![]() |
Arkadaşlar 6.7.8 sınıflar proje,performans ve 6.7.8. sunumlarını hepsini bir dosyada topladım sadece isminizi değiştirin yeter.Aslında bunu dün paylaşmıştım ama linklerde bir sorun var dı galiba.Şimdi bir çok linkden veriyorum dosyayı istediğiniz linkden indirebilirsiniz.
Editör notu konular siteden aşağıdaki adreste yayınlanmıştır. konu kilitlendi. Beden Eğitimi Dersi 6.7.8. sınıf proje görevi / Baykal Beden Eğitimi dersi 6.7.8. sınıf performans görevi / Baykal 2009 Haziran Mesleki Çalışmalar Semineri Sunumu / Öğretim Yöntem ve Teknikler <a href="http://www.upload.gen.tr/d.php/s6/d207k61s/6.7.8._s__n__flar_proje__performans__sunum_2.rar.h tml" </A> |
Lanet olsun içimdeki paylaşım sevgisine[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
|
çok
teşekkürler elinize sağlık |
teşekkürler elinize sağlık [img]smileys/smiley20.gif[/img] |
HOCAM SAGOL ALLAH RAZI OLSUN ŞAHANE OLMUŞ.ÖĞRETİM YÖNTEM VE TEKNİKLERİNİ BEDEN EĞİTİMİNDEN GENEL SUNUP.6.7.8.E BİR TEKNİK SEÇİP ÖRNEKLEMEDE YAPCAZ DİYE BİLİYORUM BEN YANLIŞMIYIM KONTROL ET İSTERSEN
|
Sayın imparatoriçe rumuzlu arkadaşım tekrardan meb den gelen yazıyı okudum ve ikimizinde haklılık payı var.Yani yöntemlerin hepside olabilir biri de olabilir.MEB'den gelen yazıyı buraya yazıyorum istersen sen karar ver. ''Bakanlığımıza gönderilmek üzere, Beden Eğitimi, Müzik, Görsel Sanatlar ile Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri her bir sınıf için (EK-2)’de belirtilen öğretim yöntem ve teknikleri kapsamında bir sunum hazırlayacaktır.'' Ben hepsinden birer örnek vermişim.[img]smileys/smiley4.gif[/img] |
SIPAS
|
emeginize sağlık hocam teşekkürler.
|
hocam senin verdiğin açıklamaları 6.7.8. yöntem teknik diye ayırmadan ona 6.sınıfa bir teknik 7 ye bir 8e bir teknik kısa sunum eklicem.sagolun allah razı olsun bizimkiler kıl anlamaz kısadan.
|
selam hocam bende açılmıyor ne yapmam lazım
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:24. |