![]() |
Mehmet Güllü hocamızın 4.5.6.7.8. sınıf beden eğitimi yıllık planlarının günlük planları
indirmek için tıklayınız... |
Alıntı:
DERS PLANLARININ DEVAMI YOK MU ? TEŞEKKÜR EDERİM http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley9.gif |
evet hocam devamı gelecek özellikle spor etkinliklerinde bu hafta içinde hepsi yapılacak hocam.
|
Allah(c.c.) razı olsun.Gerçekten çok güzel planlar.Ellerinize sağlık.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
|
Ellerine Sağlık
|
HOCAM TEŞEKKÜR EDERİM. Sİzin bu planları görünce kullandığım planları değiştirdim hemen. gerçekten güsel olmuş. çalışmalarınısın devamını dileris. |
hocam bu haftanın planlarını nerde buluruz
|
buradan :D
|
EYVALLAH
|
EEE. DEVAMLARI
|
EYVALLAH HOCAM
|
ellerine sağlık
|
hatice hocam, hepsi tamam, hangi devamından bahsettiniz anlamadım... planların hepsi var... |
Ahmet Öğretmenim. Planların tarihleri 17-21 Eylül ya. Ondan yazmışım. devamları diye. |
Devamına bakmadan birer hafta zannetmişim. MAUS ve parmak hatası. PARDON. Anlaşıldımmı?
|
Ben de tahmin ettim zaten, iyi olmuş bulduğunuz...:)
|
saolasın hocam sene basından beri sizin yıllıkları kullanıyordum inanın çok iyi oldu |
selam
nasısın nerden |
Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.Hepinize kolay gelsin
selamlar |
ellerinize sağlık. çok başarılı. çok teşekkürlerrr :)
|
TEŞEKKÜRLER HOCAM
|
Teşekkürler hocam çok sağolun. |
tşkler emeginize sağlık hocam
|
Teşekkürler. Elinize, çalışmanıza saglık
|
tesekkurler cok guzel olmus.neyı ogretecegımı daha ıyı bulabılıyorum artık.eskı plana bakıp duruyordum.cunku kazanıma gore sallama etkınlık yazmıslar.ornegın 7.sınıflarda dogru duzgun bır brans ıle ılgılı konu yoktu.yanı voleybol futbol vs yoktu.var ama cok az ve anlasılır degıldı.uydurma etkınlıklerdı anlayacagınız.
bu planı gorunce cok fark oldugunu farkettım ve elınıze saglık tesekkur ederım... |
tsk
|
Eline sağlık hocam gerçekten güzel olmuş
|
çok |
çok teşekkürler hocam.............
|
mükemmel bir emek... taktire layik...
başarılarınızın devamını dilerim... |
teşekkür ederim, çok makbule geçti.
|
|