![]() |
2016-2017 Beden Eğitimi 5.6.7.8. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
2016-2017 Beden Eğitimi 5.6.7.8. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre -1
Konuların içerikleri güncellendi. Plan Konuları: - Kuralları öğreniyorum - Basketbol - Atletizm bir kaç dalı - Futbol - Voleybol - İlk yardım ve spor sakatlıkları - Beslenme - Çeşitli Eğitsel oyunlar - Olimpiyatlar - Spor Organizasyonları - Spor Branşlarını tanıyorum Dosyalar ektedir. Günlük planlarının olduğu sayfaya gitmek için tıklayınız... Dergimize destek olunuz. Bizlerden desteğinizi esirgeyemeyiniz. 2016-2017 Eğitim-öğretim yılının tüm dokümanları tek DVD'de, hemde 2 GB. Akıllı tahtada işleyeceğiniz görseller, çalışma yaprakları eğitsel oyunlar videolu. Süper DVD. hem derginiz olsun, hem eğitim DVD leriniz hemde spor odanız ve panonuz için büyük boy posterleriniz olsun. Dokümanları incelemek için tıklayınız. Not: Bu dosyanın izinsiz olarak internet sitelerinde ve facebook, twitter vs. gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanması yasaktır. |
Emeğinize sağlık
|
dosyalar ne zaman yüklenecek sayın hocam?
|
bugün yada yarın yüklenecek hocam.
|
Teşekkürler emeğinize sağlık
|
teşekkürleer
|
teşekkürler
|
teşekkürler emeğiniz için
|
teşekkürler:yes:
|
Emeğe saygı... Teşekkürler...
|
teşekkürler emeğinize sağlık
|
2016 2017 salonsuz okullara göre yıllık plan için herhangi bi yerde indir tuşu yok ?
|
Alıntı:
|
Dosya Nerede acaba
|
Alıntı:
|
emeğinize sağlık hocam
|
yıllık plan nerde!!!!! nerden indirilebilir? keşke bulmaca tarzı yapılmasaymış bu :/
|
PLAN nasıl indiriliyor,
|
dfg
:rungun::rungun::rungun::rungun::rungun::rungun:
|
Arkadaşlar linkler genelde birinci sayfafa olur. Sizler şuan son sayfadasınız. İlk Sayfa aşağıdadır.
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/201...re-t15415.html |
Teşekkürler hocam
|
teşekkürler
|
elinize sağlık
|
az daha saklasa idiniz nerde dosya
|
saklanbaç oynuyoruz sanırım.nereye sakladınız dosyayı.....................
|
:smil42a4db08c3514::smil42a4db08c3514::smil42a4db0 8c3514::smil42a4db08c3514::smil42a4db08c3514:tşkrl r
|
hocam pardon dosya tam olarak nerde acaba?
|
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
hocam bulamıyorum bu dosyayı nerde acaba
|
Planlar yok
Planlar yok...
|
Bazı üyelerimiz tarayıcıdan kaynaklı dosyaları indirme sorunu yaşıyorlarmış.
Bu sorunun çözümü için; 1- Ya Google dan internet download manager yazarak bu programı bilgisayarlarına indirmeleri gerekmektedir. 2- Google chrome dan sitemizi açıp indirmeleri oradan yapmaları gerekmektedir. Böylelikle sorun ortadan kalkacaktır. 3- Linki göremeyenler için http://www.bedenegitimi.gen.tr/reklam/sorun.jpg |
teşekkürler.
|
emeğinize sağlık
|
tsk
teşekkürler
|
teşekkürler
elinize sağlık
|
Teşekkürler, emeğinize sağlık
|