![]() |
BEDEN EĞİTİMİ DERSİ ÖĞRENCİ TANIMA, İZLEME, YÖNLENDİRME VE DEĞERLENDİRME ÇİZELGESİ
beden eğitimi dersi için bence iyi bir belge.. ben uyguluyorum ve yararını görüyorum Dosyayı indirmek için tıklayınız... |
ELLERİNİZE SAĞLIK.TEŞEKKÜRLER
|
çok sağolun m. taşpınar
|
çok teşekkürler...
|
tşkler sayın hocam güzel çalışma |
Teşekkürler paylaşım için |
emeğinize sağlik
|
tşkler sayın hocam güzel çalışma
|
|
Hocam teşeküürler.
|
|
TEŞ.HAT64 SAYIN HOCAM DERS DEĞERLENDİRME KISMINDAKİ NOTLARI DEĞİŞTİRİP KULLANABİLİRSİNİZGAYET GÜZEL OLMUŞ ELİNİZE SAĞLIK..
|
bana mı dediniz Mehmet Hocam?
|
Çok Teşekkürler...
|
tşkler elinize sağlık |
Çok Teşekkürler.elinize sağlık
|
Güzel bir kaynak, Emeğine Sağlık...
|
Teşekkürler emeğinize sağlık. |
teşekkürler
|
gerçekten çok güzel olmuş tşkler emeğinize sağlık
|
TEŞEKKÜRLER HOCAM. EMEĞİNİZE SAĞLIK
|
çok güzel.
|
Düzen alıştırmaları yıllar önce ilköğretim müfredatından kaldırıldı. Siz hala düzen alıştırmalarından not veriyorsunuz.
|
teşekkürler.eline sağlık...
|
çok teşekkürler...
|
bişey değil.........http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley9.gif
|
lise programında müfredatta var gurki55 hocam
|
..
|
"
|
ben göremiyorum nasıl görüyorsunuz artı lise müfredatında var mı acaaba düzen alıştırmaları..
|
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI Karar Sayısı : 232 Tarih :4.12.1987 ÜNİTE II. Düzen AlıştırmalarıGİRİŞ: Bu ünite ile öğrencilere; lidere ve kurallara uyma. yerinde ve çabuk karar verme, birlikte ve düzenli hareket etme davranışları kazandırılır. Koordinasyon geliştirilir. Derslerin bir bütünlük içerisinde ve düzenli işlenebilmesinde düzen alıştırmalarının önemi büyüktür. Duruş, dönüş ve yürüyüşler, öğretim yılı başındaki derslerde ağırlıklı olmak üzere ele alınarak, diğer konular içinde gerekli görülen zamanlarda işlenecektir. Ancak, düzen alıştırmalarının öğrencileri yorucu ve bıktırıcı şekilde, uzun süreli uygulanmamasına dikkat edilecektir.AMAÇ 7. Çeşitli Şekillerde Dizilme ve Sıralanabilirle. DAVRANIŞLAR : 1. Derin kolda dizilme. 2. Geniş kolda dizilme. 3. Çeşitli dizilişlerde aralık alma ve hizaya gelme. 4. Geniş ve derin kolda sayı sayma. 5. Birerli derin koldan 2. 3. 4. 5. 6 sıralı dizilme. 6. İkişerli derin koldan 4. 6 ve 8 sıralı dizilme. 7. Halka, yıldız, dörtgen, çapraz vb. şekillerde dizilme. 8. Çeşitli şekillerde açılma ve yayılma.AMAÇ 8. Temel Cimnastik Duruşları İle Buna Bağlı Duruşları Yapabilme |
YENİSİ ÇIKANA KADAR ESKİSİ GEÇERLİDİR
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:04. |