![]() |
İl içi yer değiştirme başvuruları 12 - 25 Mart 2008 tarihleri arasında alınacaktır. İl içi yer değiştirme kılavuzunda alan değişikliğine de ilişkin bazı hususlara yer verilmiş olup, bu kapsamda yapılacak alan değişikliği işlemlerinin Bakanlıkça Haziran ayı içinde çıkarılacak genelge hükümleri çerçevesinde yapılacağı belirtilmiştir.
Milli Eğitim Bakanlığı il içi yer değiştirme kılavuzunu yayımladı. Buna göre, bulundukları eğitim kurumunda 31 Temmuz tarihi itibarıyla en az iki yıl süreyle çalışan öğretmenler il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir. 2008 Yılı Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Kılavuzu için http://personel.meb.gov.tr/img/tikla.gif 1. 2008 YILI İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ border=1> İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuruların Kabul Edilmesi 12 - 25 Mart 2008 Eğitim Kurumu, İlçe ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü Onay Süreci 12 - 25 Mart 2008 Sıra Listelerinin İlan Edilmesi 10 - 18 Nisan 2008 Sıradan Yer Değiştirme Suretiyle Atamaların Yapılması ve Sonuçlarının İlan Edilmesi 04 Ağustos 2008 Tebliğ ve İlişik Kesme İşlemlerinin Tamamlanması Ağustos ayı içinde |
Çok sağolun kerem hocam,
|
haydi hayırlısı!! yerdeğiştirmek isteyenlere biraz da iyi şanslar.
|
herkeze bol şans Allah hayırlısını versin
|
hayırlısı olsun tşkler
|
border=1> Sıradan Yer Değiştirme Suretiyle Atamaların Yapılması ve Sonuçlarının İlan Edilmesi 04 Ağustos 2008 ne demek bu şimdi. atandık bir daha ki atamamız en az 3 yıl sonra mı olacak yani??? |
maalesef hocam 7--8 günlük bir farkla arkadaşlar o yıl atama isteyemeyip bir 3. yıla kalıyor. :(((
|
Ziraat meslek ve tarım meslek liselerinde çalışan arkadaş varmı sitemizde, yada ziyaret eden arkadaşlar arasında??
|
MEB, ilsis ten giriyoruz, sevgili cali' ciğim. geç kalma da sistem gurbanı olma.
|
giremiyorum dostum yahuu..benim bilgisayarla ilgili birşey heralde..işim yarına kaldı..
|
bi dk. ben deneyeyim
|
girdim sorun yok. meb, mebsis, ilsis, başvuru işlemleri, isteğe bağlı yer değştrme, vs. sen nerede takılıyorsun?
|
tamam,internette bir sorun varmış..halledicem şimdi.sağol..
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:11. |