![]() |
acaba yüksek lisans yapabilmek için neler gerekli neler yapılmalıdır? Ayrıntılı olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim
|
ilk olarak ALES e girmek gerekiyor transkript yüksek olması gerekiyor eğer ingilizcede istiyolarsa üds veya kpds ye de girip yeterli puan almak gerekli. sonra üniversite bilim sınavı yapar mülakat vs. hepsini iyi geçirirsen girersin
|
internet teknolojileri sitesine girerseniz yararlı olur sanırım....
|
herhangi bir üniversiteden torpil bul ilk önce...sonra alesten gerekli puan sana yeter....ayrıca hiçde tavsiye etmem..
|
bende yüksek lisans yapmak istiorum notlar da yksek ama şu torpil işi çok canımı sıkıo kiminlekonuştuysam ya torpille girmişler ya da tanıdık saolsun diolar.deli olcam çalışanın hakkı yok mu yaa |
66 aldım ıstanbulda yasıyorum... nezaman acıklar unıversıteler y.lısans duyurularını.agustosta askerlık gelıo sansım var mı arkadaslar yakın zamanda acılan yer olur mu ? yuksek lısans yapıp gıtmek ıstıyorum ???
|
geçen yıl eskişehir çok kadro açmıştı ama açık var mıdır baksan??
|
merhaba arkadaşlar.bende yüksek lisans için başvurmak istiyorum fakat geç kaldım sanırım.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley5.gif.başvuru tarihleri konusunda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim... |
bahar yarıyılı başvurularını kaçırdınız en yakın temmuz sonu agustos başı açıklanır. zaten mezun olduğunuz okulda devamlı görüştüğünüz hocalarınız varsa söylerler. eğer askerden kaçmak yada 2 sene daha okuyayım diye bu işe kalkışıyorsanız tavsiye etmem. astarı yüzünden pahalı 5 ay gidin gelin daha iyi. :) |
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:17. |