![]() |
http://www.bedenegitimi.gen.tr/indir.gif Gön: Seda Hocamıza bizi kırmayıp bu videoyu hazırladığı için çok teşekkür ederim. |
ben bu videoyu izliyemiyorum acaba program mı yüklemem gerekiyor
|
teşekkürler...
|
hocam güzel çalışma teşk
|
çok hoş bir paylaşım hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz
|
çookk teşekkürler hocam..çok yararlı bir çalışma olmuş..emeğinize sağlık..
|
arkadaşlar ben izleyemiyorm. 29 ekime bando çıkarmalıyım.yardımcı olursanız sevinirim
|
arkadaşlar okullarda bando çalıştırmak beden eğitimi öğretmeninin görevimi?
benim bildiğim kadarıyla müzik öğretmeninin işi olması lazım.çünkü okullarda biz öle bi ders görmedik.sorumu yanıtlarsanız sevinirim. |
benegzersizimi badmintondan yaptım ancak benden bando takımı çıkarmamı istiyolar.bende bu konuda bişey bilmiyorum.bando çalıştırıp badminton çalıştırmazsamda bana sen egzersiz yapmadın diyolar.işin içinden çıkamadım.ne yapmalıyım bilemiyom.
|
Arkadaşlar bando çalıştırmak beden eğitimi öğretmenlerinin işi değil. okul aile birliğinin işidir. Egzersizden saymazlar. çalıştırmak zorunda değilsiniz.
|
ben 29 ekimde majörlük yapacam ögrenciyim ama hareketleri ezberlemem lazım nasıl yapacam yha yardım edin hocalar :D
|
iyi
|
iyi günler hocam acaba bana bandoyla ilgili ritim olarak yazabilirmisiniz. ankara van şeklinde en kısa zaman da cevabınızı bekliyorum
|
iyi ....
|
teşekkürler
|
neden izleyemiyoruz
|
Alıntı:
|
Hocam emeğine sağlık tesekkurler. Yalnız indirme linki silinmiş sanırım yenileyebilirseniz cok sevinecegiz.
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:26. |