![]() |
Dosyayı indirmek için tıklayınız...
www.guresdosyasi.com bu dosyayı açabilmeniz için bilgisayarınızda acrobat reader programı olması lazım aşağıdaki linke tıklayarak indiriniz. ftp://ftp2.adobe.com/pub/adobe/reade...dr90_tr_TR.exe |
çok teşekkürler
|
harika bir çalışma bence teşekkürler sayın hocam....
|
saol hocam
|
emeğine yüreğine sağlık
|
emeğine sağlık hocam güzel bir dosya...
|
çok güzel bir kaynak teşekkürler hocam
|
Güzel paylaşım teşekkürler...
|
Güzel bi kaynak hocam teşekkürler... |
kaynak için teşekkürler
|
merhaba,ben fıtness eğitmenliği yapmak istiyorum
sertifikayla ilgili nerelere basvurabilirim?yardımcı olursanı sevinirim.... |
aşağıdaki numaralaradan birini arayarak kurs bilgileri hakkında size bilgi verebilirsler, bide sitemizin seminer ve kurslar bölümünü takip ederek. VÜCUT GELİŞTİRME VE FITNESS FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TURKISH BODY BUILDING FEDERATION id=Autonumber9 BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px" borderColor=#111111 width=403 border=1> medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 193px; 0cm; medium none" height=13> Federasyon Başkanı / President medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 3px; 0cm; medium none" height=13> : medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 165px; 0cm; medium none" height=14> Ahmet HADİMOĞLU medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 193px; 0cm; medium none" height=13> Genel Sekreter/ Secretary General medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 3px; 0cm; medium none" height=13> : medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 165px; 0cm; medium none" height=13> Orhan ZİNCİROĞLU medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 193px; 0cm; medium none" height=15> Telefon / Telephone medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 3px; 0cm; medium none" height=15> : medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 165px; 0cm; medium none" height=15> +90 312 310 85 31 medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 193px; 0cm; medium none" height=15> Faks/ Fax medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 3px; 0cm; medium none" height=15> : medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 165px; 0cm; medium none" height=15> +90 312 310 49 05 medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 193px; 0cm; medium none" height=16> Adres/ Address medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 3px; 0cm; medium none" height=16> : medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 165px; 0cm; medium none" height=14> Ulus İş Hanı K:5 Ulus-Ankara medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 193px; 0cm; medium none" height=15> E-posta- e-mail medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 3px; 0cm; medium none" height=15> : medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 165px; 0cm; medium none" height=15> vgffedasyonu@hotmail.com medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 193px; 0cm; medium none" height=15> Web Adresi / Web site medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 3px; 0cm; medium none" height=15> : medium none; 5.4pt; medium none; 5.4pt; 0cm; medium none; WIDTH: 165px; 0cm; medium none" height=15> www.vgffederasyonu.org |
|
elinize sağlık teşekkürler.
|
açamiyorum ben neden?
|
teşekkürler... |
Hocam dosyayı indiremiyoruz bi kontrol edebilirmisiniz
Saygılar. |
hocam çok güzel bir çalışma olmuş ellerine ve emeğine sağlık
|
teşekkürler hocam eline sağlık
|
Hocam Gerçekten Çok Güzel...
|
emeğe saygı... Teşekkürler hocam
|
http://www.guresdosyasi.com/
Arkadaşlar açılmayan bu link ise çok rahat açılıyor.Sevgilerimle. |
çok faydalı çalışmalar yayınlıyorsunuz..teşekkür ederiz..
|
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifemeğinize sağlık hocam
|
hocam bu dosyayı çok merak ediyorum
3-4 gündür ( afedersiniz ) yapmadığım maymunluk kalmadı bir türlü açamadım nasıl yardımcı olabilirsiniz ? teşekkürler... :) |
hocam bu dosyayı açabilmeniz için bilgisayarınızda acrobat reader programı olması lazım aşağıdaki linke tıklayarak indiriniz.
ftp://ftp2.adobe.com/pub/adobe/reade...dr90_tr_TR.exe |
teşekkürler hocam emeğinize sağlık
|
http://www.foxitsoftware.com/downloads/index.php
Foxit Reader PDF formatlı dosyaları görüntülemek için kullanılabilecek ücretsiz bir araç. Eğer PDF pluginlerini kullanmak isterseniz Foxit Reader'ı satın almanız gerekiyor. Foxit Reader'ın tercih edilmesinin sebebi genel olarak Adobe Reader'dan daha hızlı yüklenmesi ve Adobe Reader'a kıyasla daha ufak dosya boyuna sahip olması. Foxit Reader'ın tek eksiği, PDF dökümanı içerisinde metin seçip kopyalamak isterseniz buna izin vermiyor. Paralı olan Pro sürümünde bu özellik var. Hocam bu proğram pc'de fazla yer kaplamıyor.Ben kullanıyorum memnunum. |
verdiğiniz link açılmıyor hocamhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley9.gif
|
yardımınız için teşekkürler
|
MERSİ
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:54. |