![]() |
2014-2015 Beden Eğitimi 45678. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre -2
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
2014-2015 Beden Eğitimi 45678. Sınıflar yıllık planları - Salonsuz okullara göre -2
Plan Konuları: - Kuralları öğreniyorum - Basketbol - Atletizm bir kaç dalı - Futbol - Voleybol - Hentbol - İlk yardım ve spor sakatlıkları - Beslenme - Çeşitli Eğitsel oyunlar - Olimpiyatlar - Spor Organizasyonları - Spor Branşlarını tanıyorum Bu yıllık planın günlük planları hazırlanıyor takip ediniz.... Dergimize destek olunuz. Bizlerden desteğinizi esirgemeyiniz. 2014-2015 Eğitim-öğretim yılının tüm dökümanları tek cd'de, tek tek dosya indirmek ile uğraşmayın dökümanları incelemek için tıklayınız. |
İndirme linkine tıklandığında attacment.php uzantılı rar veya zip olmayan bir kaynak görünüyor. İndirilemiyor...
|
Alıntı:
- Bu durum tarayıcıdan kaynaklanan bir durumdur. - İndirdiğiniz dosyaların uzantısı dosya isminin sonunda yazmaktadır. Örnek olarak buradaki dosyanın ismi şu şekildedir. yeni salonsuz okullar için-3.rar .php yazan kısmı silip .rar olarak belirtiniz. - Farklı bir tarayıcıdan girip deneyiniz. (yandex yada choreme) - İnternet download manger programını bilgisayarınıza kurunuz. Saygılar |
planları indirirken problem yaşıyoruz nasıl giderebiliyoruz
|
Ben de aynı sorunu yaşamıştım. Bi üst mesajda açıklaması var
|
Her zamanki gibi çoook teşekkürler...
|
teşekkürler
|
tşkler
teşekkürler
|
teşekkürler
|
bende indiremiyorum. İnterdisipliner çalışma örnekleri var mı ? Beden eğitimi dersi ile bir dersi ortak çalıştırmam lazım. yardımmm lütfen
|
2015-2016 beden eğiyimi yıllık plan yokmu arkadaşlar
|
ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER ama siz yayınlanacak dediğiniz için kendim yapacaktım yapmadım planları,erteleye erteleye sonunda yayınladınız fakat eski takvime göre,ama haklısınız kolay bir şeyi kendimiz yapmamız lazımken neden sağdan soldan medet umarız ki
|
hatta geçen yıl insanları neden oyalıyorsunuz arkadaş,biz para ile satıyoruz artık deyiverin anlayışla karşılayalım ayıp ya...
|
teşekkürler
|
Çok teşekkürler emeğinize sağlık...
|
Bendemi problem var. Göremiyorum
|
Alıntı:
|
teşekkürler
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:09. |