![]() |
kenan abi bana bi yardım edebilir misin bi sorum olcaktı ben öss den 230 alsam sporculugumda bulunmakta taekwondo sporuyla uğrasıyorum acaba faydasını görürmüyüm 2 yıldır faal bi calısma içerisindeyim yoksa gruplara mı katılmamı önerirsiniz
|
Arkadaşlar size yardımcı olabilirim
|
merhaba klişe bir soru soracağım ben urfalıyım. harran üniversitesinde gireceğim beden eğitimi sınavına. tahminime göre 235 240 gibi bir puan alırım. harran üniversitesinde öss puanı ne kadar etkili? ve harran üniversitesinin sınavı hakkında bir parça bilgi lütfen. selamlar.. |
bu arada yetenek açısından hiçbir sıkıntım yok. kondisyonumda iyi, çevik olduğumuda söyleyebilirm |
Alıntı:
|
175 puan ile girsem sansim varmidir arkadaslar????
|
merhaba arkadaslar sıtenıze yenı uye oldum.ben gazı unıversıtesınde moda tasarımı ogretmenlıgı okuyorum.bu sene tekrar sınav gırıp beden egıtımı okumak ıstıyorum.ankara gazı ve kırıkkale unıversıtelerını dusunuyorum.sızce hangısı daha kolay.cunku sadece bırını denıcem.kendı ımkanlarımla hazırlanmayı dusunuyorum.herkes uzmanllarla hazırlanıyorken benım sansım ne kadar.bı de torpıl olayı varmı bu unıversıtelerde.bransım karate.8 senelık sporcuyum.kosudada kendıme guvenıyorum calırsam yapabılecegımı dusunuyorum ama koordınasyon da endıselım.yardımlarınız ve ılgınız ıcın sımdıden tesekkur ederım...
|
Merhaba
İstanbul Üniversitesine öğretmenlik bölümü açılacak diye duydum.Bilgisi olan varmı acaba? TEŞEKKÜRLER... |
Sınavlar hangi tarihlerde
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:26. |