![]() |
Harika olmuş Murat hocam....
|
kardeş tşkler paylaşım için.. buralar özledi senii
|
saol kardeşim gelecem en kısa zamanda ziyaretinize
|
Murat hocam, helal size. Bando , güreş, voleybol..... Çok güzel bir paylaşım hocam, dilerim tüm çaLIŞMALARINIZDA YOLUNUZ AÇIK , YÜZÜNÜZ GÜLEN TARAF OLURSUNUZ.
|
sevgili murat, çok hoş çalışmalar yapmışsın.tebrikler.
askerliği de bitirdin hayırlısı olsun.çalışmalarında başarılar dilerim... |
oo yasin hocam tşkler senin başarılı katkılarınla oldu senin attığın attığın temellerin üzerine inşa edilen güzellikler hocam onlar yüreğine sağlık
|
|
gelecek en kısa zamanda hocam
|
tşkler... başarılar diliyorum...
|
tşkler özlem58 hocam
|
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley17.gifmurat kardeşim sen iyi hoş işler yapmışsında bu... ali parlayanın fotoğrafı kirletmesine niye izin verdin.seni biliyoruz yibodan canla başla uğraştın hakkını verdin.bu arada manisalı yasin hocama ve judocu eşine teşekkür edelim çekerekonlargibi hocalargöremez.bende artık burdan gitme zamanı diyorum ama şartlar el vermiyor...
sevgiyle kalın |
sayın hocam sonuçta müdürmüzde olmasa olmaz yani:)
|
kardeşim kadirliden fotoları bekliyoz yo k sa göbek mi baglıyorsu n orda sen yapamazsın çalışmadan başarı hikayelerini bekliyoruz resimlerle :;9
|
osotti rumuzlu arkadaşım güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.murat kardeşim gibi değerli hocalarımızı gördükçe çabalarımızın boşa gitmediğine seviniyorum.çekerek beden eğitimi öğretmeni yönünden çok şanslı bir ilçe.gerçekten çok değerli insanlar görev yaptılar,yapıyorlar.herkese selamlar...
|
kesinlikle çok şanslı bir ilçe beden eğitimci yönünden orda çalışan arkadaşlara gönül dolusu sevgiler slmlar
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:06. |