![]() |
4-5-6-7. SINIFLARDA İLK 2 NOT OLAN SINAVLAR NOTLARINI NEYE GÖRE VERECEĞİZ?
|
ders içindeki durumu kılık kıyafet hareketleri yapabilme becerisi ve çabası en önemlisi ders içi performans
|
Teşekkür ederim hocam.
|
ders içindeki durumu klık kıyafet sizin bekirleyeceğiniz ölçülere göre belirleyebilirisiniz
|
uygulamalı olarak yaptığımız sınavı yazılı kısmına yazıyoruz
|
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley19.gif
Alıntı:
|
arkadaşlar yazlı sınav yapmıyoruz matematik gibi değil sadece ders içi notunu birde performans görevini veriyoruz
|
yazıyormuyuz
|
e okul da not verirken notları nereye yazıyoruz?
|
e okul da not verirken notları nereye yazıyoruz? selçuk bey
|
salman hocam bizim notlar idaremizlede konuıştuk ders içi etkilik bölümüne yazılıyor. performans görevinede 1 not giricez .
yazılı kısmına girmiyoruz sebei matematik veya fen bilgisi derdi değilki yazılı kısmına girelim sadece uygulamalı sınav yapıyoruz. aynı zamanda zümre yaprak 1 kereye mahsus yazılı sınav yapabilirsiniz. onuda yazılı bölümüne yazacaksınız saygılarımla |
arkadaşlar notlarımızı biz yazılı ksımına gireceğiz ders içi notu yerine ders içi performansları vereceksiniz performans görvelerini performans gröevleri yerine gireceksiniz uygulama sınavlarını yazlı bölümüne yazabilirsiniz
|
hocam kaç sınav yapıyorsunuz 8.sınıflarda 3 adet sınav yapıyorum nereye yazıcam açıklarmısınız. e- okulda sadece 2 adet yazlılı sınav gözüküyor
|
Hocam 8. sınıflarda eski sistem olduğu için 4 tane sınav girme yeri var. çalışmalarınızda başarılar dilerim.
|
HOCAM BAKTIM AMA YOK SİZ NERDEN BAKTINIZ ANLAMADIM ACİL BEKLŞİYORUM teşekkürler
|
Hocam pardon baktımda şimdi bizim için iki tanesi aktif geri kalan pasif miş hocam, o zaman şöyle yapacağız, bir tanesini performansın yerine vereceksiniz hocam. Kusura bakmayın tekrardan.
|
hocam niye 3 sınav yapıyorsunki 2 sınav yapman yeterli yeni iö.yönetmeliğinde ders saati 3 ve 3 ten az olanların iki sınav yapması yeterli diyo buna 8. sınıflarda dahil. |
demekki her okul idaresi farfklı uygulama yapıyo.bende notlarımı sınav yerine girdim doğrusuda bu olmalı bence
|
Hocam eski sisteme göre, 2 ders saati olan bir dersten en az 2 yazılı, bir sözlü sınav notu vermek zorundayız. Buna göre hocam 2 sınav notu vermiş, 1 de sözlü notu vermiş olabilir. Eski sistemde tüm notlarımızı sözlü notu olarak giriyorduk. Buz yüzdende 3 tane sınav notu girmek zorundayız. Zaten sınavları sınav yerine giriyoruz e-okulda, fakat 8. sınıf ta 2 tane yer aktif, bu yüzden de hocamız ya performans ödevi yerine girecek, yada ders içi etkinlik bölümüne girmek zorundadır.
|
hocam bende onu diyorum niye eski sistem.8.sınflarda sadece müfredatı eski uyguluyoruz ölçme ve değerlendirmeyi yeni sisteme göre yapıyoruz.arkadaşa bunu izah etmeye çalıştımhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
e okul not girşinden bakabilrsiniz hocam nerelerin aktif nerelerin pasif olduğuna
|
Hocam ölçme ve değerlendirmeyide eski siteme göre yapıyoruz, fakat meb bunu e-okula yansıtmayı unutmuş galiba. Yani 8. sınıflarıda yeni sisteme göre almış, muhakak bir yanlışlar ve o da düzeltilir bunuda yakında göreceğiz. Yada dediğimiz gibi olacak.
|
en son gelen ölçme değrlendirme yazısı 8. sınıflarda dahildir diyor
|
ece06 arkadaşa katılıyorum. Ölçme değerlendirme yeni müfredata göre, sadece ders saati ve yıllık ile günlükler eski müfredat. Okey mi ece06 hocam?
|
evet arkadaşlar sınavlar yeni yöneltmeliğe göre olacak ve şu şekilde yönetmelik maddesinden alıntı....
4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda haftalık ders saati üç ve üçten az olan derslerde en az iki, üçten fazla olan derslerde ise en az üç sınav yapılır |
ok hocam zaten yönetmelikler o kadar açık ve netki iyi geceler hepinize ve iyi bayramlar
|
evet çok açık sizde iii bayramlar
|
arkadaşlar umarım selçuk hocamız bu konuda aydınlanmıştır.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:46. |