![]() |
a bendende Ilkay a cok selam soylermisiniz?ben cankiz
|
sule valla çok güzel gidiyor evlilik.henüz bebek yok.sen nerelerdesin.evlendin mi
|
canım benim gerçekten çok sevindim.inşallah her zaman böyle mutlu olursun.ben konyanın bir kasabasındayım. henüz evlenmedim.görüşmek üzere canım...
|
meraba Şule hocam, Cankız hocam.evet yanılmıyorsunuz ben ilkay ın eşiyim biz evleneli 3 yıl oldu.Bir de kızımız oldu,ismi elif ceren ...Ve şuan giresun un keşap ilçesinde görev yapmaktayız.ilkay ın da sizlere çok çok selamı var.görüşmek üzere.kendinize iyi bakın.................... |
mrb levent seni tanımıyorum ama ilkaya çok selamlar... kızınızıda allah analı babalı büyütsün. tülaycım ben yeni evlendim sayılır, daha 1,5 yıl oldu çocuk yok yani. sen kimle ne zaman avlendin tanıyomuyuz enişteyi. şule sende evlen artık zamanı geldi:)
|
meraba levent hocam.ne kadar güzel Allah sizi bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.Elif ceren'i de kocaman öpüyorum.Allah analı babalı büyütsün.ilkay'a çok selamlar. görüşmek üzere...
|
merhaba özlemcim.nasılsın?yeni mi evlendin 1,5 yıl olmuş hala çocuk yokmu :)şaka güzelim.hayırlısı olsun.napıyım özlem ya kimse almıyo beni,artık evde kaldım.öpüyorum.görüşmek üzere...
|
hangi sene mezunsun kardeş
|
merhaba arkadaşlar ben ishak tesadüf besyo yu gördüm.tabiki heyacanlandım.bende 96 mezunuyum.herkese selamlar.
|
özlem bende yeni evlendim.henüz 6 ay oldu.tanımazsın çorumlu.sen kiminle evlendin.levent hocam ilkaya selamlar.allah analı babalı büyütsün.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:39. |