Beden Eğitimi ve Spor Portalı

Beden Eğitimi ve Spor Portalı (https://forum.bedenegitimi.gen.tr/index.php)
-   İstek Bölümü (https://forum.bedenegitimi.gen.tr/forumdisplay.php?f=33)
-   -   <!!!BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ MUTLAKA OKUMALI!!!> (https://forum.bedenegitimi.gen.tr/showthread.php?t=3415)

Ahmet Köseoğlu 11-06-2008 18:29

!!!BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ MUTLAKA OKUMALI!!!
Sevgili meslektaşlarım, müfredat ile ilgili sizinle paylaşmak istediğim çok özel bir durum var, bu durumun çözümünün de hepimiz için çok gerekli olduğuna inanıyorum,
Dersimiz ile ilgili Son zamanlarda yaşadığım sıkıntıyı eminim ki bütün meslektaşlarım yaşıyordur,
Birincisi; ders saatlerimiz 1 ‘e düştü ve hiçbirimiz istediğimiz şekilde dersimizi işleyemiyor…
İkincisi; sene sonunda her sınıfa mutlaka sınav yaptırılıyor ve güya derslerden aksıyor diye, veliler de çocuklarının spor yapmalarını istemez hale geliyor, Hatta diğer branş öğretmenlerimiz dahil buna!!! (Çocuklar yoruluyorlarmış ve ders çalışamıyorlarmış!!!) Yani biz kimlerle takım kuracağız? bayramlara kimlerle katılacağız? okul takımımızı kimlerden oluşturacağız? Sportif aktivitelere neden bu kadar duyarsız kalıyoruz?
Peki bu durumda bizler ne yapabiliriz?
bunun düzeltilmesi gerekmiyor mu?
Türkiye’de sporcu nasıl yetişecek?
Neden 70-80 milyon nüfuslu bir ülkede sportif anlamda kayda değer bir başarı yok?
Sesimizi nasıl duyurabiliriz? Bunun mutlaka ama mutlaka bir çözümü olmalı….. bizler muhakkak ki kenetlenmeliyiz, ben herkesin fikrini, düşüncesini buraya yazmasını istiyorum! Sonra da ortak bir noktada buluşup bu sıkıntımıza bir çare bulup son vermeliyiz!!!
Bütün Öğretmen arkadaşlarımın düşüncelerini yazmalarını umuyorum, eminim ki bir çözüm bulacağız...!!!
Sesimizi GÜR bir şekilde duyurabilmeliyiz… !!!!!

PAPPONE 11-06-2008 18:44

haklısınız hocam.bence kesin çözüm milli eğitim bakanının değişmesi.bunuda oylarla sağlaya bilirizz.adam gece rüyasında ne görse sabah kalkıp uygulamaya çalışıyo.

selkad 11-06-2008 19:03

Çocuklara her yıl sınava cıkardılar onların anne babalarına bisey diyemıyoruz,aslında ben suna inanıyorum her yıl sınavda olmus olsa bizim derslerde çocuklar deşarj oluyorlar,stres atıyorlar çünkü her zaman ders olmaz mutlaka insanın dinlenmeye eglenmeye hakkı vardır bence ailelere bu konular anlatılmalı....

Ahmet Köseoğlu 11-06-2008 20:00

Sevgili Soner Hocam, ben de bakanımızdan hiç memnun değilim ama keşke bakanın değişmesiyle müfredat değişebilse.....
Mert hocam, size de tamamiyle katılıyorumama benim sorunum da bu zaten! bu konuda velileri bilinçlendirmek kadar zor bir şey olamaz, yani benim isteğim bu sorunu bakanlık çözmeli biz değil, zaten bizim çözebileceğimiz bir şey olsaydı eminim ki problemimiz olmazdı...
İşte bu şekilde fikirlerimizi sunarsak eminim ki bir çıkar yol bulacağız...
sağolun arkadaşlar...

sportwear 11-06-2008 20:27

merhaba arkadaşlar
beden eğitiminin 1 saat olması bizler açısından zor oldu ama çalışmak isteyen yada takım kurmak isteyen beden eğitimi öğretmeni arkadaşlara tavsiyem seçmeli ders olarak1 saat spor etkinlikleri seçtirebilirler eğer takım çalıştırmak isteyen arkadaşlar olursa ben kendi okulumda voleybol yapıyorum vede çok faydasını gördüm 1700 kişilik okulda iyi bir voleybol altyapısı oluşturdum sizlerde okulun başında seçmeli dersler seçilirken beden eğitimi öğretmeni olarak lüzumsuz dersleri alacağına sınıflar , zaten çocuklarında isteği bizlerden yana, bunları alalım diye hakkınızı savunun benim 22 saat olan dersim 44 oldu iki ikinci kademe dersim. sizlerede nacizane önerim spor etkinlikleri olarak bir takım sporu seçebilirsiniz vede 2 takım sporu yaptırabilirsiniz bu derste 1 takımda egzersizden çıkarır çalışmak isteyen öğretmen arkadaşlarım...

hat64 11-06-2008 22:08

Ders saatleri kesinlikle yükseltilecektir. Bunun yanında velileri çocuklarının spor yapması için, sınıf öğretmenlerinin de desteğini alarak ikna etme ve bilinçlendirme yoluna gideceğiz.
Derslerinde ve yaptığı spor dalında başarılı olan öğrencileri törenlerde mutlaka onore edeceğiz.
Sendikaklara üye olacağız ki,'' bir elin nesi var, iki elin sesi var '' olduğunu göstereceğiz.
Ya da kararlar alıp, çığ gibi büyütüp, okullararası turnuvalara katılmayacağız. ( bunu kesinlikle ilçe zümrelerinde karara almalıyız.)
ayrıca sene başı lig heyeti toplantısında gündem maddesi olarak alıp ciddi karar alınması konusunda görüşmeye açtıracağız.

Okul kulüp işbirliği yapan okulların sporcuları ve elde edebilecekleri başarı hazır olacağı için, onların da destekleri olmalı.hazır sporcum var diyerek onlar da turnuvalara katılmayarak destek vermeli. kayıtsız kalıp da Ahmet hocamızın dediği gibi;''Bana dokunmayan yılan bin yıl Yaşasın'' zihniyeti taşınmamalı.

arkadaşlar, s.b.s nedeniyle bayramlara da arkadaşlar öğrenci seçemez duruma geldiler ve velilerle karşı karşıya kaldı birçok arkadaşım.
fakat dilerim bu bahane edilerek bayram kutlamaları da yeni bir düzenleme ile kaldırılmaz.......

haaa, işte bunlar olmaması için Ahmet hocam çok anlamlı bir forum oluşturdu. ne yapabiliriz? düşüncelerimizi yazacağız hocam. yanınızdayız.

^lavinia^ 11-06-2008 22:28

ben bedeneğitimi öğretmeni değilim ama bu konuda sölemek istediğim birkaç şey var..gerek sınıf öğretmenleri gerekse diğer branş öğretmenlerinin en önemli görevi çocuğun içinde bulundğu ve tamamlamaları gereken bedensel ve ruhsal gelişim dönemlerini en iyi şekilde atlatmalarına yardımcı olmaktır.ve beden eğitimi dersinin bu noktada çok yararı olduğunu düşünüyorum.ders sayısını azaltmak başarıyı arttırmayacaktır aksine daha da düşecektir..buna bizzat şahidim..hele ki ilköğretimde ders sayısı arttırılmalı bence..çünkü bu dönemde çocuğun kendini en iyi ifade ettiği dersin bedeneğitimi olduğunu düşünüyorum..sınıf öğretmeni olduğum için her derste çocukları gözleyebiliyorum ve sportif faaliyetlrle ilgilenen öğrencilerimin daha aktif olduğunu düşünüyorum.. iyi öğrencilerim daha bir motive olurken vasat denebilecek öğrenciler de kendilerini bu derste ifade ediyorlar...sınıfımda böle öğrencilerim mevcut çünküü..hatta ilçe genelinde koşu da ödül almıs ilde ilçemizi temsil eden öğrencilerim var..bu etkinliklerden sonra sınıfta daha bir aktif gördüm çocukları..kendilerine güvenleri geldi..çünkü onlar bu şekilde ifade edebildiler kendilerini..bu öğrencilerin körelmelerini istemiyorsak bişeyler yapılmalı bence..eğitim sistemini tartışmaya kalksak içinden çıkamayız.ama bu insanlar hangi yönden bakıyolar anlam veremiyorum....

bu sadece siz bedeneğitimi öğretmenlerinin değil hepimizin sıkıntısı bence..saygılarımla.....

suzan kutlu 11-06-2008 22:37

hocam bu gerçekten sorun. ama sınavlar yüzünden elimiz kolumuz bağlı ki bu yıldan itibaren dahada fena.Ben sadece derste birşeyler olacağına inanmıyorum vakit ayırabilmeli çocuk ama olmuyor.çözüm bulan hepimize anlatsın

Ahmet Köseoğlu 12-06-2008 00:14

Sevgili Yunus Hocam, güzel düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için sağolun, ama eminim ki benim okulumda olduğu gibi bir çok arkadaşımız Sporsal etkinlikleri dersini seçemiyorlar, neden derseniz; bilgisayar lab. olduğu için mecburen BİLGİSAYAR dersi seçiliyor ve hiç bir şey yapmıyoruz, ayrıca hocam sizin okulunuz anladığım kadarıyla çok büyük, yani bu konuda bizden çok çok rahat bir durumdasınız. yine de çok teşekkürler sevgili Yunus Hocam;

Sevgili meslektaşlarım, Benim daha doğrusu BİZİM sıkıntımızı sanırım anlamışsınızdır, ''Akıl Akıldan Üstündür'' misali fikirlerimizi sunalım, ve bir çözüm bulalım...
herkese şimdiden çok teşekkürler....

harbiyeli 12-06-2008 02:01

ben burada bu konuya açan çok değerli meslektaşıma katılıyorum.. bende bunları yaşamaktayım.. bakıyoruzki bu ülkeyi yönetenler daha sonra çıkıp 70 milyonluk ülkeden neden sporcu çıkaramıyoruz..sorun işte burda temelimizi iyi bir şekilde atacak imkanlarımız ve eğitim sistemimizin olmamasıdır... bunu en iyi şekilde anlatacak ve düzeltilmesi için ne gerikiyorsa elimizi taşın altına koymalıyız...değerli meslektaşlarım sizleri daha duyarlı olmaya davet ediyorum.. yoksa mezun arkadaşlar çok zor atanacaklar ve ders sayımız çok düşüp okul okul gezip görevlendirilecez.....

Ahmet Köseoğlu 12-06-2008 14:34

Çok güzel bir konuya temas etmişsin sevgili Yıldırım Hocam, Ama bütün meslektaşlarımın bu konuya duyarlı olmalarını bekliyorum...

Ahmet Köseoğlu 12-06-2008 20:10

!!!! Sevgili meslektaşlarım, acaba ben mi yanıldım diyorum kendi kendime?????
Bakıyorum da kimse yorum yazmıyor, yani bu demek oluyor ki herkes halinden memnun!!! ''Bana dokunmayan yılan bin yıl Yaşasın''
neyse, umarım herşey yoluna girer,

baksen61 12-06-2008 21:16

valla devletin düşünmediğini müdürün düşünmediğini hiç düşünmem özellikle bu yıl sıkıntılarım oldu.Yatarım bende kimse kusura bakmasın.Ondan sonrada kimse demesinki sporcu çıkmıyor çıkmaz

enjoyment333 12-06-2008 22:46

YÜREĞİNE SAĞLIK HOCAM

Ahmet Köseoğlu 12-06-2008 23:24

Valla Deniz hocam, hakikaten çok güzel özetlemişsiniz, ama insan üzülmeden de edemiyor, yani bu işin içinde olmayanlar anlamıyor bizleri...

hat64 13-06-2008 01:00

Ders saatleri kesinlikle yükseltilecektir. Bunun yanında velileri çocuklarının spor yapması için, sınıf öğretmenlerinin de desteğini alarak ikna etme ve bilinçlendirme yoluna gideceğiz.
Derslerinde ve yaptığı spor dalında başarılı olan öğrencileri törenlerde mutlaka onore edeceğiz.
Sendikaklara üye olacağız ki,'' bir elin nesi var, iki elin sesi var '' olduğunu göstereceğiz.
Ya da kararlar alıp, çığ gibi büyütüp, okullararası turnuvalara katılmayacağız. ( bunu kesinlikle ilçe zümrelerinde karara almalıyız.)
ayrıca sene başı lig heyeti toplantısında gündem maddesi olarak alıp ciddi karar alınması konusunda görüşmeye açtıracağız.

Okul kulüp işbirliği yapan okulların sporcuları ve elde edebilecekleri başarı hazır olacağı için, onların da destekleri olmalı.hazır sporcum var diyerek onlar da turnuvalara katılmayarak destek vermeli. kayıtsız kalıp da Ahmet hocamızın dediği gibi;''Bana dokunmayan yılan bin yıl Yaşasın'' zihniyeti taşınmamalı.

arkadaşlar, s.b.s nedeniyle bayramlara da arkadaşlar öğrenci seçemez duruma geldiler ve velilerle karşı karşıya kaldı birçok arkadaşım.
fakat dilerim bu bahane edilerek bayram kutlamaları da yeni bir düzenleme ile kaldırılmaz.......

haaa, işte bunlar olmaması için Ahmet hocam çok anlamlı bir forum oluşturdu. ne yapabiliriz? düşüncelerimizi yazacağız hocam. yanınızdayız.

sadık20 13-06-2008 01:06

bence basarı onemli ama sporun sadece musabakadan ibaret olmadıgı katılımın ve desarjın fizyolojik ve psikolojik faydalarıda anlatılmaktan ote benimsetilmeli veli ve idarecilere.

mehmet_civ 13-06-2008 01:07

DERS SAATLERİNİN YÜKSELTİLECEĞİ DOĞRU OLABİLİR...AMA BEN BIKTIM ARTIK DERS SAATLERİYLE OYNANMASINDAN.GELECEK YIL NASIL DEĞİŞİKLİK OLACAK NASIL YAPACAĞIZ DİYE DÜŞÜNMEKTEN YORULDUM ARTIK.BİR SEN SPOR ETK. VARSONRAKİ SENE YOK.BU SENE 8.SINIFLARDA 2 SAAT.SENEYE BİR.ODA BELLİ DEĞİL...BELİRSİZLİKTEN DERSİMİZLE SÜREKLİ OYNANMASINDAN BIKTIMMM...

hat64 13-06-2008 01:40

Alıntı:

hat64 Nickli Üyeden Alıntı

Ahmet Köseoğlu 13-06-2008 01:48

sadık hocam çok haklısınız valla, mehmet hocama da katılmamak elde değil.
Hatice hocam size de çok çok teşekkür ediyorum, her zaman duyarlı davrandığınız için,

enur 13-06-2008 14:19

ders saatleri konusu ayrı bir muamma değişen müfredt ve uygulanması apayrı bir muamma.... maaş karşılığını dolduramamama rağmen spor etkinliklerinin seçilmesi için uğraşmama rağmen seçilmedi.okulum pio dan dönme yibo yani gündüzlü taşımalı ve yatılı olarak karma öğrencilerimiz var sbs oks hazılrık kursları elimi kolumu bağladı sene başında kurs öğretmenleriyle toplantı yaptığımda banada 1 saat verin diye yalvarmalarım sonucu 30 dk kurs öncesi 30 dk kurs sonrası kuratarabildim... (tabi sadece görünen saatler bunlar h.içi h.sonu çalıştık)
ailler izin vermedi tek tek evlerine gittim görüşmeye tüm masrafları karşılayacağıma ve derslerinden geri kaldıkalrında öğretmenlerinden özel ders almaları için söz verdim anca bu şekilde çözüm bulabildim
gelelim ilçemizde sporsal faaliyetlere 29 ekim de düznlediğimiz turnuvaları 2 yıl önce sene başı zümresinde yazarak kaldırdık
kimse bize demediki "ya hocam bu yılda maç olmadı" umurlarıdna bile değildi bir sonraki yıl 23 nisan ve 19 mayısta branşları 4 ten 2 yedüşürdük bu seferde oh oh iyiolmuş bizi işten kurtardınız dediler.
bayramları hiç anlaatmıyorum zaten kimse yok yardımcı. beden eğitimi öğretmenlerinin bayramı gibi kutluyoruz ....[img]smileys/smiley5.gif[/img]
bu sıkınıtaları toplantılarda dile getiridğimizde çok şey istiyosunuz milli eğitimdn deyip susturyolar
bizde zümre olarak seneye hiç bir turnuva düznelememye karar verdik ve sene başında zümrede beliritcez. eminimki yine kimsenin umurunda olmayacak olan bize ve çalışan çocukalrımıza olacak....
okulda ise müdür destek versede vermesede kendimizden fedekarlık ederk yine birşeyler yapmaya çalışıcaz...
bu konuya zihinler değişmediği sürece çözüm bulunabileceğini sanmıyorum
ancak
bakanlık tarafından her okul belli başlı takım kurma zorunluluğu getirilecek böylece okulalr mecburiyete girdiği için takım kurma zorunluluğundan spora yönelecek nasıl sbs oks varsa OKULRDA MECBURİ TAKIM ZORUNLULUĞU OLACAK
tabi bunu olabilmesi için sesimizin bakanlığa kadar uzanması gerekicek bence tek çözüm bu!!!!
yoksa hiç bişi değişmez herkes kendi imkanlarıyla birşeyler yapar yda yapmaz boşuna kürek çekmiş oluruz................

Ahmet Köseoğlu 14-06-2008 02:20

Ellerinize sağlık nurdan hocam, ne kadar güzel yazmışsınız, bakalım inşallah sesimizi birilerine duyurabiliriz inşallah...:))

ayla_06 18-06-2008 02:23

bakanın, müdürün düşünmediğini tabiki düşünmeliyiz BENCE.
VE YİNE BENCE bu mesleki sevgi ve saygıdan doğar. kimsenin dokunmadığına bizlerde dokunmasak ne olacak...
herşey bilinçlendirmeyle oluyor. bununda yolları var. biraz eli taşın altına koymak lazım. bu mesleği ne bakan seçerek, ne müdür seçerek, nede il seçerek icra etmiyoruz. özünde sevgi olan, çaba ve feragat gerektiren KUTSAL MESLEĞİMİZİ kendi değerlerimiz için kendi sevgimiz için yapmalıyız. zorluk derecesi ne olursa olsun. her kapalı ardında bi ışık muhakkak var.

bunlarda nacizane kendi düşüncelerim

serkandogan75 18-06-2008 11:24

Sayın meslekdaşlarım; bana kalırsa önce, beden eğitimi dersine ve ders öğretmenine bakış açısını değerlendirmek ve çözüm üretmek gerekir.
Olanı değerlendirelim, okula nezaman bir kutlama tören bayram görevi gelse, direkbeden eğitimi öğretmeni ile ilişkilendirilir. Öğrenci velileri, çocuklarının kinestetik zekasının ileri olduğunu düşünür, hayata hazırlanmada beden eğitimi dersinin iskelet görevi olduğunu sezinler, beden eğitimi öğretmenine güler yüzünü gösterir. Öğrenci, kendini başkalarına bir şekilde ispatlamak ister, farklı ve üstün olmak ister, okulda iyi alışkanlıkları davranış haline getirip kötü alışkanlıklardan ve zararlarından korunmaları uzak durmaları öğütlenir, okul dışında informal eğitim yolu ile olumlu veya olumsuz etkileşim içine girer. İnsan hiçbir şeyin arkasında durmasa emeğinin arkasında durur.Beden Eğitimi Öğretmeni de kendisinden beklenildiği şekilde elinden geldiğince vazifesinin başındadır. Diğer makro düzey çalışmalarda da art niyetli veya duyarsız olunabileceğini düşünmüyorum. İyileştirme çalışmaları olacaktır, çünkü herkes doğrunun peşindedir ve herkes birbirine güvenmek mecburiyetindedir. Beden Eğitimi ile ilgili düşüncelerim şimdilik bu kadar. İyi olan herkese sağlıklı, mutlu, zenginlikli bir hayat diler selamlarımı sunarım.

calimero 18-06-2008 15:04

uzun zamandır sağlık sorunları nedeniyle giremedim siteye..ve bakıyorum ki sene başında bu konuda kimsenin sesi çıkmazken şmdilerde sesler yükselmeye başlamış biraz..arkadaşlar,her ülkenin kendine has gelişim politikaları vardır.sorun şu ki bizde gelişim politikası diye birşey yok ki sporda gelişim olsun..eğitimde,sağlıkda..her konuda bilinçli bir şekilde gelişim değil gerileşim politikası mevcut..hatice arkadaşımın sözlerine kesinlikle katılıyorum.olanlardan memnun değilsek ciddi olarak bunu eyleme dökmemiz gerekir.yoksa burda iç dökmelerle hiçbir yere varılmaz..herkezin söyleyecek bir sözü var,ama eyleme geçince birden sayı azalıyor..bir arkadaş seçmeli ders seçtirin demiş,iyi ..her idareci bu dersleri seçmiyor arkadaşım..sene başı kurul toplantısında idareyle birbirimize girdik.ne oldu??söyleyim..seçmeli bilgisayar dersi seçtiler ve bu dersi okulumuzun din öğretmenine verdiler..bu durumda çok insan tanıyorum.onun için diyorum altını doldurabileceğimiz,somut şeyler yapmalı..umarım bu paylaşım iç dökmelerin ötesine geçebilir..

sportwear 18-06-2008 15:11

çok güzel yazmışın arkadaşım kendi halince somutşeyler yapmalı diyorsun ama sadece başkalarının yaptıklarını eleştiriyorsun varsa sende bir fikir açıkla burada herkes başında olanları yada tecrübesinden bişeyleri katıyor üstelik kaç saat seçmeli ders var haberin varmı önce ona bir bak sendede bir fikir varsa mutlaka bizimle paylaş

dedu 18-06-2008 22:25

beden eğitimi ders saatlerimiz kesinlikle yükseltilmeli.Arkadaşlar her sene dersimiz konusunda bir belirsizlik ve sıkıntılar yaşıyoruz.artık birlik içinde hareket etme zamanıdır.calimero,arkadaşım sana katılıyorum sene başı kurulunda bilgisayar labratuvarı old.için allahın emri seçiliyor.diyecek bir şey yok,desekte boş ikinci seçmeli medya dersi onuda idareciler kapıp dönem boyunca bir bilemedin iki kere derse giriyolar.beden eğitimi öğretmeni maalesef tabiri caizsse avucunu yalıyor.artık somut birşeyler yapmalıyız.tüm beden eğitim öğrtmenleri birlikte hareket etme zamanıdır. hat64,calimero yarın grşrz.

sua55 19-06-2008 18:48

tüm arkadaşlarımız çok güzel özetlemişler hepsine teşekkür ederim. yazılan yazılara bakıldığında sorunlar hep aynı ve ortak sorunlar.öğrencileri sportif etkinliklere yönlendirmek için sporcu öğrenciler dereceye girsin veya girmesin okul idaresi ile birlikte iş birliğiyaparak öğrencilere başarı, katılım, onur belgeleri ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilerek öğrencilerin ve ailelerin teşviksağlanacağına inanıyorum.tşkler.

rüya23 19-06-2008 21:48

evet kesinlikle sınavların büyük etkisi oluyo burak takım çıkarmayı çoçuk ders saatinde bile huzursuz oluyo sınva çalışması gerektiğini düşünüyo yine iş bize düşüyo bişekilde çoçuklara dersimizin önemini anlatmamız gereki yo sınıf ögretmenleriyle beraber ama malesef meslektaşlarımızda aynı düşünceye sahip oluyo. derslerin bir satte düşmesi de bu düşünceyi tetikliyo sonrada sporcu yetişmiyo diye yakınılıyo

Ahmet Köseoğlu 20-06-2008 00:36

sevgili meslektaşlarım görüyorum ki hepimizin sıkıntısı aynı maalesef!!! yani gidişat çok kötü, buna bir son vermemiz gerekiyor,
ayrıca yazılan yorumları okuyorum, ve birbirimize yardım edecek konular bulmamız gerekirken, maalesef ki çatışma halindeyiz, lütfen yapıcı olalım, ve çok orjinal fikirler bulmaya çalışalım,,, http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
Bakarsınız birimizden hoş bir fikir çıkar ve hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiririz....http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
selamlarımla....:))http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif

calimero 20-06-2008 02:10

sportwear arkadaş,yazımı bir daha okuyun isterseniz..ve hat64'ün yazısını..kişisel alınganlıklarla bu işler yürümez..eleştiriler işleri düzeltmek içindir,gelişmek için.sizin kastettiğiniz ise başka birşey..buna saldırı denir ki böyle birşey yaptığımı hiç sanmıyorum..en azından sizin yaptığınız gibi bu işlerden ne anlarsın iması yaparak ayıp etmiyorum..benim somut neler yaptığımı gerçekten merak ediyorsanız bunu başka türlü sormalısınız arkadaşım..iyi niyetle..sanırım hat64'ün yazısıyla beraber bir daha okursanız anlarsınız somut neler yapılabilineceğini..kendimizi eleştirmek sorun çıkaracaksa vay halimize.. ben halbuki genel bir tavırdan,bir duruştan bahsetmiştim.ortak davranabileceğimiz.ama siz tartışmanın tam ortasına kendinizi koyup sanki sizinle ilgili tartışma yapılıyor durumuna girmişsiniz.daha doğrusu size saldırıyormuşum havasını yaratmışsınız..tecrübelerden bahsetmişsiniz,ben 14 yılı geride bıraktım..yeterli tecrübemidir sizce..sanırım seçmeli derslerin kaç tane olduğunu bilebilecek kadar bilgim ve tecrübem vardır,ne dersiniz ?

easylife 20-06-2008 11:30

nedir bu ya...foruam yazılan her yazı mailime geliyorrrr...lutfen bır son verin bu işe...forumu okumak istediğimde giriyourm ben zaten buraya niye mailime izinsiz yazılar geliyor sayın moderatör...

hat64 20-06-2008 11:54

cellSpacing=1 >

Son Ziyaret:
Bugün Saat 11:29 ya sen var ya ne acaiap bir insansın yaaa, dün kayıt yaptırmışsın, şikayet ettiğin konuya bakkk.. hemde yazdığın foruma bak... forumu okuyup ortak sorunlar hakkında fikir beyan edeceğine, alakasız bir çığlık atıyorsun..

buyur ahmet hocam, sen çırpın bakalım sesimizi nasıl GÜR çıkaracağız diye.... işte böyle......

Ahmet Köseoğlu 20-06-2008 13:05

peki sevgili easylife!!! hatice hocamızın dediği gibi daha dün kayıt yaptırmışsınız, en azından yapıcı bir dille derdinizi söyleyebilirsiniz!!!
yani bir eğitimciye yakışır bir şekilde...!!!!
selamlar, bu sorununuzu halletmeye çalışacağız...

easylife 20-06-2008 14:13

Arkadaşlar burası ağlama duvarı gibi olmuş, lafdan başka birşey yok,buyazıları yazan arkadaşların acaba kaç tanesi görevini layıkıyla yapıyor,bu sistemden vazgeçilsin lütfen....mailimde görmek istemiyorum bu forum yazılarını.......

Ahmet Köseoğlu 20-06-2008 14:32

''herkes kendisi ne yapıyorsa başkasının da aynı şeyi yaptığını düşünürmüş'' ya da zannedermiş!!!, emin olun ki bizler işimizi layık bir şekildeyapıyoruz,
umarım siz de yaparsınız.....!!!

kutsal 30-06-2008 00:37

DEGERLİ HOCALARIM SİZİN BU YAZDIKLARINIZI OKUSALAR DEVLETİ YÖNETENLER UTANIRLAR....
ÇÜNKİ !!! BİZİ BU GÜNLERE GETİRENLER ONLAR NERDEN NASIL ÇALARIMIN DERDİNDELER AMA OKUDUGUM KADARI İLE SİZ DEGERLİ HOCALARIM DAHA FAZLA NE VEREBİLİRİMİN PEŞİNDESİNİZ ...

BU KONUDA SİZLERİ ÖRNEK ALACAGIM ..

ÇÖZÜM KONUSU İSE BANA SORARSANIZ BİR HEYET OLUSTURULSUN DİLERSENİZ TÜRKİYEDEKİ TÜM BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ DİLERSENİZ SADECE KENDİ PORTALIMIZDAKİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ

BAKANLIKTAN RANDEVU ALIP BU İŞİN PARA DEGİL MESLEK AŞKI OLDUGUNU VE HERKEZİN BAKAN BAŞBAKAN OLABİLECEGİNİ

AMA HERKEZİN ÖĞRETMEN OLAMAYACAGINI HER ÖĞRETMENIN DE MESLEGINE BU DENLİ AŞIK OLMADIGINI ANLATMASI BENCE TÜRKİYEDE VİCDAN KALDIYSA BİŞEYLERİN DEGİŞMESİNE VE TABİKİ PORTALIMIZIN DA

DEVLET BÜNYESİNDE TANINMASINA SEBEB OLACAKTIR HEM ZİYARET HEM TİCARET :))

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ...

enjoyment333 30-06-2008 00:43

aslında bu sorunun çözümü ortada bizden önce ingilizce öğretmenleri bu sıkıntıyı yaşıyordu ve oks sınavlarında soru çıkmaya başlayınca sorunları ortadan kalktı velilerde gereken önemi vermeye başladı bizim branşımızla ilgilide bu sınavlarda sorular çıkarsa gereken önemi veliler vermek zorunda kalacaktır

saygılarımla..

kutsal 30-06-2008 00:51

ENJOYMENT333 HOCAM HAKLI OLABİLİRSİNİZ HATTA HAKLISINIZ AMA BİLİYORSUNUZ Kİ MESLEGİMİZ DIŞARDAN O KADAR RAHAT VE KOLAY GÖZÜKMESİNE RAGMEN ZEVKLİ AMA ZOR ZATEN KOLAY HİÇ BİRŞEY YOK

TEORİĞİ UYGULAMASINDAN DAHA ZOR BİR BRANŞA SAHİBİZ VE BEN BU DURUMDAN ÇOK MEMNUNUM SADECE YAŞAYAN BİLİR

OKS DEN ÖNCE KPSS DE BRANŞ SORULARI CIKMALI ...

sadık20 30-06-2008 01:37

burası aglama duvarı gibi olmus... hic hos bi cumle degil. moderator falan degilim ama bir beden egitimi ogretmeni olarak memnun olmadım bu cumleden. burası sorunların dile getirildigi bir yer. haddim olmayarak cevap yazdım. selamlar tum siteye.

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:53.