![]() |
|
|
ne güzel canım arkadaşım tebrikler.zaten çoğumuz bişeyleri kendi imkanlarımızla yapmaya çalışıyoruz.
|
bunlar neden bu kadar büyük oldu anlamadım. neyse artık olduya....
|
olmuş olmuş hemde çok güzel olmuş özlemcim.burası ilçe mi?
|
herzamanki gibi iş başa düştüğü için fırçalara sarıldık... mecburen.. ama çokta eğlenceliydi çocuklarla beraber...
|
evte ilçe ama ilden daha büyük bir ilçe:) tekirdağ'ın ilçesi çorlu'dayım..
|
evet özlemcim.bende kireç dökmüştüm zor olduğu kadar eğlenceliydi çocuklarla bişeyler yapmak...
|
işte bu, bir beden eğitimi öğretmenin özverili çalışması. Ellerinize sağlık hocam. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.
[FLASH WIDTH=468 HEIGHT=70]http://www.bedenegitimi.gen.tr/swf/banner1.swf[/FLASH] |
bravo hocam biz beden eğitimcilere yakışır bir şey yapmışınız ellerinize sağlık
|
Elinize sağlık Öğretmenim... Valla biz de aynı şekilde, saha çizdik, çim saha yaptık, zor ama çok zevkli oluyor, Başarılarınızın devamını dilerim...
|
çok tşkler arkadaşlar, bu fotoğraflar bütün beden eğitimcilerin küçücük bir yansımasıdır...
|
hepimizin yansıması oldunuz hocam, herşeyi göze alarak ben de basketbol potasının panyasını çizmiştim (boyamıştım) . 1 hafta kolumu kullanamamıştım.. emeğinize ve paylaşımınıza sağlık.
|
emeğinize sağlık hocam tşkler
|
beden eğitimi öğretmenleri diğer öğretmenler gibi değildir fedakardır gerektiğinde tulumunu giyer bahcede ağac diker gerektiğinde okulu boyar bıkmadan usanmadan calisir.emeğinize sağlık hocam
|
eline sağlık |
sayın hocam elinize sağlık , bende bugun o dertten yorgunumun.. elinize sağlık... |
arkadaşlar bence abartılacak bir şey yok.arkadaşımız saha çizecek bir mekan bulmuş onu bulamayanlarda var.benim gibi.birazda abartmıyormuyuz.alttarafı bir saha çizdiniz.
ahhh olsada ben 10 tane saha çizsemm.. |
çok mütevazisiniz(!) pappone hocam, ortada bir paylaşım var önemli olanda bu değil mi zaten.......
|
ben paylaşıma birşey demiyorum hocam.takıldığım nokta kullandığınız başlıkkk..
|
hocam elinize sağlık
hepimizn başına gelen işler bunlar herşeyi hazır olan bir okula gitmak nasip olmadı daha bakalımneler yaşıyacağız paylaşımız çok güzel teşekkürlerrr |
pappone hocama..
yinelemek isterim ki önemli olan paylaşım, ayrıca olayı kişiselleştirmedim ve bütün beden eğitimcilerin bir yansıması olaraknitelendirdim (eğer okuduysanız). |
neyse hocam siz beni anlamadınız...
|
Sevgili arkadaşlarım, ortada sanırım yanlış bir anlama var, biz tartışma yerine anlaşma yoluna gitmeliyiz, çünkü biz her zaman için birlik-beraberlik taraftarıyız. O yüzden bu konuyu güzellikle kapatmanızı rica ediyorum, her ikinize de meslek hayatınızda başarılar diliyorum.....http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
saulun hocam.tartışmıyoruz ben sadece yorum yazdım.benim düşüncem bu sadece.
|
zaten devletten beklersen çok beklersin hocam
|
elbetteki tartışacağız arkadaşlar, tartışmadan olmaz. kavga ve tartışmayı yanlış anlamda kullandığımızı düşünüyorum. benim kabul etmediğim şey tek şey var sadece; sitenin biçok bölümünde dile getirdiğimiz beden eğitimciler olarak, site aracılığıyla birbirimize faydalı olmak adına elimizden ne geliyorsa yapmak ve elimizdeki bilgileri paylaşmaktan bahsederken, bazı arkadaşların daha siteye ilk girişte açık arama derdine düşmeleridir. elbette her şey mükemmel olmayabilir ama önemli olan yapılan eleştirilerin üslubu ve daha önemlisi yapıcı olmasıdır... paylaştıkça çoğalmaya devam edelim diyorum sadece... saygılar...
|
saygıdeğer özlem hocam sizi yürekten tebrik ediyorum.başarıla diliyorumm |
Alıntı:
Zor şartlar içinde yapılan bu sportif mücadelenizi takdirle karşılıyorum.Gün geldi otel, araba masraflarını hep cebimizden karşıladık.Dönün bir bakın etrafınıza yapılanları hep olumsuz yorumlar getirmişizdir. Bizim toplumumuzda hiç bir zaman TAKDİR yoktur.Nedense hep TENKİT vardır. Hepinizi çok seviyorum.Sevgilerimle. |
hocam sizekatılıyorum okulun başarısı için fedakarlık yapıyoruz yeri geliyo eşimizi çocuğumuzu ihmal eoiyoruz yeri geliyo tatilmizi kullanmıyoruzz sonucunda gördüğün tavır sıfır.... hocam teşekkür ederim demek bu kadar zor mu? artık alıştık kimseden ne yardım beklememeye kimseden takdir görmemeye öğrencilerimin başarısı sporculuk özelliği ve sporcu karakterleri beni mutlu etmeye yetiyor. :)
|
güzel başarılar dileriz...
|
harikasınız hocam. genelde hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz. sıkıntılar çok fakat bunları aşmak çok güzel.
|
hoca hanım karayollarından rica ederseniz size fosforlu boya verebilirler.hem daha parlar hem daha uzun gidiyor zeminde.kolay gelsin
|
[img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img]
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:47. |