![]() |
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gifMerhaba Sevgili Öğretmen Arkadaşlarım;http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
Gelin birlik olup, KARDEŞ OKUL KAMPANYASI adı altında birbirimize yardımcı olalım...:) Maddi açıdan ve malzemebakımından durumu iyi olan birokulda çalışan öğretmen arkadaşlar, durumu iyi olmayan herhangi bir okula ( Malzeme Konusunda ) yardım etsin... Çünkü buna ihtiyacı olan bir çoooooooooooooooook öğretmen arkadaşımızın olduğunu düşünüyorum... Ne dersiniz arkadaşlar, bunu başarabilir miyiz??? Herkes düşüncelerini yazsın... Umarım gerçekleştirebiliriz..... Sevgiler................. |
tabiiki katılırız.kitap. kırtasiye de olur.
|
katılırız hocam.ne demek.?büyük bir http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley27.gifla.
|
Hocam ağzına sağlık, gerçekten çok güzel bir kampanya. Esasen bu site aracılığıyla bir çok öğretmen arkadaş maddi imkanları beraber paylaşabilirler. çok da güzel olur. böylelikle Türkiye çapında bir yardımlaşma olur beden eğitimi alanında. Bu konuyu ana sayfayada taşıyacağım. Herkesten destek bekliyoruz. |
çok güzel olur :)
|
iyi bir düşünce gerçekten paylaşım olursa bir çok beden eğitimi öğretmeni arkadaş ve öğrencilerimizin çoğu sıkıntılarını aşabilriz
|
Bu olumlu düşüncelerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum arkadaşlar... Bunu başarabilirsek çok süper olacaktır... Kerem Hocam, size de çok teşekkür ediyorum, ana sayfaya taşıma fikriniz bence mükemmel... Umarım herkes birbirine yardımcı olur.... |
kızımın Van 'DA KARDEŞİ OLACAK BİR KAMPANYA SAYESİNDE. Yardım ve kampanyaya açığız.
|
Hocam buradaki arkadaşlar kim kime kardeş olrusa açıklarsa seviniriz. Böylelikle sitemizin ana sayfasında yayınlayacağız kardeş okulları yarından itibaren
|
öğrencilerle konuşsak. müdürlerle |
valla hocam çok güzel olur hakikaten...
|
Alıntı:
|
top yardımı yapabiliriz
|
ihtiyaç sahipleri nasıl belli olacak?
|
Meral hocam çok güzel valla, zaten bir çok okulun en büyük sorunu top eksiliği, Hatice hocam; ihtiyaç sahipleri de buraya yazacak, ona göre değerlendirme yapacağız ve iletişime gireceğiz |
Hocam düşüncelerinizden ötürü sizleri tebrik ediyorum ben Reyhanlı Jandarma i.ö.o beden eğitimi öğretmeniyim sizde yanılmıyosam Reyhanlılısınız. bizimde malzeme açısından sıkıntılarımız var bizim okulada yardımcı olursanız sevinirim
|
İnşallah herkese yardım etme şansımız olur hocam . Ama öncelikle yardım edebilecek okulları belirlememiz gerekiyor. Ona göre hangi okul , hangi okula yardım edecek belirleriz...
Bu arada Osman hocam, ben Antakyalıyım, ama Kayseri de görev yapıyorum |
benim okulumunda bir çok eksiği var zaten 70 kişilik bir lise o yüzden spor parası toplasam bile bişey ifade etmiyor ben kendi çabalarımla eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum tabi öğrencilerimle birlikte ama maalesef benimde yetişemediğim konular oluyor mesela forma eksiğim var futbol takımımın yardımcı olabilecek bir kardeş okul arıyorum ilgilenenlere sevgi ve saygılarımla tüm beden eğitimi öğretmenlerime...
|
hocam helall olsun sizlere. işte beden eğitimcilerin ruhu. bende bu kampanyada yer almayı isterdim ama ilçede görev yapıyorum ve imkanlarım çok kısıtlı. kendi yağımda anca kavruluyorum. inş. kampanya amacına ulaşır.
Saygılarımla... |
Öncelikle böyle bir kampanya düşüncesini ortaya çıkartan sayın hocalarıma şükranlarımı sunuyorum,çok güzel fikir edinmişler ,ben de erzuruma 180km muş,a 40 km uzaklıklta erzurumun ilçesi hınıs ,ta asker öğretmen olarak görev yapmaktayım,ilçede 3 okula derse devam ediyorum gittiğim okullar arasında bulunan 14 MART İ.Ö.O küçük bir köy okulunu anımsatıyor,okulda beden eğitimi dersine dair hiçbir malzeme bulunmamaktadırüstelik bu okula kadro dahi verilmeyecek ,ben burda 1 yıl kalacam gittikten sonra beden eğitimi dersi sanırım tarihe karışcak çünkü benim izinli olduğum günler sınıf öğretmenleri kendi dersini yapıyorlar....Kısaca hocalarım eminim ki böyle okulların ülkemizde sayısı oldukça fazladır fakat bu okulun çok acil malzemeye ve ben gittikten sonra da öğretmene ihtiyacı var,imkanı olan öğretmen arkadaşlarım sizleri sağ duyuya davet ediyorum 1 SANİYE DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM ben gittikten sonra burada malzeme olsa beden eğitimi dersleri öğretmenlerin tercihlerinde farklılık yaratarak öğrencilerinde talepleri doğrultusunda dersler işlenebilir....Burda BEDEN EĞİTİMİN VARLIĞI UNUTULMUŞŞŞŞŞŞ
|
HINIS Erzurumun ilçesidir,unutulmuş bir görüntüsü vardır
|
olcay arkadaşım. okuluna kendi imkanlarımla yardım edeceğim. durumunuzu tahmin edebiliyorum.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley19.gif
|
Duyarlılığınız için Çok sağolun Hatice hocam,,,
|
Arkadaşlar, genelde İhtiyaç sahipleri Yazmış...
Destek olacak arkadaşlarımızın da yazmalarını istiyorum, çünkü onlar olmazsa kampanyamız amacına ulaşmaz... Sevgiler....:) |
hocam ilginiz için teşekür ediyorum..MSN MESUTALPEREN32 HTMAİL ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN ÖĞRENCİLERİM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR
|
=tableBorder TABLE-LAYOUT: fixed" cellSpacing=1 cellPadding=3 >
=msgOddTableRow > =msgOddTableRow> =msgLineDevider height=150> =msg : left; OVERFLOW: auto">Öncelikle böyle bir kampanya düşüncesini ortaya çıkartan sayın hocalarıma şükranlarımı sunuyorum,çok güzel fikir edinmişler ,ben de erzuruma 180km muş,a 40 km uzaklıklta erzurumun ilçesi hınıs ,ta asker öğretmen olarak görev yapmaktayım,ilçede 3 okula derse devam ediyorum gittiğim okullar arasında bulunan 14 MART İ.Ö.O küçük bir köy okulunu anımsatıyor,okulda beden eğitimi dersine dair hiçbir malzeme bulunmamaktadırüstelik bu okula kadro dahi verilmeyecek ,ben burda 1 yıl kalacam gittikten sonra beden eğitimi dersi sanırım tarihe karışcak çünkü benim izinli olduğum günler sınıf öğretmenleri kendi dersini yapıyorlar....Kısaca hocalarım eminim ki böyle okulların ülkemizde sayısı oldukça fazladır fakat bu okulun çok acil malzemeye ve ben gittikten sonra da öğretmene ihtiyacı var,imkanı olan öğretmen arkadaşlarım sizleri sağ duyuya davet ediyorum 1 SANİYE DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM ben gittikten sonra burada malzeme olsa beden eğitimi dersleri öğretmenlerin tercihlerinde farklılık yaratarak öğrencilerinde talepleri doğrultusunda dersler işlenebilir....Burda BEDEN EĞİTİMİN VARLIĞI UNUTULMUŞŞŞŞŞŞ |
Büyük okullarda çalışan öğretmen arkadaşlar, nerdesiniz??? Sizlerin cevaplarını bekliyoruz....
|
|
Nerdesiniz arkadaşlar hiç mi yardım yapacak ,durumu iyi olan arkadaşlar yok,tamam ben elimden geldiğince zaten yapmaya çalışıyorum fakat 3 okulda derse giriyorum ,bulunduğum çevre de zaten dersimiz gereksiz olarak algılanıyor,aileler kız çoçuklarının eşofman giymelerini yasaklıyor bizler yardımlaşarak bir takım etkinlikler sayesinde var olan kalıplaşmış tabuları yıkmak ,değiştirmek için çaba göstermemiz gerekiyor.Halk oyunu çalışmalarına başladım çok olumlu tepkiler gelmeye başladı ,malzeme yardımı sağlanırsa bu kampanya sayesinde okullar arası turnuva düzenlemeyi düşünüyorum..SİZLERDEN KATKI BEKLİYORUM
|
Alper hocam vallahi çok haklısınız, Biz de bekliyoruz bakalım...
Durumu iyi olan hiç mi okul yok????? Muhakkak vardır!!! bekliyoruz bakalım... |
slm. ben Olcay arkadaşıma 10 adet atlama ipi göndermek istiyorum.
|
Hatice Hocam siz SÜPER siniz vallaha, keşke herkes sizin gibi duyarlı olabilse....
Ben bütün site adına size ÇOOOOOOOOOOOK teşekkür etmek istiyorum.... Olcay öğretmenimiz de heralde okuyacaktır bunu, size nasıl göndereceğiniz hususunda bilgi verecektir... |
ipleri halledelim. top,yelek, huni, vs. hallederiz. okulda hiçmi birşey yokki?
|
Valla hocam ben de bilmiyorum ama, heralde pek fazla bir şeyi yok..
|
Aslında hocam 2005 yılında bu okula atanmıştım ben, ve geldiğim yıl benim okulumda da hiç bir şey yoktu, sonra yavaş yavaş, ordan-burdan, halktan belediye başkanından, öğretmen arkadaşlardan derken bir sürü kişiden yardım istedim, Toplayabildiğim kadarıyla da gittim malzeme aldım, boya aldım, okula çim saha yaptırdım vs vs.,
şimdi okul gül gibi gözüküyor ama halen bir çok şeyimiz eksik... Zaten bu kampanyayı açmamdaki en büyük etken de bu oldu, yani kimsenin benim bu durumuma düşmesini istemiyorum... |
Öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ediyorum ,GERÇEKTEN YAPTIĞINIZ YARDIMIN ÖNEMİNİ ,YERİNDELİĞİNİ SİZE SÖZLERLE İFADE EDEMEM ÇOK SAĞOLUN.HATİCE HOCAM OKUL ADRESİ VEREBİLİRİM.msn yazmıştım daha önceki yazımda nasıl uygun görürseniz hocam....
|
Ayrıca sayın hocalarım okulda beden eğitimi dersinde kullanılacak hiç bir malzeme bulunmamaktadır.Voleybol oynanılması için,çamaşır ipi hazırlanmış...Siz düşünün artık gerisini DEĞERLİ HOCALARIM
|
Olcay Hocam sizin okulun adını da yazarsanız güzel olur,
Hatice hocam siz deokulunuzun adını yazar mısınız? Hangi okul, hangi okula yardım ediyor burdan belli olsun... Selamlar......... |
14 MART İ.Ö.O öğrencileri için malzeme yardımı istiyorum.DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM 3 OKULDA GÖREV YAPIYORUM .Görev yaptığım okullardan biri YİBO(Yatılı Bölge Okulu) burdaki öğrenciler okul olmayan köylerdengeliyorlar. Maddi durumları iyi olmayan ailerin çoçukları bunlar,okulun öğrencilere yetecek kadar spor malzemesi var,KARDEŞ OKUL KAMPANYASI dedik gelin sadece spor malzemesi ile sınırlandırmayalım kampanyayı. Bazı okullarımızn ihtiyaç fazlası malzemeleri olmayabilir ,kampanyaya sadec spor malzemesi olarak bakmayalımÖzellikle giysi ve Ayakkabı sıkıntısı var bu çoçukların ,merkeze henüz kar yağmadı ancak köylerde kar var ,bilirsiniz lastik ayakkabıları (kara lastik) çoçuklar yokluktan karda kışta bunları giyiyorlar.Okulun ilk haftası ODTÜ BİLİM OTOBÜSÜ geldi ,imkanları doğrultusunda yardımcı oldular..GELİN BU KAMPANYAYI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİYLE SINIRLANDIRMAYALIM,OKUL YÖNETİMİNİ,VELİLERİ DEVREYE KOYALIM( KIYAFET AĞIRLIKLI BİR KAMPANYA OLSUN ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN ,BU ÇOCUKLARIN HATIRLANMAYA İHTİYAÇLARI VAR BEN BURDA HAYATIN DİĞER YÜZÜNÜ GÖRDÜM HOCALARIMDAN ve SİTE YÖNETİMİNDEN RİCA EDİYORUM ARKASINI GETİRELİM BİRLİK OLALIM .....AZ VEREN CANDAN ÇOK VEREN MALDAN.....
|
Olcay hocam merhaba, Hatice hocamızla bir görüşme yaptık, sizin okula yardımda bulunacak, İletişimde bulunursunuz... Şimdiden Hatice Hocamıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:58. |