![]() |
9.10.11.12 Sınıflar 2011-2012 Beden Eğitimi yıllık planları - Salonsuz okullara göre
9.10.11.12 Sınıflar 2011-2012 Beden Eğitimi yıllık planları - Salonsuz okullara göre
Değerli arkadaşlar salonsuz okullara göre hazırlanan yıllık planlar kış şartları göz önüne alınarak hazırlandı. Günlük planlarıda hazırlanıyoru. Tamamiyle bana aittir. Yorumlarınızı bekliyorum. Plan Konuları: - Atatürk ve Spor - Kuralları öğreniyorum - Atletizmin dalları - Basketbol - Futbol - Voleybol - Hentbol - cimnastik - İlk yardım - spor sakatlıkları - Beslenme - Spor Tarihi - Spor Ahlakı ve Fair-play - Serbest Zaman - Güncel spor - Sağlığımı koruyorum Bu yıllık planın günlük planı için linke tıklayınız... Yıllık planı indirmek için tıklayınız.... Bizlerden desteğinizi esirgeyemeyiniz. Tek tek uğraşmak istemiyorum bir eğitim sezonu için gereken tüm dosyaları Cd şeklinde yada mail adresime istiyorum diyorsanız tıklayınız... |
hocamm ellerinize sağlık mükemmelbirplan çokbeğendim tam salonsuz okullara göre tşk ederim ...
|
hocam elinize sağlık çok teşekkür ederim
|
Sayın hocam,emeğine ve gönlüne sağlık.
|
çok teşekkürler değerli meslektaşım.bence çok iyi bir plan.
|
teşekkürler
|
elinize ve emeğinize sağlık hocam
|
Hocam çook teşekküerler
|
tesekkürler.................
|
derli toplu çok güzel bir plan olmuş elinize sağlık.
|
tesekkur ederım elınıze saglık
|
teşekkürler.çok uyumlu bir plan.ellerinize sağlık...
|
hocam elinize sağlık teşekkürler.
|
teskkrlerr..
|
sayın hocam planları inceledim çok güzel olmuş ellerinize sağlık.bir tavsiye 1.döneme futbol basketbol voleybol hentbol branşlarından 2 tanesini ekleseydiniz (fikrimce) daha güzel olurdu.futbol var yanına bir branş daha eklenseydi keşke çünkü kış eskisi gibi erken gelmiyor ve bütün yoğunluk ikinci döneme binmiş gibi gözüküyor saygılarımla.
|
Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık. Teşekkürler...
|
takdıre sayen
|
elinize sağlık çok teşekkürler
|
teşekkür ederim eline sağlık çok güzel olmuş
|
kerem hocam sağolun iyiki varsınız.
|
teşekkürler iyi ki varsınız
|
teşekkürler hocam
|
Evet arkadaşa katılıyorum.net derli toplu bir plan.ellerine sağlık hocam.
|
hocam bir dönemde 3 sınav olması gerekiyor mu böyle bi şart var mı .plan için teşekkür ederim elinize sağlık
|
sayın hocam elinize sağlık
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar salonsuz okullara göre yıllık plan örneğini açamıyorum.
Acaba benmi yanlış yapıyorum yoksa bir sorunmu var |
Alıntı:
http://www.gezginler.net/modules/myd...inrar&lid=1740 |
hocam,eline sağlık,güzel bir plan
|
Üstadım ben de lisede en az üç sınav yapılması gerektiğini biliyorum.
|
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI SINIF GEÇME VE SINAV YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM (ÖLÇME DEĞERLENDİRME) f) Görsel Sanatlar(16), Müzik, Beden Eğitimi dersleri ile uygulamalı nitelikteki diğer derslerin sınavları, her dönemde üç defadan az olmamak üzere ve dersin özelliğine göre yazılı, sözlü ve uygulamalı olarak veya bunlardan yalnızca biriyle yapılabilir. Sınavların şekli, sayısı ile uygulamalı sınavların süresi, zümre öğretmenler kurulunda belirlenir. |
eline sağlık çok güzel olmuş
|
hocam elinize emeğinize sağlık.teşekkür ederizzz
|
Hocam Elinize Sağlık. Teşekkürler
|
sayın hocam tekrardan incelediğimde 2 ölçme ve değerlendirme var liselerde her dönem en az 3 sınav olması gerekiyor sadece beden eğitimi değil müzik görsel sanatlar ve diğer uygulamalı sınav yapan derslerde dahil.
|
Değerli arkadaşlar ders geçme yönetmeliğinde her dönemde üç defadan az olmamak üzere ve dersin özelliğine göre yazılı, sözlü ve uygulamalı olarak vermek zorundayız ama öğretim programında ise bu sınavların nasıl yapılacağı anlatılmıştır. Size şöyle anlatayım.
Müfredat programını biraz dikkatli inceleseydik bu sorular gelmezdi diye düşünüyorum. Yıllık planda iki tane ölçme ve değerlendirme yerleştirdim. Geri kalanları ise sözlü notu (derse etkin katılım ve performans görevini ) olarak siz vereceksiniz. Yani derse etkin katılım ve performans görevini uygun bir zamanda vereceksiniz yıllık plandada açıklamlar bölümünde belirttim. (biraz dikkatli inceleyelim) böylelikle en az 3 not vermiş oluyorsunuz. aşağıda müfredat programın ölçme ve değerlendirme ile ilgili bölümü bulunmaktadır. Ne demek istediğim orada daha iyi anlatmaktadır. Sözlü notu kısmına iyi bakınız. Çalışmalarınızda başaılar dilerim. 7.1. Ölçme ve Değerlendirme Araç ve Yöntemleri Yazılı Sınav: Beden eğitimi dersinde gerekli görüldüğü takdirde teorik bilgileri ölçmek için yazılı sınav da yapılabilir (MEB Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği ilgili madde ). Uygulamalı Sınavlar: Beden eğitimi dersinde öğrenciler; öğrenme–öğretme sürecinde öğretmen tarafından hazırlanan, öğrencilere öğretim yılı başında belirtilen ve tanıtımı yapılan ölçütlerle değerlendirilirler. Bir dönem itibarıyla birden fazla alt öğrenme alanına yönelik becerilerin, ayrı ayrı değerlendirilmesi sonucunda verilen notların ortalaması alınır (MEB Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği ilgili madde ) (EK:1). Sözlü Sınavlar: A-Ders ve Etkinliklere Katılım: Beden eğitimi dersinde, öğrencilerin ders içi etkinlikleri değerlendirilirken; sınıf içi etkinliklere katılımları, derse hazırlıklı gelip gelmedikleri, derse olan ilgi ve istekleri, grup içinde iş birliği ile çalışmaları dikkate alınarak yıl içerisinde bir ders saati ayırmaksızın takip ve değerlendirme yapmak için değişik çizelgeler hazırlanabilir. (MEB Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği ilgili madde) (EK:2). B- Performans Görevi: Uygulama aşamasında, ders içinde verilen herhangi bir etkinliğin, öğrenci tarafından yeni bir bilgi ile yapılandırılması istenir. Dolayısıyla, ortaya çıkacak olan ürünün tek bir cevabı da olmayacaktır. Etkinliği tanımlamanın değişik yolları bulunmaktadır. Bu nedenle öğretmenin herhangi bir etkinlikle ilgili öğrencilerden isteyeceği yaratıcılığın ölçütleri açık ve anlaşılır olmalıdır. Böylece değerlendirme süresinde öğrencilerden, kendilerinden ne beklendiğini bilerek çalışmalarını ortaya koymaları istenir. |
Teşekürler, emeğinize sağlık.
|
planlar harika hocam gerçekten emeğinizin değeri paha biçilemez teşekkürler
|
hocam plan çok güzel ama sınav sayıları eksik, her dönemde 3 olması gerekiyor
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:31. |