![]() |
tülay aşkolsun cankızla özlemi tanıdın beni tanımadın.ben şule.küstüm valla.neyse nerdesin?neler yapıyorsun?görüşmek üzere...
|
şuleciğim tanıdım ama emin olamadım.göreve başladım 3. yıla gireceğim.sen nerdesin.göreve başladın mı.bu sitede hep bizim mezunları aradım sonunda buldum.görüşmek üzere
|
mrb tülay naber nasılsın. sen şu çorumlu tülaysın değil mi. hani bi dönem dersaneye beraber gittiğimiz. nerdesin şimdi görev yerin neresi. görüşmek üzere...
|
Var arkadaşım mezuniyet yılı kaç acaba ?ben 95 mezunuyum özden
|
merhaba özlem.evet tahmin ettiğin kişiyim çorumlu tülay.kastamonudayım.evlendiğini yazmışşın.çocuk var mı.bende evlendim.görüşmek üzere |
2000 MEZUNLARI NERDESİNİZ BU VEFASIZLIK NİYE HANİ BİZ HEP BİRBİRİMİZİ ARAYIP SORACAKTIK GÖZDEN UZAK OLAN GÖNÜLDENDE UZAK OLUYORMUŞŞ DEMEKKİ BEKLEYECEĞİM YİNEDE |
tulayy cankiz ben..nerelerdesin?neler yapiyosun seker..cevabini bekliycem?
|
merhaba arkadaşlar; merhaba ahmetciğim,muratcığım ve diğer arkadaşlar nasılsnız umarım iyisinizdir.Bende 2004 mezunuyum ama maalesef sizinle aynı mesleği yapamadığımdan dolayı çok çok üzgünüm.Çünkü ben giresunda polis memuru olarak görev yapıyorum.Herkese başarılar diliyorum.
|
merhaba levent arkadaşım.hoş geldin aramıza.sanırım sende bizim sınıftaki ilkayın eşi leventsin.eğer öyleyse ilkaya çok selamlarımı söyle.ben şule.görüşmek üzere...
|
ohhh valla hepiniz evlenmişsiniz ne güzel.inşallah mutlusunuzdur.her şey gönlünüzce olur inşallah.tülaycım ve özlemcim bebek varmı?görüşmek üzere...
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:03. |