![]() |
Çizgilerin Oyunla Dansı
Hocamızbu konuyu güncelleyeceğini bize bildirdi ve bir çok sitede hocamızın projesine sahip çıkıldığını söyledi. bizim sitede ismi ile yayınlandığını görünce bize teşekkür etti ve ilk kez bir sitede projeme sahip çıkılmadığını ve kendisinin adının geçtiğini söyledi.Buda bizi mutlu etti.O yüzden son güncellenmiş hali sadece sitemizde yayınlanacaktır çok yakında. Not: bu döküman telif hakkı korunduğundan bu projenin hiç bir yerde kaynak olarak gösterilmesi, izinsiz yayınlanması yasaktır. Projeyi hazırlayan: Tütem TALUKAN Hocamıza çok teşekkür ediyorum. |
çok güzel ve ilginç, emeğinize sağlık tşkler..
|
eğer okulumun bahçesine çizebilirsem öğrencilerime çok çok yaralı olacağına inanıyorum tşkler
|
çok teşekkürler...
|
teşekkür ederim
|
arkadaşlar boyaları hemen aldırtıyorum hemen başlayacam, çok güzel olacak eminimhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley17.gif
|
çok güzel çalışma. teşekkürler.
|
Hocam ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma, ama bu güzel zemini bulmak da o kadar kolay olmuyor...:))
|
eeeee, Ahmet hocam, bundan sonraki okulunuzda böyle zemin bulabilirsiniz, ama bol yeşillikli çim saha belki hayaliniz olur :)) şimdilik tadını çıkartın.
|
="O" v:shape="_x0000_s1026"> mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1"> Hazırlayan ve Sunan: TÜTEM TALUKAN mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1"> Formatör Bed.Eğt.Öğrt mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1"> mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1">Tekrarlamak istiyorum, harika bir çalışma, ben daha basitlerini çizmiştim, bunlardan da çizeceğim.. Teşekkürler. |
teşekkür ederim çok güzel...
|
arkadaşlar bir kısmını tamamladım çok güzel oldu. sadece büyük daireler kaldı onuda 23 nisandan sonra yapacağım ve hemen sizinle paylaşacağım. sevgiler...
|
harika bir paylaşım tşkler hocam
|
özlem hocam, çizgileri yada şekilleri çizerken yol boyası mı, yağlı boyamı kullanıyorsunuz?
|
doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama yağlı boya kullanıyorum..
|
doğrudur hocam, amacımız boyanın kalıcı olması. Ben çizgilerimi yol boyası ile yapıyorum, 2-3 yıl kullanıyorum. Yağlı boyanın kalış süresini bilmiyorum. Siz bize süresini söylersiniz bu durumda. Yağlı boyanın maliyeti, yol boyasından daha uygundur tabiiki. Ayrıca, kuruma süresi olarak yol boyası daha çabuk kuruyor. yağlı boyayı bilmediğim için siz kuruma süresini de bize söylerseniz , en uygunu ne ise biz de onu kullanırız.
|
çook güzel bir çalışma..çalışmayı yapan öğretmenimin ellerine,emeğine sağlık... [img]smileys/smiley32.gif[/img]
|
haticeciğim,senin kullandığın boya en iyisi..benim okulda da aynı boyayı kullandık,hala çok iyi..ben su bazlısını da kullandım,en iyisi yol boyası..
|
son güncellenmiş halini en kısa zamanda tekrar istiyoruz. Hocamıza duyuru. |
arkadaşalr ben bişey göremdim ne indirecez ya da neye bakacam
|
hocam dosya kaldırıldı yeniden eklenecek.
|
tşkler hocam
|
bir anaokulu öğretmeni olsamda merak ettim bu konuyu , belki benimde faydalanabilecğeim bir çalışmadır .
dosyayı sabırsızlka bekliyorum . teşekkürler şimdiden |
bilgilendirme yaparsanız sevinirim iyi çalışmalar ve göremedim ben bu çizgileri merak ettim
|
teşekulerr
|
ben nerden indereceğim bişey görünmüyor
|
evet arladaşlar bulamadım
|
Alıntı:
|
hocam ne zaman acaba yeniden yüklenecek yakın dediğimiz ne zaman
|
bu çizgilerin dansı daha yayınlanmadı mı yoksa yine mi kaçırdık saygılar
|
Alıntı:
arkadaşlar ...anlayın işte.. bir sorun varki beklemede.... |
bende kaçırdım dosyayı fakat iyi bir şey olmalı sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler hocam
|
ÇABUKYAYINLANSIN İNŞALLAH.OKULUMUZ YENİ YAPILIYOR EN AZINDAN ÇİZGİERLE İLGİLİ KALICI ŞEKİLLER BAHÇEYE İÇ MİMARA ÇİZİDİRECEK. O ÇİİZLECEK ÇİZGİLER BUNLAR NEDEN OLMASIN:)TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.AMA EMİNİMKİ GÜZEL OLACAK.
|
selam hocam ne zaman yayınlanacak heyecanka bekliyorum.şimdiden çokk teşekkürler...
|
Ben de çok büyük merakla bekliyorum.Umarım en yakın zamanda yayınlarsınız.Şimdiden teşekkürler... |
arkadaşlar emin olun çok güzel bir çalışma eklenince göreceksiniz, bir kısmını ben kendi okulumda yaptım harika oldu ama dahada yapacağım... sizinlede paylaşırım...
|
BEKLİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUM.DERSLERİMİN DAHADA ZEVKLİ GEÇECEĞİNİ ŞİMDİDEN GÖREBİLİYORUM.TEŞEKKÜRLER TÜTEM HOCAM.
|
herkeze meraba çalışmalarınız çok güzel ve belliki emek sarfedilmiş harika ancak ben bazı kayıtları göremiyorum açamıyorum bilgisayarım hata veriyor sebebp ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirimmm
|
hocam çizgilerin oyunla dansı projesinin ölçüleri var mı acaba sizde? varsa gönderebilir misiniz?
|
konu var da kendisi olmayınca hiç kıymeti yok kardeş ama canın da sagolsun merak eden ede dursun demesenizde bir güzellik yapsanız tşk
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:05. |