim olum yazsana msn adresini anliyorum takliyorsun internete heralde kerem silmez verdim mail adresimiz diye kardeş eklkersen muhabbet ederiz selahattin_usta@hotmail.com :D
|
Merhaba arkadaşlar ben 2003 mezunu yunus herkese yeni eğitim yılında başarılar
|
Aleyküm selam murat kardeş. Kardeş nasılsın iyisindir inşeallah. Yahu koca aksaray besyodan 2005 mezunu Selahattin, Murat ve ben mi varım digerleri nerde yahuuuuu http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley17.gif |
selam arkadaşlar 2003 mezunuyum gece 4 c den hakkı güçlüer gebze endüstri meslek lisesindeyim hakkimiz@hotmail.com görüşmek üzere selamlar
|
selam kerem hocam 2003 mezunu d sınıfı antalya gazipaşadan turgay.ellerine saglık .çok güzel olmuş sitemiz.senin aksaray besyo da kaldıgını duymuştum.tam olarakta bilmiyorum.inşallah öyledir,tüm aksray besyolara selam.
|
selam Aksaray besyo'lu kardeşlerim. Ben 2002 mezunu Antalya Gazipaşalı Onur Niğmet ÜNER. Şuanda konya çumrada görev yapıyorum. son anda aksaray besyo diye NOT görünce çok sevindim, gurur duydum. Kerem kardeşimden Allah razı olsun! Ramazan ayı bütün dünya Müslümanlarına ve Türk milletine hayırlı olmasını, cümlemizin üzerine Ramazan nuru yağmasını Cenab-ı Allahtan Niyaz ederim. |
SELAM KEREM BEN SEZGİN 2005 MEVZUNYUM HELAL KARDEŞ ÇOK GÜZEL OLMUŞ DİĞER ARKADAŞLARA SLM MSN sezgin2727@hotmail.com
|
selam arkadaşlar şu ana kadar msj yazanların içinde en eski mezun benim herhalde 2001 mezunu antalya gazipaşalı rauf özdemir şuan gazipaşa macar iöo da çalışıyorum ayrıca turgaya isaya ve nimete selamlar
|
selam arkadaşlar şu ana kadar msj yazanların içinde en eski mezun benim herhalde 2001 mezunu antalya gazipaşalı rauf özdemir şuan gazipaşa macar iöo da çalışıyorum ayrıca turgaya isaya ve nimete selamlar
|
mrb arkada?lar öncelikle ellerine saplyk mükemmel bir site yapmy?yn 2003 gündüz e synyfy ayhan akta? ni?de tany?tyk ama belki sen hatyrlayamayabilirsin bütün synyf arkada?larymy ve okul arkada?lary görü?elim bestfener@hotmail.com erzurumdan konya çumraya geldimgörü?mek dile?iyle gazipa?aylar nerdesiniz olum özledik okul yyylarynyhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
|
kütkütk
|
selam ben 2001 mezunlarından ömer akmaz su an kayseride çalısıyorum herkese selamlar
|
merhabalar ben 1999 yılında aksaray besyo'da okumaya başladım fakat 2001'de yatay geçiş yaptım ama kendimi hep aksaraydan mezun gibi hissettim ismim burcu bigiç şu an bursa'da öğretmenlik yapıyorum site çok güzel ellerinize sağlık herkese selamlar
|
Kardeşlerim mrb ben ertuğrul laziko 2004 aksaray mezunuyum öncelikle vebkereme ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve gerçekten sizlerle aynı üniversiteyi bitirmekten gurur duyuyorum ben 2005 ten buyan rizedeyim ulaşmak isteyen arkadaşlar beden_dili_25@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.Herkese selamlar
|
slm arkadaşlar nen kadir oğuz antalya gazipaşa 2004 mezunuyum konya cihanbeylide görev yapmaktayım.Kerem abinin ellerine sağlık ve emeği geçen herkese teşekkürler bana ulaşmak istiyenler kadiroguz.07@hotmail.com adresimden ulaşabilirler herkese selamlar |
kardeş bende aksaray besyo mezunuyum.2004 te mezun oldum tanıyamadım seni.hangi yıl mezun oldun.
|
Baya olduk galiba sezgin murat ve rambo emrah hepinize cok selamlar msn ekledim inşallah görüşürüz SeLaHaTtiN
|
mrb arkadaşlar ben 2005 mezunu murat osmaniyeli msn adresim enjoyment333@hotmail.com görüşmek dileğiyle
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:54. |